Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει αλλαξει κατι για αποστολη στην Ελλαδα?

Προσπαθω να αγορασω τοσο δωρο 90 euro απο health and beauty τομεα, όσο και από αλλους τομεις αλλά μου βγαζει μηνυμα οτι ειναι αδυνατη η αποστολη στην Ελλαδα...

Δημοσ.

Εχει αλλαξει κατι για αποστολη στην Ελλαδα?

Προσπαθω να αγορασω τοσο δωρο 90 euro απο health and beauty τομεα, όσο και από αλλους τομεις αλλά μου βγαζει μηνυμα οτι ειναι αδυνατη η αποστολη στην Ελλαδα...

Αρωματα και μερικα ακομα δεν στελνει!

Την λιστα με τι στελνει και τι οχι δεν την ξερω ακριβώς.. Αν την ξερει κανεις ας την ποσταρει

Δημοσ.

Μήπως αυτά που πας να αγοράσεις δεν είναι απο το Amazon αλλά από τρίτους ή fulfilled by amazon? Γιατί και αυτό έχει τρίτους μέσα σαν μαγαζάκια και ο καθένας έχει δική του πολιτική αποστολής

Δημοσ.

δε με αφήνει να το παραγγείλω , "Aroma Home Pink Fluffy Microwaveable Feet Warmers cannot be shipped to the selected address."

τα ιδια και σε μενα...τι να πω..

Δημοσ.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001L5GGW4/ref=s9_simh_gw_p121_d2_g121_i2?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=1E49GDF67BYB0DZGDPYN&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128473&pf_rd_i=468294

αυτο προσπαθω να παρω για δωρο...μπορειτε να δοκιμασετε αν σας αφηνει να το κανετε dispatch σε Ελλαδα?

Δεν σε αφήνει γιατί το προϊον δεν το πουλάει το αμαζον αλλά τρίτος πωλητής που προφανώς δεν στέλνει ελλάδα

Δημοσ.

Περίεργο δεν μου έχει ξανατύχει να μην μου στέλνει το amazon σαν πωλητής προϊόντα στην Ελλάδα. Μάλλον θα είναι κάποια πωλητική για τα συγκεκριμένα προϊόντα... ΠΧ. γκάζια, ζιπέλαια κτλ. που είναι έυφλεκτα τα στέλνουν μόνο Αγγλία. Τώρα οι παντόφλες σίγουρα δεν είναι εύφλεκτες αλλα ποιος ξέρει. Ευτυχως εμένα δεν μου έχει τύχει τέτοιο πρόβλημα σε αγορές μου.

Δημοσ.

ποιος τριτος? το amazon to πουλαει

ΔΕΝ το πουλάει το άμαζον,το πουλάει το Aroma Home μέσω του σαιτ του Αμαζον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...