Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετε ...

εχει κανεις γνωμη για την ΟΝ στην Πετρουπολη ???

εκανα αιτηση και ανησυχώ μηπως μείνω απο ιντερνετ και τηλεφωνο ... γενικα δεν εχω και την καλυτερη γνωμη για τους παροχους αλλα και ο ΟΤΕ το εχει παρακανει με αυτες τις χρεωσεις που εχει ...

Δημοσ.

Για σου ...πατριωτη :-D

Kαι εγω που ειχα παλαιοτερα και σε γνωστο μου που εχει τωρα κανενα προβλημα .

να εισαι καλα ξερεις πως πανε τα ping ???

Δημοσ.

κακως εμεινες οτε.β.μπορεις να πας σε εταιρεια που δινει fast path για καλυτερο Ping.px forthnet,on telecoms.

γ.το ποσο θα πιασεις εξαρτατε απο την αποσταση σου απο τον οτε.δηλαδη πανω κατω θα πιασεις με ολες τα ιδια.

\το καλο ειναι οτι στην πετρουπολη υπαρχει αστικο κεντρο

και ειναι εδω

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣΠροκοπίου 7

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι διαβαζω στα φορουμ πολλα στραβα με τους παροχους λογο του οτι χρωστανε πολλα λεφτα στον ΟΤΕ και δεν τους προσεχει οπως πρεπει.....

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι διαβαζω στα φορουμ πολλα στραβα με τους παροχους λογο του οτι χρωστανε πολλα λεφτα στον ΟΤΕ και δεν τους προσεχει οπως πρεπει.....

αν χρωσταγαν λεφτα στον οτε θα τους ειχε κοψει ο οτε κυκλωματα οπως και γινοταν στο παρελθον.

σκεψου το πολυ απλα

εχεις μια εταιρεια που φτιαχνεις pc για δικους σου πελατες(OTE) και εχεις και 5 αλλες εταιρειες που δεν μπορουν να φτιαξουν Pc αλλα τα φερνουν σε σενα και σου δινουν πχ 10 ευρω για να τα φτιαξεις ενω εσυ χρεωνεις το service 30 ευρω.λογικο δεν ειναι να δωσεις προτεραιοτητα στα δικα σου Pc και στους δικους σου πελατες?αυτο γινεται και με τον οτε.εννοειται θα κοιταξει να φτιαξει πρωτα τις δικες του βλαβες και εννοειται οτι πολλες φορες μια βλαβη πρεπει να δηλωθει 2-3 φορες και μετα να γινει συνδυαστικο χερακι χερακι για να την φτιαξει ο οτε.η λεξη ελλαδισταν τα λεει ολα.

ξερεις τι ειναι να σου λεει ο ιδιος ο τεχνικος του οτε.οκ εχει προβλημα το ζευγαρι του χαλκου αλλα εχω μονο ενα που ειναι λιγο καλυτερο και απο το χαλασμενο να σου δινει το λιγο χαλασμενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...