Daliar Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σας. Έχω αυτή τη CPU C2Q 6600. Η αρχική μου σκέψη ήταν να δώσω mobo κ CPU κ να πάρω κάτι καλύτερο. Διαβάζω όμως εδω μέσα ότι παίρνει καλο o.c. o Q6600 με ενα καλο mobo. Τώρα έχω mobo την ASUS P5N-E SLI αλλα είναι ddr2 κ το SLI πλέον δεν μου χρειάζεται. Ψυκτρα έχω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650335 με τροφοδοτικο thermaltake 550W. Ποια η γνώμη σας???
conkal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 με την μητρικη και τον επεξεργαστη σου φτανεις με στοκ ψυχτρα 2.8 ανετα με μια αξιοπρεπη οπως αυτη που εδειξες 3.3-3.4 εγω τον τρεχω 3.55 χωρις πολλη προσπαθεια. Αποψη μου ειναι οτι ο συνδιασμος c2q με ddr2 ειναι ακομη πολυ δυνατος αν κανεις ενα σεβαστο oc. Παρε μια ψυχτρα της ταξης των 25-30+ ευρω και θα εισαι κυριος! Α επισης αν δεν την θες την cpu και τελικα αποφασισεις να πουλησεις , θα φυγει σαν ζεστο ψωμακι απο αγγελιες κτλ γιατι τραβαει ακομη πολυ. Βασικα δεν ξερω αν υπηρξε cpu τα τελευταια 4-5 χρονια που να εχει φαει πιο πολυ oc απο τον q6600.... το μονο STOP ειναι η μητρικη σου και το συστημα ψυξης....
Daliar Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Ο περιορισμός που έχω είναι ότι η μητρική μου δέχεται ddr2 στα 800mhz. Με τι μητρική θα μπορούσα να έκανα σωστή δουλειά για να δώ αν με συμφέρει???
Daliar Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Με αυτη θα μπορουσα να κανω την δουλεια μου? Gigabyte GA-G41MT-S2P απο οτι διαβαζω με το mobo Που εχω δεν θα μπορεσω για o.c. εχει chipset nVidia 650i sli. Σωστα τα λεω?
caution Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Ψάξε μια από τις καλές P35/P45 στις αγγελίες Δεν είναι ανάγκη να πας σε ddr3 απλά μην δώσεις και πολλά χρήματα για τέτοια μετάβαση
conkal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Οι δδρ2 τρέχουν καλύτερα από τις 3 στους quad . Οπότε βρες μια p45 μητρική και θα είσαι σούπερ . Σωστό τα λες για την 650 . Μπορείς να κανείς oc απλά μην περιμένεις και πολλά . το πολύ μέχρι 3-3.2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα