Προς το περιεχόμενο

24pin modding

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι αυτο εννοω εχω βρει κατι sleeving kit στα 18 ευρω αλλα εχω ακουσει οτι σπανε ευκολα :( καμια ιδεα (και αμα ειναι να αγορασω κατι καλιτερα απο ελλαδα η αλιοσ απο ebay :) )

Δημοσ.

ναι αυτο εννοω εχω βρει κατι sleeving kit στα 18 ευρω αλλα εχω ακουσει οτι σπανε ευκολα :( καμια ιδεα (και αμα ειναι να αγορασω κατι καλιτερα απο ελλαδα η αλιοσ απο ebay :) )

Ή έτοιμη όπως είπε ο Τάσος ή αφού λες ebay σημαίνει ότι έχεις paypal. Αρα αφού θα το κάνεις που θα το κάνεις, κάνε το σωστά

Αν και για μια δυο μέρες ακόμα θα έχει κλειστή την σελίδα μια και έχει ένα θέμα υγείας ο Nils κάνε το ένα Bookmark ;)

Δημοσ.

To έχω τεστάρει το κιτάκι. ΟΛΑ σπάνε απλά με αυτό είναι δύσκολο να βγάλεις τα pins/crimps

Δοκίμασα το εργαλείο του Nils Που είναι κορυφή αλλά ευαίσθητο στο σπάσιμο και πλέον είμαι με αυτό

http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p12285_Lamptron-Modding-Tool-Kit---Black.html

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το καλύτερο sleeving είναι από mdpc-x ή clean-cut από το ebay (όνομα πωλητή δεν θυμάμαι νομίζω furry...)

Δεν αξίζει να πάρεις το κιτ για να βγάζεις τα pins μπορεις να κανεις τη δουλειά σου και με καρφακια απο συραπτικο (όσο μεγαλύτερα τόσο πιο εύκολα κάνεις τη δουλειά σου) και με σωληνακι απο στυλό (molex)

Δημοσ.

Ναι εκτός αν πέσεις σε τροφοδοτικό περίπτωση όπως το δικό μου :P

αχα..

μπορεις να μου δωσεις λινκς γιατα εργαλεια που χρειαζονται και καλα ελληνικο σαιτ που να εχει sleeves ή οπως τα λενε :P γιατι paypal δεν παιζει

Δημοσ.

Ελληνικό μαγαζί με sleeves είναι το eworld Στην Πάτρα και ο Ασημακόπουλος εδώ στην Αθήνα

Εργαλεία μια και δεν παίζει Paypal αναγκαστικά πας σε αυτό το σετ

http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1162

Δημοσ.

Ελληνικό μαγαζί με sleeves είναι το eworld Στην Πάτρα και ο Ασημακόπουλος εδώ στην Αθήνα

Εργαλεία μια και δεν παίζει Paypal αναγκαστικά πας σε αυτό το σετ

http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1162

αχα

ευχαριστω..

σε περιπτωση που δεν πετυχει το sleeving μπορει να καταστραφει το καλωδιο?

Δημοσ.

Το sleeve το ντύνει. Τις καταστροφές που μπορείς να κάνεις είναι 2 ουσιαστικά

Η πιο ανώδυνη

Στην προσπάθεια να βγάλεις το καλώδιο να σου μείνει το crimp Μέσα

Αυτή που αν την κάνεις θα πεις άουτς (γι' αυτό να τα κάνεις ένα ένα τα καλώδια ή αν θες όλα μαζί βάλε αυτοκόλλητα χαρτάκια με νούμερα)

Να συνδέσεις σε άλλη υποδοχή το καλώδιο απο αυτή που το έβγαλες

Δημοσ.

Το sleeve το ντύνει. Τις καταστροφές που μπορείς να κάνεις είναι 2 ουσιαστικά

Η πιο ανώδυνη

Στην προσπάθεια να βγάλεις το καλώδιο να σου μείνει το crimp Μέσα

Αυτή που αν την κάνεις θα πεις άουτς (γι' αυτό να τα κάνεις ένα ένα τα καλώδια ή αν θες όλα μαζί βάλε αυτοκόλλητα χαρτάκια με νούμερα)

Να συνδέσεις σε άλλη υποδοχή το καλώδιο απο αυτή που το έβγαλες

οκ ευχαριστω :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...