m_a_r_i_a Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σας!Θέλω να αγοράσω καποιο smartphone με android και ειμαι ανάμεσα στο Lg optimus p350,Samsung galaxy y s5360 kai to se x10 mini pro!Ποιο απο τα 3 ειναι καλύτερο?
m_a_r_i_a Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μεχρι 150 ευρω.εχω δει οτι αυτα καπου εκει παιζουν!
nikoskon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μεχρι 150 ευρω.εχω δει οτι αυτα καπου εκει παιζουν! Alcatel OT-990 στα 140€. Αν καταφέρεις να σκαρφαλώσεις στα 199€, παίρνεις το Sony Ericsson Neo V, το οποίο είναι η μέρα με την νύχτα με ό,τι κινητό βρεις μέχρι 300€.
m_a_r_i_a Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 το χω σταμπαρει αυτο το se αλλα ξεφευγει λιγο οικονομικα.για τα alcatel δεν εχω γνωμη γιατι δεν ειχα ποτε αλλα θα του ριξω μια ματια!σε ευχαριστω!
pournaras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σας!Θέλω να αγοράσω καποιο smartphone με android και ειμαι ανάμεσα στο Lg optimus p350,Samsung galaxy y s5360 kai to se x10 mini pro!Ποιο απο τα 3 ειναι καλύτερο? http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/kinita-suskeues/view-device/?deviceid=180
nikoskon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 το χω σταμπαρει αυτο το se αλλα ξεφευγει λιγο οικονομικα.για τα alcatel δεν εχω γνωμη γιατι δεν ειχα ποτε αλλα θα του ριξω μια ματια!σε ευχαριστω! Τα αξίζει πάντως αυτά τα 49€ διαφορά. Επειδή αναφέρθηκε(!) το Blade, μια πρώτη σύγκριση μπορείς να έχεις εδώ: http://www.gsmarena....1&idPhone2=3799 Όπου το OT-990 έχει μεγαλύτερη ανάλυσης κάμερα, έχει φλας στην κάμερα και τέλος έχει 2η κάμερα για βιντεοκλήσεις. Το Blade το μόνο που έχει είναι μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης. Κατά τ'αλλα τα τηλέφωνα είναι ίδια. Και νομίζω πως το OT-990 θα πάρει επίσημα την 2.3 Gingerbread.
naruto14 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σας!Θέλω να αγοράσω καποιο smartphone με android και ειμαι ανάμεσα στο Lg optimus p350,Samsung galaxy y s5360 kai to se x10 mini pro!Ποιο απο τα 3 ειναι καλύτερο? Φίλε μου ρίξε μια ματιά στο live with walkman. Είναι μάκραν καλύτερο κινητό από τα 2 που προαναφέρθηκαν και ένα μεγάλο + είναι ότι θα πάρει παγωτό μέσα στο 2012. Αξίζουν και με το παραπάνω τα 19 ευρώ επιπλέον.
nikoskon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Φίλε μου ρίξε μια ματιά στο live with walkman. Είναι μάκραν καλύτερο κινητό από τα 2 που προαναφέρθηκαν και ένα μεγάλο + είναι ότι θα πάρει παγωτό μέσα στο 2012. Αξίζουν και με το παραπάνω τα 19 ευρώ επιπλέον. To συγκεκριμένο δεν υπάρχει στο Πλαίσιο στα 169€. Η φθηνότερη τιμή του στα online stores αρχίζει από 199€. Επίσης παραδοσιακά το Πλαίσιο είναι ακριβότερο από άλλα online καταστήματα. Οπότε ξεχνάμε τα 169€ που αναγράφονται στο skroutz, εκτός και αν κάποιος το έχει δει ετοιμοπαράδοτο σε κατάστημα στα 169€.
naruto14 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 To συγκεκριμένο δεν υπάρχει στο Πλαίσιο στα 169€. Η φθηνότερη τιμή του στα online stores αρχίζει από 199€. Επίσης παραδοσιακά το Πλαίσιο είναι ακριβότερο από άλλα online καταστήματα. Οπότε ξεχνάμε τα 169€ που αναγράφονται στο skroutz, εκτός και αν κάποιος το έχει δει ετοιμοπαράδοτο σε κατάστημα στα 169€. Ωραία άμα σε χαλάει το πλαίσιο δες vodafone!
m_a_r_i_a Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά ευχαριστώ!εχω περισσοτερες επιλογές και το blade μου φαίνεται θα χτυπήσω(αν και τη μάρκα zte πρωτη φορά την βλέπω).Ξέρετε αν είναι αξιόπιστη στο after sale?
naruto14 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά ευχαριστώ!εχω περισσοτερες επιλογές και το blade μου φαίνεται θα χτυπήσω(αν και τη μάρκα zte πρωτη φορά την βλέπω).Ξέρετε αν είναι αξιόπιστη στο after sale? Αν σου είναι τόσο δύσκολο να δώσεις 19 ευρώ παραπάνω για ένα κινητό το οποίο κυκλοφόρησε τώρα, έχει το δυνατότερο hardware από αυτά που αναφέρθηκαν, πάρει την καινούργια αναβάθμιση android μέσα στο 2012 τότε χτύπα το blade. Πάντως τα υπόλοιπα ξέχνα τα.
oldnew Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Tο blade μια χαρά είναι (το ειχα καποτε) ,για γυναίκα δεν κανει όμως. Δε θέλω να το αιτιολόγησω παραπάνω. +1000 για το sony neo v. Αν δεν μπορεις να βαλεις αλλα 50€ ,παρε ένα απλο κινητό καλύτερό.
naruto14 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Tο blade μια χαρά είναι (το ειχα καποτε) ,για γυναίκα δεν κανει όμως. Δε θέλω να το αιτιολόγησω παραπάνω. +1000 για το sony neo v. Αν δεν μπορεις να βαλεις αλλα 50€ ,παρε ένα απλο κινητό καλύτερό. To Live with walkman γιατί το αποκλείετε όλοι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα