Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βασικα τωρα ποθ εκανα αυτο με τι μπαταρια ποθ μου ειπεσ φιλε logitech τα εκανα χιροτερα ο υπολογιστισ δεν εχι ωρα κ ημερομινια στα bios κ δεν ανιγει καν τωρα τι γινετε σε αυτι τι περιπτοσι πο πο τα εχω πεξι δεν κσερω τι να κανω μοθ ειναι πολυ απαρετιτοσ

Δημοσ.

την εβγαλα για δυο λεπτα κ μετα την ξαναεβαλα. γιαυτο λεω οτι τωρα τα bios μου ζιταει να του ρυθμισο την ωρα κ την ημερομινια αλλα παλι το πλικτρολογιο δεν μου δουλευει ??????????????????????????? οποτε δεν μπωρο ουτε καν αυτα να ρυθμισο για να το επαναφερο παλι στι καταστασι που το ειχα βοηθειστε σασ παρακαλω μου ειναι απαρετιτο αυτο το μηχανιμα

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά μου είπατε να κάνω κάτι κ μετά εφόσον το έκανα κ μου διμιουργιθικε πιο μεγάλο πρόβλημα με αφήσατε κρεμασμένο τι να πο ευχάριστο πολύ που με βοηθεισατε

Δημοσ.

Σου ειπαν να κανεις ενα clear cmos με την μπαταρια και σωστα εκαναν.Αυτο επαναφερει τα παντα στο bios στις εργοστασιακες ρυθμισεις μηπως και εφταιγε καποια ρυθμιση απο το bios και δεν δουλευε το πληκτρολογιο.

Απο την στιγμη που το εκανες ολα καλα.σωστο ειναι να σου ζηταει την ωρα να την ξαναβαλεις μιας και εχασε την ρυθμιση της.δεν τρεχει τιποτα περα απο αυτο.εαν δουλευε το πληκτρολογιο σου θα εμπαινες με F1 λογικα που σου ζηταει στο bios και θα αλλαζες την ωρα και θα ηταν ολα οκ.

Αλλα απο την στιγμη που δεν μπορεις να μπεις στο bios γιατι πολυ απλα δεν εχεις πληκτρολογιο τοτε.....

Τι να πω.χλωμο να εχει χαλασει η μητρικη.δοκιμασε και με αλλο πληκτρολογιο ξανα.

Δημοσ.

φιλε μου δεν ειναι οτι σε κρεμασαμε αλλα αυτο το πραγμα δεν μου εχει ξανατυχη να δουλευουν ολα εκτος απο τα πληκτρολογια ουτε σε usb ουτε σε ps2 αλλα σε αυτη την θυρα usb που εβαλες το πληκτρολογιο να εβαλες κατι αλλο και να δουλευει,το οτι δεν βλεπει τα πληκτρολογια στα bios θεμα hardware μου κανει η bios απο την στιγμη που εκανες clear cmos στα bios και παλι δεν γινεται τιποτα τοτε ειναι θεμα hardware δοκιμασε και αλλο πληκτρολογιο oπως σου ειπε ο thanos

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά μου είπατε να κάνω κάτι κ μετά εφόσον το έκανα κ μου διμιουργιθικε πιο μεγάλο πρόβλημα με αφήσατε κρεμασμένο τι να πο ευχάριστο πολύ που με βοηθεισατε

Και καλά κάνεις που ευχαριστάς, ειδικά όταν οι οδηγίες είναι σωστές και λογικές. Μη ξεχνάς ότι κανένας δεν έχει την υποχρέωση να απαντήσει, το κάνει από καθαρή πρόθεση να βοηθήσει.

Δημοσ.

Το forum φίλε μου δεν είναι μαγαζί που αν κάτι δεν πάει καλά ζητάς τα ρέστα. Ζήτησες συμβουλές, τις πήρες. Τώρα απο εκεί και πέρα υπάρχουν και τα σερβις που πληρώνεις και σου φτιάχνουν ότι δεν ξέρεις. Δεν γίνονται όλα τζάμπα μέσα απο ένα forum.

Το έχουμε κουράσει λίγο το θέμα.

Δημοσ.

Παιδια συγνωμι για το τελευτεο ποστ που εκανα απλα τα ειχα παιξι λιγακι ιμουν σε ενα αδιεξοδο κ τελικα το εφτιαξα ιταν κατι το οπιο μου χριαζοταν οποσ κ διποτε κ παλι ΣΥΓΝΩΜΙ ιλικρινα

Τελικά, η λύση είναι πάρα πολύ απλή.

(*) Σύνδέεστε κανονικά στα Windows (το ποντίκι δουλεύει)

Πάτε στο C:\Windows\System32\drivers

Διαγράφετε τα αρχεία i8042prt.sys και kbdclass.sys καθώς και οποιοδήποτε άλλο kbd*.sys αρχείο στο συγκεκριμένο φάκελο

Κάνετε επανεκκίνηση. Αν σας ζητηθούν drivers, εισάγετε το CD των Windows

Γράφετε κανονικά με το πληκτρολόγιό σας!

Αυτη ειναι ι λυσι για οπιον εχι το ιδιο προβλημα

Φιλε μου δες αυτο το λινκ μηπως βοηθησει

http://nightblog.wordpress.com/2007/08/08/ps2-keyboard-not-available-on-device-manager-ps2-keyboard-not-working/

πολυ σοστο αυτο site εκι βρικα κ εγω τι λυσι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...