Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Λοιπον.Τωρα μεσα στα Χριστουγεννα θα παρω ενα laptop.Η χρηση που το θελω ειναι για σερφαρισμα με firefox,προγραμματακια και κανα παιχνιδακι (fifa,LoL,Dota).Πανω στο ψαξιμο που εκανα,βρηκα αυτο Lenovo .Πιστευετε κανει για την χρηση που το θελω (με προβληματισε λιγο ο επεξεργαστης);Επισης αν καποιος ξερει κατι καλο/καλυτερο (εντος budget) ας πει

Δημοσ.

Απ'οτι καταλαβα,για εκεινη την εγγυηση που διαβασες 3 χρονων,πρεπει να πληρωσεις.Εγγυηση κατασκευαστη λεει 12 μηνες.

Δημοσ.

α.μου αρεσε και το hp.για την τεχνικη υποστηριξη μεταξυ hp και lenovo τι ξερουμε;επισης αναμεσα σ'αυτα τα δυο ποιο προτινετε?

Δημοσ.

pantelis1976 στον hp το μονο πραγμα που δεν μου αρεσε ειναι ο επεξεργασρης 1.4 GHz.αν ειχε παραπανω θα ηταν γαματο λαπτοπ

Δημοσ.

βρηκα και αυτο Acer .Απλα αυτο που με απασχολει σε αυτο το συγκεκριμενο ειναι η καρτα γραφικων.Πιστευετε θα ανταποκρινεται σε παιχνιδια στυλ fifa 12,LoL,HON... ?

Δημοσ.

βασικα αυτο ειναι πολυ καλο και με καλη καρτα γραφικων,αλλα ειδα οτι στα καταστηματα κανει 570Ε και απο ιντερνετ δεν παιζει να παραγγειλω.Θα δω παντως.Αν εχω ορια να ανεβασω το budget.

Δημοσ.

βασικα αυτο ειναι πολυ καλο και με καλη καρτα γραφικων,αλλα ειδα οτι στα καταστηματα κανει 570Ε και απο ιντερνετ δεν παιζει να παραγγειλω.Θα δω παντως.Αν εχω ορια να ανεβασω το budget.

Τι ακριβός φοβάσαι; Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα αν αφιερώσεις μερικες ώρες για να μάθεις τι πρεπει να κάνεις και για το κέρδος που μπορει να έχεις αξίζει.Ετσι και αλλιως αν κάπου κολλήσεις είμαστε εδώ.

Acer

Δημοσ.

Τι ακριβός φοβάσαι; Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα αν αφιερώσεις μερικες ώρες για να μάθεις τι πρεπει να κάνεις και για το κέρδος που μπορει να έχεις αξίζει.Ετσι και αλλιως αν κάπου κολλήσεις είμαστε εδώ.

Acer

Δεν ειναι οτι φοβαμαι κατι.Απλα το λαπτοπ θα μου το παρει ο πατερας μου και θελει να παμε,να δουμε σε καποιο καταστημα ενα,και να το παρουμε.Αλλιως αν ημουν μονος μου θα παραγγελνα απτο ιντερνετ επειδη εχει πολυ καλες προσφορες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...