AfterForever Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 asus p5k premium q9300 xfx gtx 280 win7 x64 Παγώνει όποτε του θυμηθεί. Χθες έπαιζα skyrim 4 ώρες και δεν έγινε τίποτα. Σήμερα κάθε φορά που εκκινεί ο υπολογιστής και πάει να ανοίξει το παράθυρο του msn (ή μια εικόνα) (!) κολλάει και εμφανίζει τη συνημμένη εικόνα. Τώρα βέβαια κολλάει και στο skyrim με το που το ανοίγω. Οι θερμοκρασίες gpu/cpu είναι ελεγμένες και κανονικότατες (σε full load). Το μόνο αξιοσημείωτο είναι ότι πριν κανα 2μηνο μουχε πέσει στην κάρτα υγρό από την υδρόψυξη. Σημειωτέον όταν πάω να ανοίξω τη συνημμένη εικόνα πάλι κολλάει. Έχω δοκιμάσει και κανά 2-3 drivers (με φουλ απεγκατάσταση με driver sweeper κτλ κτλ). Για δώστε τα φώτα. Φχαριστώ.
Dibasic Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δοκίμασε να ανάψεις την οθόνη χωρίς να είναι συνδεμένη στην GPU και δες αν σου βγάζει και εκεί τέτοια, αν ναι τότε είναι η οθόνη διαφορετικά πας για νέα GPU.
AfterForever Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δοκίμασε να ανάψεις την οθόνη χωρίς να είναι συνδεμένη στην GPU και δες αν σου βγάζει και εκεί τέτοια, αν ναι τότε είναι η οθόνη διαφορετικά πας για νέα GPU. Όχι δεν είναι η οθόνη, αφού κολλάει ο υπολογιστής και θέλει hard reset. Και μετά από λίγα δευτερόλεπτα αφού κολλήσει, σταματάει να δίνει σήμα στην οθόνη (DVI η σύνδεση). Τι άλλο θα μπορούσα να κοιτάξω; Απ' ό,τι φαίνεται 99% hardware πρόβλημα είναι ναι.
panos_vas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Παγωματα και arifacts φταιει η καρτα γραφικων!!! Οποτε αμα εχει εγγυηση την στελνεις πακετο να την δουν αλλιως δωστην και σε κανεναν φιλο σου να την τεσταρει και παρε μια καινουργια. 280 τα εφαγε τα ψωμια της.
panos0100 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 καλησπερα το πρώβλημμα αυτό εμφανίζεται στην κάρτα γραφικών, οι άσχετες παραμορφώσεις που βγάζει είναι οι καμμένες μνήμες πάνω στην κάρτα γραφικών δεν ειναι απαραιτητο να οφειλεται στο υγρο που επεσε επανω της αυτο το κομματι της καρτα γραφικων ειναι παντα αυτο που κεγεται τα λεγομενα chip της μνημης της ειναι πολυ συνηθισμενο πρώβλημμα και μετά φυσικα ειναι ο επεξεργαστης στην καρτα γραφικων που εκει περα εχουμε το φαινομενο να ακουμε τους ηχους τα λεγομενα μπιπ απο το ειχιακι της μητρικης μας συγνωμη αν σας κουρασα αυτα
peter_pan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 καλησπερα το πρώβλημμα αυτό εμφανίζεται στην κάρτα γραφικών, οι άσχετες παραμορφώσεις που βγάζει είναι οι καμμένες μνήμες πάνω στην κάρτα γραφικών δεν ειναι απαραιτητο να οφειλεται στο υγρο που επεσε επανω της αυτο το κομματι της καρτα γραφικων ειναι παντα αυτο που κεγεται τα λεγομενα chip της μνημης της ειναι πολυ συνηθισμενο πρώβλημμα και μετά φυσικα ειναι ο επεξεργαστης στην καρτα γραφικων που εκει περα εχουμε το φαινομενο να ακουμε τους ηχους τα λεγομενα μπιπ απο το ειχιακι της μητρικης μας συγνωμη αν σας κουρασα αυτα Τι έγινε?Ποιος ήρθε?
Sarfarius Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Τελικα μου φαινεται η διαρκεια ζωης της συγκεκριμενης καρτας ειναι το πολυ 3 χρονια.. Σε οσα fora διαβασα γι'αυτη την καρτα ολοι αναφερουν αναλογο προβλημα μετα απο ενα αξιοσημειωτο διαστημα 2-3 ετων. Ποτε την αγορασες φιλτατε; Καλοκαιρι 2008 εγω, και πρωτη φορα μου εβγαλε artifacts πριν 2 μηνες. Δες και το δικο μου θεμα, ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο προβλημα http://www.insomnia.gr/topic/428314-%CE%AE%CF%81%CE%B8%CE%B5-%CE%B7-%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-gtx280/ Πλεον με το που τρεχω οτιδηποτε 3D στο 10λεπτο με πεταει. Αν αφησω το PC κλειστο και κρυωσει, τοτε και στο Desktop κρασαρει μεχρι να ανεβασει λιγο θερμοκρασια για να στρωσει... Αν θες δοκιμαζεις φουρνισμα www.thelab.gr/kartes-grafikon/karta-ston-fourno-88488.html ή googlare oven gtx280 για πληροφοριες. Επισης μια χαζη "λυση" αλλα για να επιβεβαιωσεις οτι ειναι οντως αυτο το προβλημα, παρε ενα πιστολακι και θερμανε την καρτα για καποια λεπτα (μην το παρακανεις) προσεκτικα χωρις να κανεις ζημια σε mobo, καλωδια και γυρω εξαρτηματα. Στην δικη μου περιπτωση αντεξε το skyrim για 5-6 ωρες και μετα μου ξανακρασαρε. Το καλοκαιρι λογικα δεν εχει προβλημα ειδικα αν κρατας το PC 24/7 on. Διαφορετικα πας ολοταχως για καινουρια καρτα.. Κριμα και ημουν απολυτα ικανοποιημενος με τις επιδωσεις ακομη και σε Skyrim με βαση παντα την ηλικια της...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα