Προς το περιεχόμενο

G6600 O.C.

Daliar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας. Έχω αυτή τη CPU C2Q 6600. Η αρχική μου σκέψη ήταν να δώσω mobo κ CPU κ να πάρω κάτι καλύτερο. Διαβάζω όμως εδω μέσα ότι παίρνει καλο o.c. o Q6600 με ενα καλο mobo. Τώρα έχω mobo την ASUS P5N-E SLI αλλα είναι ddr2 κ το SLI πλέον δεν μου χρειάζεται. Ψυκτρα έχω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650335 με τροφοδοτικο thermaltake 550W. Ποια η γνώμη σας???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με την μητρικη και τον επεξεργαστη σου φτανεις με στοκ ψυχτρα 2.8 ανετα με μια αξιοπρεπη οπως αυτη που εδειξες 3.3-3.4 εγω τον τρεχω 3.55 χωρις πολλη προσπαθεια. Αποψη μου ειναι οτι ο συνδιασμος c2q με ddr2 ειναι ακομη πολυ δυνατος αν κανεις ενα σεβαστο oc. Παρε μια ψυχτρα της ταξης των 25-30+ ευρω και θα εισαι κυριος!

Α επισης αν δεν την θες την cpu και τελικα αποφασισεις να πουλησεις , θα φυγει σαν ζεστο ψωμακι απο αγγελιες κτλ γιατι τραβαει ακομη πολυ. Βασικα δεν ξερω αν υπηρξε cpu τα τελευταια 4-5 χρονια που να εχει φαει πιο πολυ oc απο τον q6600.... το μονο STOP ειναι η μητρικη σου και το συστημα ψυξης....

Ο περιορισμός που έχω είναι ότι η μητρική μου δέχεται ddr2 στα 800mhz. Με τι μητρική θα μπορούσα να έκανα σωστή δουλειά για να δώ αν με συμφέρει???

Με αυτη θα μπορουσα να κανω την δουλεια μου? Gigabyte GA-G41MT-S2P

απο οτι διαβαζω με το mobo Που εχω δεν θα μπορεσω για o.c. εχει chipset nVidia 650i sli. Σωστα τα λεω?

Οι δδρ2 τρέχουν καλύτερα από τις 3 στους quad . Οπότε βρες μια p45 μητρική και θα είσαι σούπερ .

Σωστό τα λες για την 650 . Μπορείς να κανείς oc απλά μην περιμένεις και πολλά . το πολύ μέχρι 3-3.2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...