panosfl22 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια καλημερα Ειδα μια προσφορα στον Κωτσοβολο Για 42αρα Phillips Full Hd με 379 ευρω και δωρεαν μεταφορικα. Τι λετε αξιζει? Εδω η προσφορα
tasmak Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Για κάποιον που δέν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις, φαντάζομαι πως αξίζει απο άποψη τιμής και μεγέθους. Ωστόσο, δεν είναι LED, είναι μόνο 50Hz, δεν έχει Ethernet, και η κατανάλωσή της σε Watt είναι αρκετά μεγάλη. Και το βασικό αρνητικό της, είναι Philips. Σίγουρα και λόγω εορτών, θα βγούν και καλύτερες προσφορές.
fernadezzz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Και το βασικό αρνητικό της, είναι Philips. οτι να ναι εντελως!!!!
sintalkas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 H philips σκέφτεται να φύγει από την αγορά των τηλεοράσεων,για αυτό το είπε το παιδί.Επίσης έχει πολύ ψυχρά χρώματα....
deadp Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ που είδα την 32άρα, δε μου άρεσαν καθόλου τα χρώματά της, ήταν λίγο σκοτεινή-μουντή. Έπαιξα με τις ρυθμίσεις, αλλά δεν είχαν ιδιαίτερο αποτέλεσμα... Το τηλεχειριστήριό της πάντως είναι πανέμορφο!!!!!
tasmak Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Και το βασικό αρνητικό της, είναι Philips. οτι να ναι εντελως!!!! Αν θέλεις να μου πείς ότι οι low-level τηλεοράσεις της Philips έχουν καλή εικόνα, ειδικότερα αυτές με τα 50Hz, τότε οφείλω να σου ανταποδώσω τον χαρακτηρισμό "ότι να ναι εντελώς".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα