Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω επειδή οι γνώσεις μου είναι ελάχιστες..Έχω τη Gt 540m στο καινούργιο laptop και επειδή χτες μια φορά βγήκε στα windows το 2k12 χωρίς να κλείσει ο υπολογιστής ήθελα να ρωτήσω αν οι θερμοκρασίες 68C μέγιστο μέσα στο παιχνίδι,με High γραφικά,είναι ανεκτές και εντάξει ή πρέπει να βάλω καμιά ψύκτρα επιπλέον.Ευχαριστώ για την υπομονή.

Δημοσ.

Φιλε μου μια χαρα ειναι οι θερμοκρασιες σου

μην ανησυχεις διαβασε και εδω να δεις

http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=203882

http://uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20110916090308AAUlMLu

πανω απο 70c θα επρεπε να ανησυχεις λιγο.

Φίλε μου σ' ευχαριστώ πολύ.Αν δω κάποια στιγμή πάνω από 70C να βάλω μια βάση ψύξης?Κάνει τίποτα?

Δημοσ.

Θα σου κατεβασει απειροελαχιστα τις θερμοκρασιες.

Οχι τιποτα το τρελο δηλαδη.

Μην αγχωνεσαι παντως για τις θερμοκρασιες. Ολα τα λαπτοπ, οταν παιζεις παιχνιδια, ανεβαζουν θερμοκρασιες.

Δημοσ.

Δεν ειναι τιποτα σπουδαίο η βάσεις για ψυξη!

Εγω εχω μια με τρια funs coolermaster, αλλα δεν κανει τιποτα τ ουσιαστικο!

δεν χερω αν υπαρχουν καλυτερες, παντωσ θα μπορουσεσ να φτειαχεις μια αυτοσχεδια με funs με μεγαλυτερη ισχυη απο την αγορα!(οπως αυτα π βαζουμε στα

desktop )

Δημοσ.

Θα σου κατεβασει απειροελαχιστα τις θερμοκρασιες.

Οχι τιποτα το τρελο δηλαδη.

Μην αγχωνεσαι παντως για τις θερμοκρασιες. Ολα τα λαπτοπ, οταν παιζεις παιχνιδια, ανεβαζουν θερμοκρασιες.

Πρώτον ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.Δεύτερον από πού και πάνω σε θερμοκρασίες πρέπει να ανησυχήσω δηλαδή?kavroulis μακάρι να'

ξέρα να φτιάξω αυτοσχέδια αλλά δεν..Πάντως μπορώ να το ψάξω και ευχαριστώ.Και συγνώμη αν ρωτάω χαζά πράγματα αλλά επειδή θέλω να παίζω κάποια λίγα παιχνίδια φαντάζομαι ότι είναι σημαντικό να το κρατήσω σε κάπως καλή κατάσταση..

Δημοσ.

Μην ανησυχείς! με την 540 και εναν i5 παιζεις άνετα πολλα παιχνιδια!(οχι φουλ γραφικα αλλα τα παιζει μια χαρα)

αν θεσ κατεβασε αυτο να βλεπεις τa framesfraps συνήθως για να παιζει νορμαλ ενα παιχνιδι πρεπει να εχει απο 30-60fps το πχ το προ ετσι και πεσει κατω απο το 55 κολαει! ειναι αναλογοσ και το παιχνιδι! κατεβασε το και δες το!

το νοτεβοοκ σου δεν προκειτε να παθει τιποτα οι εργοστασιακες του ρυθμισεισ το προστατευουν..και για τυχον μεγαλη αυξηση της θερμοκρασιας θα σ βγαλει μπλε οθονη! απλα προσπαθυσε να μην χρησιμοποιης το νοτεβοοκ σ, πανω σε μαλλινες και γενικα επιφανιες με χνοθδιια και τετοια!

Δημοσ.

Πρώτον ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.Δεύτερον από πού και πάνω σε θερμοκρασίες πρέπει να ανησυχήσω δηλαδή?kavroulis μακάρι να'

ξέρα να φτιάξω αυτοσχέδια αλλά δεν..Πάντως μπορώ να το ψάξω και ευχαριστώ.Και συγνώμη αν ρωτάω χαζά πράγματα αλλά επειδή θέλω να παίζω κάποια λίγα παιχνίδια φαντάζομαι ότι είναι σημαντικό να το κρατήσω σε κάπως καλή κατάσταση..

Βασικα εγω -οταν επαιζα παιχνιδια- δεν αγχωνομουν καθολου για εναν και μονο λογο.

Θα σου καει; Εισαι στην εγγυηση και θα φτιαχτει! ^_^

Οποτε δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...