Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου. εχω windows 7 και οταν μπαινει στα windows μετα απο λιγο κολαει μονο το ποντικι κουνιετε. εκανα αναζητηση για ιους δεν βρηκε τπτ αλλα δεν μου κανει ανασιγκροτιση. εκανα και επαναφορα συστηματος δεν αλλαξε κατι. οταν μπαινω σε ασφαλη λειτουργεια δεν κολαει τπτ ακομα και το ιντερνετ που οταν το ανοιγα κολαγε αμεσως ο υπολογιστης. ξερει κανενασ τι μπορει να φταιει και τι αλλο μπορω να κανω εκτοσ απο φορματ?

Δημοσ.

Εχω την καρτα τηλεορασης που φορτωνει το ΝΟD32 και τον εκτυπωτη.αυτα πωσ μπορω να τα αλλαξω?να μην φορτωνονται κατα την εκκινηση?

Δημοσ.

Εχω την καρτα τηλεορασης που φορτωνει το ΝΟD32 και τον εκτυπωτη.αυτα πωσ μπορω να τα αλλαξω?να μην φορτωνονται κατα την εκκινηση?

Μπορεις με αρκετους τροπους...

Εγω σου προτεινω, ειτε μεσω Windows, ειτε μεσω του προγραμματος ccleaner...

Μςσω Windows πηγαινε Εναρξη, και γραψε κατω στην μπαρα αναζητησης αυτο: msconfig

Στο παραθυρο που θα ανοιξει πηγαινε στην καρτελα Εκκινηση Στοιχειων και επελεξε ποια προγραμματα θες να ξεκινανε μαζι με τα παραθυρια σου...

Μεσω ccleaner, κατεβαζεις κατ' αρχας το προγραμμα απο εδω http://www.piriform....wnload/standard

Το εγκαθιστας, το τρεχεις και μετα πηγαινεις στην καρτελα Εργαλεια και μετα Εκκινηση...

Εκει μπορεις να επιλεξεις ποια προγραμματα θα τρεχουν κατα την εκκινηση των 7...

Δημοσ.

τα εκανα αλλα δεν βρηκε τπτ!παιζει να εχει προβλημα ο σκληρος?θα δοκιμασω και με το start up αλλα μου κανει εντυπωση που δεν γινεται αναλυση δισκου η ανασυγκρωτηση και δουλευει ο υπολογιστησ μονο με ασφαλη λειτουργεια.πριν το παθει παντως την πρωτη φορα που εκανα επανεκινηση πριν μπει στα windows μου εβγαλε μαυρη οθονη και ελεγε οτι ο ntfs δεν λειτουργει σωστα και πρεπει να γινει επιδιορθωση.την εκανε και μου εγραψε επιτυχης και μετα ξανακολησε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...