pug_f_e Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 υπαρχει περιπτωση με καποιο τροπο να αξιοποιηθει η οθονη απο ενα παλιο χαλασμενο λαπτοπ? το ανοιξα και βλεπω οτι το πανελ βγαζει 2 αγνωστα καλωδια
dimitrisOS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 τι 2 καλωδιο εγω εχω δει στο δικο μου οτι βγαζει 1 φυς αν δεν κανω λαθος . αν θες βγαλε και μια φωτογραφια .
pug_f_e Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/546/78230560.png/
dimitrisOS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 τελεικα εψαξα αλλα σε αυτο πθ κατελειξα ειναι οτι υπαρχουν μετατροποθης για αυτην την δουλεια που να βαζεις το φυς εσυ απο την μια μεργια και απο την αλλη να βγαζει vga φυς αλλα δεν αξιζει να των αγορασεις ουτε να των φτειαξη γιατι δεν θα εχεις την ιδια ποιοτητα και η τιμη θα κοστιση οσο να παρει μια απλη οθονη υπολογιστη
pug_f_e Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 μαλιστα.. οκ ευχαριστω οποτε τα πεταω ε...?
haris013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 μαλιστα.. οκ ευχαριστω οποτε τα πεταω ε...? οχι,ανακυκλωσε τα καλυτερα
Arctic Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Ή χάρισε/πούλησε σε κάποιον. Βάλε αγγελία και όλο κάποιος θα σου το ζητήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα