Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν στο φορουμ φοιτητές/τριες στα αντικείμενα finance ή management σε σχολές του εξωτερικού.Θα ήθελα μια βοήθεια.

Δημοσ.

Toufas χρειαζομαι προσβαση σε μια database (αν πας στηνιστοσελίδα του παν/μιου σου στη library μπορεις να δεις όλες τις databases)που υπάρχει σε ορισμένα πανεπιστήμια finance-management του εξωτερικού. Το θέμα είναι αν θα μου εμπιστευτεί κάποιος αυτή την πρόσβαση :( .

Δημοσ.

Ναι θελω να σου κλεψω τις πιστωτικες σου. Αλλα τοσα ξερεις τοσα λες...Οπως και να χει επειδη βρηκα ανταποκριση, αν και δε το περιμενα τοσο γρηγορα, το θεμα μπορει να σβηστει και ο viper2005 μπορει να συνεχισει να ονειρευεται B) .

Υ.Γ.Και ευχομαι οποτε χρειαστεις βοηθεια να εχεις την ιδια αντιμετωπιση :rolleyes: :rolleyes:....

Δημοσ.

Ναι θελω να σου κλεψω τις πιστωτικες σου. Αλλα τοσα ξερεις τοσα λες...Οπως και να χει επειδη βρηκα ανταποκριση, αν και δε το περιμενα τοσο γρηγορα, το θεμα μπορει να σβηστει και ο viper2005 μπορει να συνεχισει να ονειρευεται B) .

Υ.Γ.Και ευχομαι οποτε χρειαστεις βοηθεια να εχεις την ιδια αντιμετωπιση :rolleyes: :rolleyes:....

XD

επειδη η λογικη ειναι

οτι οταν καποιος ζηταει τους κωδικους σου

πρεπει να τους δωσεις

γιατι αν δεν τους δωσεις θα εισαι "κακος ανθρωπος"

here's a thought

γιατι δεν ρωταγες για κατι συγκεκριμενο

η ενα screenshot απο τα results...?

Δημοσ.

Μίλησα εδώ για κωδικούς Viper2005 :confused:? Here's a thought μήπως διαβάζεις το μυαλό μου ή τα mail μου ;) ;) ;)???? Σου περιέγραψα εσένα τον ίδιο ακριβώς ΤΙ βοήθεια θέλω??? Και "κακός άνθρωπος" είσαι όταν σαμποτάρεις κάποιον χωρίς να τον γνωρίζεις και πετάγεσαι σαν τη τσουτσου. Ελπίζω να σε κάλυψα. Βράσε τώρα στην κακία σου.

Δημοσ.

Μίλησα εδώ για κωδικούς Viper2005 :confused:? Here's a thought μήπως διαβάζεις το μυαλό μου ή τα mail μου ;) ;) ;)???? Σου περιέγραψα εσένα τον ίδιο ακριβώς ΤΙ βοήθεια θέλω??? Και "κακός άνθρωπος" είσαι όταν σαμποτάρεις κάποιον χωρίς να τον γνωρίζεις και πετάγεσαι σαν τη τσουτσου. Ελπίζω να σε κάλυψα. Βράσε τώρα στην κακία σου.

Toufas χρειαζομαι προσβαση σε μια database (αν πας στηνιστοσελίδα του παν/μιου σου στη library μπορεις να δεις όλες τις databases)που υπάρχει σε ορισμένα πανεπιστήμια finance-management του εξωτερικού. Το θέμα είναι αν θα μου εμπιστευτεί κάποιος αυτή την πρόσβαση :( .

πως αλλιως θα ειχες την προσβαση...?

Δημοσ.

Δε χρειαστηκε. Οσοι ειχαν την καλη διαθεση καταλαβανε τι ηθελα να πω και τι να κανω. Οσοι ειχαν την κακη διαθεση προσπαθησαν να διασπειρουν φημες :lol: :lol: :lol: :lol: Αντε καλη συνεχεια και προσεξε μη δαγκωσεις τη γλωσσα σου... :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Δε χρειαστηκε. Οσοι ειχαν την καλη διαθεση καταλαβανε τι ηθελα να πω και τι να κανω. Οσοι ειχαν την κακη διαθεση προσπαθησαν να διασπειρουν φημες :lol: :lol: :lol: :lol: Αντε καλη συνεχεια και προσεξε μη δαγκωσεις τη γλωσσα σου... :lol: :lol: :lol:

καλη συνεχεια και σε εσενα

και στο "γιατι δεν με καταλαβαινει κανεις"

^_^

Δημοσ.

Γενικά πάντως να ξέρετε πως μπορείτε να πάτε σχεδόν σε οποιαδήποτε βιβλιοθήκη ελληνικού ιδρύματος και να καταβάσετε ότι χρείαζεστε. Άρκει ένα μόνο ίδρυμα να έχει συνδρομή, είναι προσβάσιμη και για τα υπόλοιπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...