zoosgr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 καλησπερα στο foroum,λιγο τα φωτα σας,λοιπον παραθετω το συστημα ως εχει τωρα και θα ηθελα την αποψη σας για το τι πρεπει να αλλαξω για να βαλω μια δευτερη 6950 πανω,αρχικα σταδιακα αρχισα να καταλαβαινω οτι εχω μικρο κουτι και αν το κρατησω θα ειναι σαν να ναι η μια καρτα πανω στην αλλη.case turbo x(4ετιας),mobo-asus peq3 me extra sata 3 kai usb 3 controller,8gb ram hyper kingston 1600,Q-9550 E0 τον εχω δουλευει για πλακα τα 4GHZ και φτανει τα 4,36 stable.thelmatec lite power 600 w,LG 2241W FULL HD.Θα ηθελα αρχικα να ξερω αν ο επεξεργαστης την σηκωνει την 2η 6950 2gb,επειτα τι κουτι να παρω για να μην εχω θεματα χωρου και στριμωγματος,αν θα χρειαστει να αλλαξω τροφοδοτικο και τελος αν στο να επενδυσω σε εναν i-7k 2600 με μια αναλογη μητρικη τι διαφορες θα δω και αν θα ειναι value for money μια τετοια αλλαγη.το pc τωρα πεταει αλλα μετα δεν ξερω αν θα ειναι οκ.....απο budget αν δεν αλλαξω mobo-cpu μιλαμε για οσον το δυνατον καλυτερα πραγματακια σε καλυτερη τιμη.αντε να πουμε 200 ευρα συνολο με δεδομενο οτι παιρνω και ενα 35-40 αρι για το μολις 1 μηνα τροφοτοτικο μου.ευχαριστω
georger_volos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 καλησπερα στο foroum,λιγο τα φωτα σας,λοιπον παραθετω το συστημα ως εχει τωρα και θα ηθελα την αποψη σας για το τι πρεπει να αλλαξω για να βαλω μια δευτερη 6950 πανω,αρχικα σταδιακα αρχισα να καταλαβαινω οτι εχω μικρο κουτι και αν το κρατησω θα ειναι σαν να ναι η μια καρτα πανω στην αλλη.case turbo x(4ετιας),mobo-asus peq3 me extra sata 3 kai usb 3 controller,8gb ram hyper kingston 1600,Q-9550 E0 τον εχω δουλευει για πλακα τα 4GHZ και φτανει τα 4,36 stable.thelmatec lite power 600 w,LG 2241W FULL HD.Θα ηθελα αρχικα να ξερω αν ο επεξεργαστης την σηκωνει την 2η 6950 2gb,επειτα τι κουτι να παρω για να μην εχω θεματα χωρου και στριμωγματος,αν θα χρειαστει να αλλαξω τροφοδοτικο και τελος αν στο να επενδυσω σε εναν i-7k 2600 με μια αναλογη μητρικη τι διαφορες θα δω και αν θα ειναι value for money μια τετοια αλλαγη.το pc τωρα πεταει αλλα μετα δεν ξερω αν θα ειναι οκ.....απο budget αν δεν αλλαξω mobo-cpu μιλαμε για οσον το δυνατον καλυτερα πραγματακια σε καλυτερη τιμη.αντε να πουμε 200 ευρα συνολο με δεδομενο οτι παιρνω και ενα 35-40 αρι για το μολις 1 μηνα τροφοτοτικο μου.ευχαριστω crossfire γτ ακριβώς θέλεις να κάνεις αφού από ότι κατάλαβα είσαι ικανοποιημένος ? >έχεις δοκιμάσει να φλασαρεις τις 6950 σου αν γίνεται 6970 ?
zoosgr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 λοιπον αρχικα φυσιολογικα ηθελα να επενδυσω σε κατι που να μην εχω θεμα για αρκετα χρονακια,δεν θα εχω περισσοτερα FPS?κανω καποιες φορες και αναπαραγωγη αλλων 2 οθονων μια της tv και ενος ακομα pc.και τα 2 με την ιδια αναλυση.την εχω φλασαρει ηδη σε 6970 μεσω trixx αλλα μαλλον λογω κουτιου δεν εχω καλο airflow μιας και μεσα υπαρχει και η A-70.με αλλα λογια δεν ειναι οι προδιαγραφες του αν και δεχεται η mobo crossfire να μπει μκαι η 2η 6950.τωρα αν γινεται να μου απαντηθουν οι παραπανω αποριες θα ειμουν υποχρεος.ευχαριστω εκ των προτερων.
Thanos1972 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μαλιστα.απο τροφοδοτικο λογικα ενω ειναι καλο,μαλλον θα χρειαστεις αλλαγη για να μην δουλευει στα ορια του.(γιατι εχεις και ψηλα τον επεξεργαστη). Απο επεξεργαστη εισαι οκ μπορω να πω.δεν πιστευω να σε κοβει πουθενα ο q9550 στα 4.0 Απο κουτι,καλο θα ειναι να το αλλαξεις. Σε τι αναλυσεις θα παιζεις?
ColdFusion Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Πάρε ενα κουτί με καλό airflow μιας και οι κάρτες αφού είναι πολύ κοντά δεν υπάρχει επαρκής χώρος για να ειναι δροσερές, ειδικά αυτή που είναι απο πάνω μεριά τρώει ολίγον ζόρι ... Το τροφοδοτικό που έχεις δεν νομίζω να την παλέψει άρα θα χρειαστείς ένα με περισσότερα watt τουλάχιστο για μένα ενα καλό στα 750 watt η και στα 850 watt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα