skiner Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Εδω και καιρο σκεφτομαι να αγορασω ενα καινουργιο smartphone μιας και θα ειναι το πρωτο μου.(μεχρι τωρα με τα απλα την εβγαζα).και κλασικα οπως και αρκετοι ημουν αναμεσα στο galaxy S II και το iphone 4. πλεον με το iphone 4S.χθες ακριβως το πηρε ο κολλητος μου δεν διαπιστωσα και κατι το τρομερο σε σχεση με τις αναβαθμισεις απο το 4 στο 4S.Η χρηση του κινητου ειναι για τα κλασικα λιγο παιχνιδι mails αλλα περισσοτερο γιατι θα φυγω για σπουδες εξωτερικο σεμπτεμβρη και σιγουρα θα το χρειαζομαι για αρκετες δουλειες.. Η τιμη του galaxy s2 βλεπω και στο site οτι ειναι στα 420 η μαλλον βρισκεται στα 420!! ισχυει η οχι??? τα μικρα καταστηματα που το εχουν σε αυτην την τιμη ειναι αξια εμπιστοσυνης.ολα τα υπολοιπα "μεγαλα" το εχουν στα 540. δεν θελω να μ βγει και το κινητο στους 2 μηνες για πεταμα!!διαφορες στα λειτουργικα τις εχω ψαξει αλλα αυτο π ηθελα να μαθω αν μπορεις πχ οτι εφαρμογη υπαρχει στο ενα να βρεις αντιστοιχο στο αλλο?? επισης σε θεμα αυτονομιας μπαταριας πιο αξιζει περισσοτερο??? περιμενω απαντησεις!!
chrisv. Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Φίλε εγώ επειδή χρησιμοπιώ 2-3 προιόντα της Apple είμαι αρκετά ευχαριστημένος!Και κάποια αν-επίσημα + του iPhone είναι:1)Η μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας(αν το φορτίσεις την πρώτη φορά σωστά),2)Η τεράστια εμβέλεια του όσον αφορά το σήμα(ασχολούμαι με την μουσική και έχει τύχει σε στούντιο να έχει σήμα καμπάνα),3)Αρκετές δωρεάν εφαρμογές!Τώρα κάποια απο αυτά ίσως να συμβαίνουν και σε άλλα smartphones αλλά είπα την άποψη μου.Και βέβαια είσαι λίγο πιο προστατευμένος με το iPhone...
orlox Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Το χρήση θα κανείς εσύ; περισσότερες δωρεάν εφαρμογές θα βρεις σε galaxy. Μάλιστα πολλές εφαρμογές που τους πληρώνεις στο ios είναι ad supported σε Android. Γενικότερα ότι εφαρμογή υπάρχει στο ένα υπάρχει και στο άλλο με εξαίρεση κάτι πολύ ειδικές εφαρμογές. Αν έχεις σκοπό να σερφαρεις στο ίντερνετ ή να βλέπεις καμιά ταινία που και που η να βλέπεις streams το galaxy είναι must. Στα συν και η πολύ καλή τιμή του. Πληρώνεις σχεδόν τα μισά για ένα ισότιμο hardware! ο μόνος λόγος για να πάρεις ios είναι... Πραγματικά δεν ξέρω για ποιο λόγο να προτιμήσει κάποιος σήμερα ios εκτός και αν θέλει κάποια ειδική εφαρμογή που δεν υπάρχει αλλού. Αυτά που λέει το παλικάρι από πάνω δεν έχουν βαση. Εντελώς φιλικά οι μπαταρίες δεν έχουν πλέον "πρώτη φόρτισ"η και η μπαταρία κρατάει το ίδιο σε s2 και iPhone 4. Για το s δεν ξέρω. Όσο για το σήμα έχει σίγουρα χειρότερο από αρκετά κινητά κάτι ειδικά στο wifi. Για τις εφαρμογές σου είπα. Τα μικρά μαγαζιά έχουν τόσο χαμηλές τιμές λόγο ότι δεν πληρώνουν διαφημίσεις ακριβά νοίκια στο σύνταγμα και πολλους υπαλλήλους. Δεν θα έχεις πρόβλημα αν ψωνίσεις από εκεί αρκεί να προσέξεις το τηλέφωνο να είναι ευρωπαϊκό.
panakart Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Φιλε και τα δυο τηλεφωνα ειναι τα κοριφαια στην κατηγορια τους και δεν θα εχεις κανενα προβλημα οποιο και να παρεις.Το μονο που πρεπει να αποφασίσεις ειναι αν θες ενα κινητο για να βλεπεις τανιες videakia(galaxy s2) η αν θες ενα ποιο σημαζεμενο κινητο.Επισης ενα + ειναι η τιμη του galaxy s2.
nikoskon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Galaxy S II . Τα 300€ διαφορά χάρισε τα στους φτωχούς. Πάντως όχι iPhone 4/4S.
oldnew Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Αυτά που γραφει ο chris, παραπάνω έχουν ξεπεραστεί σχεδόν όλα. Τα εγραφα και εγώ πριν όχι πολυ καιρο. Μια άλλη αναζήτηση προηγ. ποστ μου θα επιβεβαιώσει ποσο πολυ υποστηριζα το iphone. Όχι ότι το iphone δεν είναι κορυφαίο ή δεν έχει ακόμα κάποια πλεονεκτήματά (πολυ περισσότερα μειονεκτήματα όμως..) Αν δεν έχεις πρόβλημα με το μέγεθος του sgs2, παρτο με κλειστά ματια. Το ίδιο θα εγραφα και αν έκανε 600€ .Ποσο μάλλον στην τιμή που έχει σημερα. Στην μπαταριά πιθανόν είναι καλύτερό το iphone, όπως είναι στημένα τα κινητά απο τη μανα τους. Με custom υπερίσχυει και εκεί το sgs2. Ειδικά με checkrom hd v4, δεν εχω ξαναδεί τόσο smooth android. Απο δυνατότητές τι να λεμε.. ένα καλο android είναι σε αλλο επιπεδο.
nikoskon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Το χρήση θα κανείς εσύ; περισσότερες δωρεάν εφαρμογές θα βρεις σε galaxy. Μάλιστα πολλές εφαρμογές που τους πληρώνεις στο ios είναι ad supported σε Android. Γενικότερα ότι εφαρμογή υπάρχει στο ένα υπάρχει και στο άλλο με εξαίρεση κάτι πολύ ειδικές εφαρμογές. Αν έχεις σκοπό να σερφαρεις στο ίντερνετ ή να βλέπεις καμιά ταινία που και που η να βλέπεις streams το galaxy είναι must. Στα συν και η πολύ καλή τιμή του. Πληρώνεις σχεδόν τα μισά για ένα ισότιμο hardware! ο μόνος λόγος για να πάρεις ios είναι... Πραγματικά δεν ξέρω για ποιο λόγο να προτιμήσει κάποιος σήμερα ios εκτός και αν θέλει κάποια ειδική εφαρμογή που δεν υπάρχει αλλού. Αυτά που λέει το παλικάρι από πάνω δεν έχουν βαση. Εντελώς φιλικά οι μπαταρίες δεν έχουν πλέον "πρώτη φόρτισ"η και η μπαταρία κρατάει το ίδιο σε s2 και iPhone 4. Για το s δεν ξέρω. Όσο για το σήμα έχει σίγουρα χειρότερο από αρκετά κινητά κάτι ειδικά στο wifi. Για τις εφαρμογές σου είπα. Τα μικρά μαγαζιά έχουν τόσο χαμηλές τιμές λόγο ότι δεν πληρώνουν διαφημίσεις ακριβά νοίκια στο σύνταγμα και πολλους υπαλλήλους. Δεν θα έχεις πρόβλημα αν ψωνίσεις από εκεί αρκεί να προσέξεις το τηλέφωνο να είναι ευρωπαϊκό. Στα Android έχουν όμως calibration. Για αυτό και μέχρι τις πρώτες 5 φορτίσεις είμαστε λίγο ευλαβικοί για να γίνονται πλήρεις κύκλοι.
skiner Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 κανενα site καταστημα π εχει σε τετοια τιμη το galaxy s2 και να ειναι το ευρωπαικο εχει να προτεινει καποιος????
humanoid Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μπορείς επίσης να κάνεις υπομονή και να πάρεις από Vodafone το Samsung Galaxy Nexus που θα έρθει μέχρι τα μέσα του μήνα. Θα ξεπερνάει σε τιμή τα 600 ευρώ αλλά τα αξίζει μέχρι τελευταίας δεκάρας. Το S II συγκριτικά με το Nexus είναι σε πολλά σημεία ξεπερασμένο.
toniloco3 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 φιλε μου ημουν κ γω στο ιδιο δίλημμα με σενα κ μολις τα επιασα κ τα δυο στα χερια μου λυθηκε μεσα σε δευτερολεπτα galaxy me κλειστα ματια!! σε ολα ανωτερο σε ολα ομως... μην σε προβλιματιζει το μεγεθος θα το συνηθίσεις κ θα δεις ολα τα υπολοιπα θα σου φαινονται κουτσουλιες για καμερα δν το συζητω! ο μονος λογος για να δωσεις τα εξτρα λεφτα για να παρεις iphone ειναι αμα εισαι ποζερας! galaxy s2 ftw!!! :-D ps.1 σε σχεση με το 4 το iphone με το s δν ξερω τι παιζει ps.2 κ γω απο τα φτηνα μαγαζακια του τσιγκουνη το πηρα στα 439 ευρω κοιτα τις αξιολογησεις των μαγαζιων κ διαλεξε!
orlox Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μπορείς επίσης να κάνεις υπομονή και να πάρεις από Vodafone το Samsung Galaxy Nexus που θα έρθει μέχρι τα μέσα του μήνα. Θα ξεπερνάει σε τιμή τα 600 ευρώ αλλά τα αξίζει μέχρι τελευταίας δεκάρας. Το S II συγκριτικά με το Nexus είναι σε πολλά σημεία ξεπερασμένο. σαν?
petrostr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Εννοείται φίλε μου Samsung Galaxy SII!!!! Ετοιμάζομαι να το αγοράσω και γώ, το θεωρώ εξαιρετικό κινητό!
skiner Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 απο τις αξιολογησεις π ειδα βρηκα 2 μαγαζια καλα το digitalmaster and techneasy. γνωριζει κανεις τπτ για αυτα τα 2 μαγαζια???
toniloco3 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 απο τις αξιολογησεις π ειδα βρηκα 2 μαγαζια καλα το digitalmaster and techneasy. γνωριζει κανεις τπτ για αυτα τα 2 μαγαζια??? απο το πρωτο εχω ψωνισει μια χαρα αξιοπιστο ειναι. απο το αλλο δν εχω ψωνισει αλλα φαινεται αξιοπιστο εγω το πηρα απο το mobilehellas κ δν ειχα κανενα προβλημα οπου βρεις καλυτερη τιμη κ ευκολια για after sale εξυπηρετηση χτυπα το..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα