kostaks3 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σας.Λοιπον.Τωρα μεσα στα Χριστουγεννα θα παρω ενα laptop.Η χρηση που το θελω ειναι για σερφαρισμα με firefox,προγραμματακια και κανα παιχνιδακι (fifa,LoL,Dota).Πανω στο ψαξιμο που εκανα,βρηκα αυτο Lenovo .Πιστευετε κανει για την χρηση που το θελω (με προβληματισε λιγο ο επεξεργαστης);Επισης αν καποιος ξερει κατι καλο/καλυτερο (εντος budget) ας πει
akis_supernatural Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 για καθημερινη χρηση μια χαρα ειναι. και αποτι βλεπω εχει και 3 χρονια εγγυηση!!!
kostaks3 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Απ'οτι καταλαβα,για εκεινη την εγγυηση που διαβασες 3 χρονων,πρεπει να πληρωσεις.Εγγυηση κατασκευαστη λεει 12 μηνες.
akis_supernatural Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 ωπ μαλλον εχεις δικιο λαθος μου. παντως για απλη χρηση το λαπτοπ που ειδες ειναι μια χαρα. δες και αυτο Link
kostaks3 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 α.μου αρεσε και το hp.για την τεχνικη υποστηριξη μεταξυ hp και lenovo τι ξερουμε;επισης αναμεσα σ'αυτα τα δυο ποιο προτινετε?
akis_supernatural Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 εγω παντως θα επαιρνα αυτον...Link περιμενε ομως και τα αλλα παιδια να σου προτεινουν
kostaks3 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 βρηκα παλι απ'τα multirama ενα πολυ καλο για τις αναγκες μου HP pavilion G6-1006ev .Μαλλον αυτο θα παραγγηλω μεσα στην εβδομαδα.Τι προτεινετε,το Hp ή το Lenovo
pantelis1976 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 ρίξε μια ματιά και στο hp με 4πύρηνο amd και καλή, για τα λεφτά του πάντα , κάρτα γραφικών
kostaks3 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 pantelis1976 στον hp το μονο πραγμα που δεν μου αρεσε ειναι ο επεξεργασρης 1.4 GHz.αν ειχε παραπανω θα ηταν γαματο λαπτοπ
kostaks3 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 βρηκα και αυτο Acer .Απλα αυτο που με απασχολει σε αυτο το συγκεκριμενο ειναι η καρτα γραφικων.Πιστευετε θα ανταποκρινεται σε παιχνιδια στυλ fifa 12,LoL,HON... ?
vtiiii Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 για δες εδω.. http://www.public.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/hp-pavilion-g6-1115sv-laptop-phenom-ii-p960-2-ghz-156%22-led-kokkino/prod1590001pp/
kostaks3 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 για δες εδω.. http://www.public.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/hp-pavilion-g6-1115sv-laptop-phenom-ii-p960-2-ghz-156%22-led-kokkino/prod1590001pp/ βασικα αυτο ειναι πολυ καλο και με καλη καρτα γραφικων,αλλα ειδα οτι στα καταστηματα κανει 570Ε και απο ιντερνετ δεν παιζει να παραγγειλω.Θα δω παντως.Αν εχω ορια να ανεβασω το budget.
sougiasdj Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 βασικα αυτο ειναι πολυ καλο και με καλη καρτα γραφικων,αλλα ειδα οτι στα καταστηματα κανει 570Ε και απο ιντερνετ δεν παιζει να παραγγειλω.Θα δω παντως.Αν εχω ορια να ανεβασω το budget. Τι ακριβός φοβάσαι; Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα αν αφιερώσεις μερικες ώρες για να μάθεις τι πρεπει να κάνεις και για το κέρδος που μπορει να έχεις αξίζει.Ετσι και αλλιως αν κάπου κολλήσεις είμαστε εδώ. Acer
kostaks3 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Τι ακριβός φοβάσαι; Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα αν αφιερώσεις μερικες ώρες για να μάθεις τι πρεπει να κάνεις και για το κέρδος που μπορει να έχεις αξίζει.Ετσι και αλλιως αν κάπου κολλήσεις είμαστε εδώ. Acer Δεν ειναι οτι φοβαμαι κατι.Απλα το λαπτοπ θα μου το παρει ο πατερας μου και θελει να παμε,να δουμε σε καποιο καταστημα ενα,και να το παρουμε.Αλλιως αν ημουν μονος μου θα παραγγελνα απτο ιντερνετ επειδη εχει πολυ καλες προσφορες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα