genious1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 γεια σας παιδια θελω να μονταρω το 24πινο καλώδιο του τροφοδιτικου καμια ιδεα πως γίνεται?
genious1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 ναι αυτο εννοω εχω βρει κατι sleeving kit στα 18 ευρω αλλα εχω ακουσει οτι σπανε ευκολα καμια ιδεα (και αμα ειναι να αγορασω κατι καλιτερα απο ελλαδα η αλιοσ απο ebay )
karmen1983 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 ναι αυτο εννοω εχω βρει κατι sleeving kit στα 18 ευρω αλλα εχω ακουσει οτι σπανε ευκολα καμια ιδεα (και αμα ειναι να αγορασω κατι καλιτερα απο ελλαδα η αλιοσ απο ebay ) Ή έτοιμη όπως είπε ο Τάσος ή αφού λες ebay σημαίνει ότι έχεις paypal. Αρα αφού θα το κάνεις που θα το κάνεις, κάνε το σωστά Αν και για μια δυο μέρες ακόμα θα έχει κλειστή την σελίδα μια και έχει ένα θέμα υγείας ο Nils κάνε το ένα Bookmark
genious1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 ευχαριστω για τισ απαντισεισ, εγς σκευτομουν να παρω κατι τετιο ειναι καλο η θα σπασει και θα κλεω
karmen1983 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 To έχω τεστάρει το κιτάκι. ΟΛΑ σπάνε απλά με αυτό είναι δύσκολο να βγάλεις τα pins/crimps Δοκίμασα το εργαλείο του Nils Που είναι κορυφή αλλά ευαίσθητο στο σπάσιμο και πλέον είμαι με αυτό http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p12285_Lamptron-Modding-Tool-Kit---Black.html
johnko1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Το καλύτερο sleeving είναι από mdpc-x ή clean-cut από το ebay (όνομα πωλητή δεν θυμάμαι νομίζω furry...) Δεν αξίζει να πάρεις το κιτ για να βγάζεις τα pins μπορεις να κανεις τη δουλειά σου και με καρφακια απο συραπτικο (όσο μεγαλύτερα τόσο πιο εύκολα κάνεις τη δουλειά σου) και με σωληνακι απο στυλό (molex)
arianos16 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 karmen ειναι ευκολο καποιος να sleevaρει μονος του? με την προυποθεση οτι εχει τον απαραιτητο εξοπλισμο
karmen1983 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Ναι εκτός αν πέσεις σε τροφοδοτικό περίπτωση όπως το δικό μου
arianos16 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Ναι εκτός αν πέσεις σε τροφοδοτικό περίπτωση όπως το δικό μου αχα.. μπορεις να μου δωσεις λινκς γιατα εργαλεια που χρειαζονται και καλα ελληνικο σαιτ που να εχει sleeves ή οπως τα λενε γιατι paypal δεν παιζει
karmen1983 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Ελληνικό μαγαζί με sleeves είναι το eworld Στην Πάτρα και ο Ασημακόπουλος εδώ στην Αθήνα Εργαλεία μια και δεν παίζει Paypal αναγκαστικά πας σε αυτό το σετ http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1162
arianos16 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Ελληνικό μαγαζί με sleeves είναι το eworld Στην Πάτρα και ο Ασημακόπουλος εδώ στην Αθήνα Εργαλεία μια και δεν παίζει Paypal αναγκαστικά πας σε αυτό το σετ http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1162 αχα ευχαριστω.. σε περιπτωση που δεν πετυχει το sleeving μπορει να καταστραφει το καλωδιο?
karmen1983 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Το sleeve το ντύνει. Τις καταστροφές που μπορείς να κάνεις είναι 2 ουσιαστικά Η πιο ανώδυνη Στην προσπάθεια να βγάλεις το καλώδιο να σου μείνει το crimp Μέσα Αυτή που αν την κάνεις θα πεις άουτς (γι' αυτό να τα κάνεις ένα ένα τα καλώδια ή αν θες όλα μαζί βάλε αυτοκόλλητα χαρτάκια με νούμερα) Να συνδέσεις σε άλλη υποδοχή το καλώδιο απο αυτή που το έβγαλες
arianos16 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Το sleeve το ντύνει. Τις καταστροφές που μπορείς να κάνεις είναι 2 ουσιαστικά Η πιο ανώδυνη Στην προσπάθεια να βγάλεις το καλώδιο να σου μείνει το crimp Μέσα Αυτή που αν την κάνεις θα πεις άουτς (γι' αυτό να τα κάνεις ένα ένα τα καλώδια ή αν θες όλα μαζί βάλε αυτοκόλλητα χαρτάκια με νούμερα) Να συνδέσεις σε άλλη υποδοχή το καλώδιο απο αυτή που το έβγαλες οκ ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα