Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να αγορασω μια καινουργια οθονη επειδη η προηγουμενη 17αρα που ειχα χαλασε και θα παει για πεταμα.

Σαν μεγεθος,η 17αρα που ειχα,με βολευε.Αν ηταν και λιγο μεγαλυτερη δεν θα με χαλαγε(αλλα λιγο).

Επειδη ολες σχεδον οι 19αρες βγαινουν σε wide,νομιζω πως δεν βολευουν.

Εχω δει στις 20" αυτη SAMSUNG SYNCMASTER E2020N .(και αυτη wide ειναι,αλλα τουλαχιστον λιγο μεγαλυτερη)

Τι λετε για αυτη?

Προτεινετε μου και καποια αλλη επιλογη,αν εχετε,αλλα

μεχρι 20" (...ξερω,αλλη ειναι η must αλλα ειναι μεγαλη για τον χωρο)

μεχρι 100-120ευρω

και καπως μαυρη.

Δημοσ.

Δες αυτήν:

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-E1951S-LED-Monitor-18-5-E1951S-BN.htm

Από κοντά είναι ακόμα καλύτερη. Μερικοί βέβαια μπορεί να σου προτείνουν να αγοράσεις καινούριο σπίτι για να χωράει η dell :mrgreen: αλλά στις ίντσες που θες είναι ότι πρέπει. Την έχω δει από κοντά και αναμμένη. Το αρνητικό της είναι ότι συνδέεται μόνο με d-sub.

Η άποψή μου είναι να μην πάρεις wide κάτω από 21.5 ίντσες, αλλά ο χώρος είναι χώρος. Εσύ ξέρεις.

Δημοσ.

Καταρχην σας ευχαριστω για τις προτασεις.

Δεινοσαυρε,αυτη που μου λες δεν θα ειναι πολυ στενη?(στο υψος εννοω).

Η αναλυση της ειναι 1366 x 768.Αυτο το 768 δεν ειναι πολυ λιγο?

Και το οτι συνδεεται με d-sub,τι σημαινει?

STORM1978,μου αρεσει αυτη που λες.

Η διαφορα απο αυτη που λεω εγω,ειναι οτι ειναι LED.Περα απο την διαφορα στην καταναλωση,θα εχουν αλλη διαφορα?

Επισης,αυτη που ελεγα εχει δυναμικο κοντραστ 50.000:1 ενω αυτη που λες 5.000.000:1 αλλα τυπικο εχουν και οι δυο το ιδιο 1.000:1. Ειναι σημαντικη διαφορα αυτη???

Δημοσ.

Καταρχην σας ευχαριστω για τις προτασεις.

Δεινοσαυρε,αυτη που μου λες δεν θα ειναι πολυ στενη?(στο υψος εννοω).

Η αναλυση της ειναι 1366 x 768.Αυτο το 768 δεν ειναι πολυ λιγο?

Και το οτι συνδεεται με d-sub,τι σημαινει?

Λίγο είναι. Αλλά και το πλαίσιο είναι μικρό. Γι αυτό σου είπα να πας σε 21.5 τουλάχιστον. Πάντως η οθόνη είναι τούμπανο. Πήγαινε δες την. Κατά τα άλλα το d-sub είναι η vga σύνδεση, δηλαδή δίνει αναλογικό σήμα. Δεν θα δεις καμιά μεγάλη διαφορά βεβαια. Αναλογίσου και την κατηγορία τιμής στην οποία πάιζεις. Βασικά παίρνεις οθόνη με πάχος 1, 1,5 εκατοστό. Γενικά στα 100 ευρώ θα σου πρότεινα να πάρεις όποια σου αρέσει περισσότερο, μην κοιτάς τα specs. Δεν υπάρχουν μάπα οθόνες το 2011. (Ειδικά αν είχες συνηθήσει στην παλιά 17αρα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...