Bimmermeister Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα,σήμερα μόλις αντικατέστησα το παλιό μου Linksys WAG200G ρούτερ με ένα Thomson TG585 V8 και η ισχύς του ασύρματου είναι απογοητευτική σε σχέση με πριν.Το Linksys έπιανε 4 μπάρες στο δωμάτιο ενώ το Thomson πιάνει 2.Έτσι αποφάσισα να αντικαταστήσω το παρόν ασύρματο φλασάκι μου(Asus-USB N13) με ένα άλλο φλασάκι το οποίο θα έχει κεραία επάνω του,εφόσον απ'ότι ξέρω το Thomson δεν μπορεί να δεχθεί αλλαγή Antenna(κεραίας). Έχετε υπόψιν σας κάτι καλό?Βλέπω διάφορα στο Ebay και το καθένα έχει διαφορετική κερραία.Το ένα 3dbi,το άλλο 6dbi κλπ....Ψάχνω ένα καλό το οποίο θα πιάσει και τις 5 μπάρες ισχύος και θα υποστηρίζει Wireless N 150/300mbps. Ένα που μου γυάλισε λίγο το μάτι είναι αυτό: Dynamode WL-700N-ART Επίσης,δεν θέλω να μου προκαλεί πονοκεφάλους κτλπ...μακρυά από κινέζικα... Περιμένω προτάσεις.... p.s. Το Thomson κατά τ'άλλα πατάει στα ίσια το WAG200G αφού κλειδώνει σταθερά στα 9mbit με Attentuation 39,5 από 43 που έδειχνε το Linksys και έπαιζε συνέχεια 6.8 - 8.5mbit...
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 δυο λυσεις. η πρωτη ακουει στο Usb stick Της alfa.ειναι απο τα πολυ καλα. το δευτερο ακουει στο να κλεισεις το wireless του thomson και να βαλεις πανω στο Thomson το Linksys σαν access point.απλα του κλεινεις τον dhcp και το συνδεεις Lan to lan Με το thomson.και στο thomson κλεινεις το wireless και εισαι ready.επισης αν δεν θες να κανεις αυτο δοκιμασε αλλο καναλι στο thomson οπως επισης οτι εχεις 2 παυλες αντι 4 δεν σημαινει υποχρεωτικα και προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα