Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω την 540m gt με τα official specs 900 ram mhz core 672mhz κτλ..στο λαπτοπ που εχω την εχει την καρτα στα 800mhz ram.αν την ανεβαζω στα 900mhz θα εχω προβλημα θεωρειται και αυτο overckloking?

Δημοσ.

1. Ναι, θεωρείται overclocking αφού υπερχρονίζεις τη συχνότητα λειτουργίας του πυρήνα.

2. Θα σε συμβούλευα να μην προβείς σε τέτοια ενέργεια.

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση σου και κατι ακομα χωρις να γινομαι κουραστικος,υπαρχει διαφορα αποδοσης απο 25,6gb/s bandwith σε 29gb/s περιπου ?

Δημοσ.

Αναφέρεσαι στο bandwidth μνήμης; Όπως και να 'χει, δε μπορείς να πεις ότι υπάρχει σαφής αναλογία μεταξύ πραγματικής απόδοσης και απόλυτων αριθμών που αφορούν σε bandwidth κ.λπ..

Σκέψου ότι στην καλύτερη περίπτωση θα δεις ένα ~8% αύξηση στην απόδοση αν κλοκάρεις σχετικά δυνατά την κάρτα σου, αλλά δε στο προτείνω.

Δημοσ.

ναι αναφερομαι στο bandwidth .δεν σκεφτομαι να την κλοκαρω απο απορια ρωτησα.απο οτι μου λες δηλαδη δεν αξιζει να κλοκαρω τη καρτα?

Δημοσ.

ναι αναφερομαι στο bandwidth .δεν σκεφτομαι να την κλοκαρω απο απορια ρωτησα.απο οτι μου λες δηλαδη δεν αξιζει να κλοκαρω τη καρτα?

σε λάπτοπ ζεσταίνεται που ζεσταίνεται η κάρτα γραφικών λόγω περιορισμένου χώρου κ συνεπώς airflow, αν την ανεβάσεις θα έχεις μεγάλα ποσοστά βλάβης..άρα δεν αξίζει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...