Προς το περιεχόμενο

Αγορα 40αρας led

Sayan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα παιδια, ριχτε μια βοηθεια γιατι εχω πελαγωσει λιγο

Καταρχην εχω κατασταλαξει σε 2 πραγματα. Οτι η νεα μου τηλεοραση θα ειναι LED και στις 40 ιντσες. Γιαυτο σας παρακαλω να μην με οδηγησετε σε αλλες προτασεις (πχ παρε plasma η παρε μεγαλυτερη οθονη)

Αρχικα ειχα σχεδον καταληξει στην samsung UE D406000. Μετα ανακαλυψα και την σειρα 7000 της εταιριας που ζηταει πολλα περισσοτερα ομως. Σε πρωτη φαση να συζητησουμε αν οντως η σειρα 7 ειναι τοσο καλη. Εχω δει μονο την d406000 απο κοντα και με ικανοποιησε.

Βοηθατε γιατι εχω μεινει και χωρις tv (τα εφτυσε η παλια :rolleyes: )

Να προσθεσω οτι η χρηση θα ειναι και για pc gaming και δεν λεω οχι στα gadgets μιας smart tv

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν η σειρά 7000 είναι όντως πολύ ακριβότερη τότε να πάρεις αυτήν που είχες αποφασίσει. Αν μπεις στην διαδικασία <<μήπως το επόμενο μοντέλο είναι λίγο καλύτερο, να περιμένω να πέσουν οι τιμές κλπ>> δεν θα αγοράσεις τηλεόραση ποτέ! Η σειρά 8000 είναι ακόμα καλύτερη, σε λίγο θα βγει η σειρά 9000, η 10000 και δεν υπάρχει τέλος.

Μιλας αρκετα γενικα βεβαια και δεν με βοηθας επι της ουσιας. Διοτι αν η 7000 αξιζει τα λεφτα της τα δινω.

Επισης στο στοχαστρο εχει μπει και η panasonic TX-L4E30 (παρολο που ελεγα στο πρωτο ποστ αυστηρα στις 40 ιντσες γιατι τελικα ισως μπορεσω να τη βολεψω στο χωρο που διαθετω) Αυτη στερειται 3d σε σχεση με τη samsung κατι που δεν με χαλαει και ιδιαιτερα.

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις. Πηρα την sony 40 ex720 τελικα μιας και τις ειδα διπλα διπλα με την samsung σε καταστημα και με εντυπωσιασε περισσοτερο. Ευχαριστω για τις απαντησεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...