ThanosA Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Γεια, χρειαζομαι για μια εργασια να γραψω πινακες διανυσματα κτλπ..Λυσεις αρκετων σελιδων... Δεν εχω ξαναγραψει μαθηματικα στο mac οποτε δεν εχω καν τις στοιχειωδεις γνωσεις..Εχω numbers & pages... Περιμενω προτασεις για καποιο προγραμμα ευκολο και κανενα tutorial! Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μήπως σε εξυπηρετεί αυτό ;, ή μήπως αυτό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 αν έχεις το word 2011 έχει ενσωματωμένο ένα αρκετά καλό εργαλείο για εισαγωγή τύπων. Απλά πήγαινε στο insert->equation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crizzt Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Το καλυτερο αισθητικό αποτέλεσμα θα το εχεις αν χρησιμοποιήσεις καποια εκδοση TeX για MacOS. Περισσότερα εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Σε MAC κατεβάζεις το TexShop και είσαι ΟΚ. Έχει και ένα ψιλο-καλό IDE για γράψιμο. Εν γένει, κατεβάζεις το TexShop και είσαι ΟΚ. Ξεχνάς Pages, Word και ό,τι άλλο. Θα έχεις ένα μεγαλούτσικο learning curve αλλά μετά θα αποζημειωθείς με το παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δεν βολεψε κανενα. Τον word ειναι ελεινο στα ματια μου.Δεν εχει δικα του shortcuts ουτε καν για save,ποσο μαλλον για τα συμβολα τα οποια πρεπει να παιρνω το χερι απο το πληκτρολογιο και να το παω στο ποντικι να επιλεγω και μπλα μπλα μπλα...Καταλαβαινετε τι σημαινει αυτο οταν γραφεις σελιδες... επισης ειναι τελειως αβολο γιατι δεν μπορω να χειριστω ετσι οπως θελω τις εξισωσεις μου..Τα γραφω στο παραθυρο των equations και για να τα βαλω εκει που θελω μονο με drug n drop μπορω.Αλλιως μου κανει κατι χαζα,τα βαζει οπου ναναι μετα κλινει το παραθυρο των equations κτλ.Αφηστε που για να διορθωσω ενα λαθος πρεπει να κανω την αντιστροφη διαδικασια... Το TexShop μου φανηκε πολυ πολυπλοκο .Ειναι για αργοτερα γιατι προς το παρον πρεπει να παραδωσω την εργασια. Mathematica θα δοκιμασω πιο μετα.. Θελω ενα προγραμμα με shortcuts για τα συμβολα,να μπορω ευκολα να διαχειριστω και να αλλαξω τις εξισωσεις πινακες και οτι αλλο ειναι.HELP ! Ευχαριστω για τις απαντησεις σας ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Βάλε το mathtype, έχει και 30 μέρες δωρεάν trial http://www.dessci.com/en/products/MathType_Mac/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Palp Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δεν βολεψε κανενα. Τον word ειναι ελεινο στα ματια μου.Δεν εχει δικα του shortcuts ουτε καν για save,ποσο μαλλον για τα συμβολα τα οποια πρεπει να παιρνω το χερι απο το πληκτρολογιο και να το παω στο ποντικι να επιλεγω και μπλα μπλα μπλα...Καταλαβαινετε τι σημαινει αυτο οταν γραφεις σελιδες... To save στο window's office είναι ctrl-s οπότε υποθέτω στο mac είναι mac-S; Σχετικά με τα shortcuts: http://office.microsoft.com/en-us/word-help/make-the-switch-to-word-2010-RZ101816356.aspx?section=6 http://www.dummies.com/how-to/content/how-to-create-custom-keyboard-shortcuts-in-word-20.html Μία αναζήτηση 20 δευτερολέπτων λύνει αρκετά προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα