koliosan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 καταρχας γειασας κ πολα μπραβο για το φορουμ σασ εχς παρει ενα Η/Υ μεταχιρισμενο κ δεν δουλευε η 8υρα του πλικτρολογιου στι μιτρικι ειναι μια asrock k8nf6g-vsta εκανα ενα φορματ βαζοντασ το σκλιρο σε αλο υπολογιστι κ εκανα παλι εγαταστασι ολα απο τιν αρχι κ παλι δεν δουλευει παρακαλς οπιοσ μπορει να με βοι8εισι συγνομυ για τα απτεστα ελληνικα μου
Xristaras12 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 εκανα ενα φορματ βαζοντασ το σκλιρο σε αλο υπολογιστι κ εκανα παλι εγαταστασι ολα απο τιν αρχι κ παλι δεν δουλευει παρακαλς οπιοσ μπορει να με βοι8εισι μολις ειπες και τον λογο του προβληματος σου.
koliosan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 ναι το ξερω αφτο αλλα ποσ αλιοσ θα του εκανα φορματ εφοσον το πλικτρολογιο δεν δοθλευει εξαρχισ κ ξεχασα να πω ποσ ο αλοσ υπολο ειναι ιδιοσ με αυτον που εχω το προβλημα
Doc1355 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 ναι το ξερω αφτο αλλα ποσ αλιοσ θα του εκανα φορματ εφοσον το πλικτρολογιο δεν δοθλευει εξαρχισ κ ξεχασα να πω ποσ ο αλοσ υπολο ειναι ιδιοσ με αυτον που εχω το προβλημα Γραψε ελληνικά ρε φίλε..
Dexterpap Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Συγνωμη και χωρις παρεξηγηση φιλε xristaras12 με αυτο που του ειπες πιστευεις οτι τον βοηθησες; Προσωπικα εγω δεν καταλαβα.Για εξηγησε το λιγο τι εννοεις;
Xristaras12 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 καμια παρεξηγηση οταν θες να περασεις λειτουργικο συστημα σε εναν δισκο το κανεις απο τον υπολογιστη που θα χρησιμοποιηθει.(εκτος και αν εχουν αλλαξει τα δεδομενα και δεν το γνωριζω :Ρ) στον φιλο μας που εχει το προβλημα βρες αλλο πληκτρολογιο με συνδεση usb και δοκιμασε ετσι.
koliosan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Ας το παρουμε απο τιν αρχι πειρα ενα Η/Υ και εχω εναν ιδιο ακομα μετα ιδια χαρακτιριστικα αυτοσ που πιρα εχει προβλιμα με το πλικτρολογιο δεν το ανγνοριζει. Στο μανατζερ το βλεπο ποσ υπαρχει, αλλα δεν δουλευει το εκανα επανεγαταστασι κ παλι δεν δουλεψε οποτε σκευτικα να το κανω φορματ κ αναγκαστικα εβγαλα το σκλιρο κ τον εβαλα στο αλο η/υ που εχω με τα ιδια ακριβοσ χαρακτιριστικα τελειοσα με αυτα κ το εβαλα μπροσ κ παλι δεν δουλευει το πλικτρολογιο ΣΥΓΝΩΜΗ Κ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΥ καμια παρεξηγηση οταν θες να περασεις λειτουργικο συστημα σε εναν δισκο το κανεις απο τον υπολογιστη που θα χρησιμοποιηθει.(εκτος και αν εχουν αλλαξει τα δεδομενα και δεν το γνωριζω :Ρ) στον φιλο μας που εχει το προβλημα βρες αλλο πληκτρολογιο με συνδεση usb και δοκιμασε ετσι. εβαλα κ αλο πλικτρολογιο usb κ παλι δεν δουλευει
Doc1355 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Ας το παρουμε απο τιν αρχι πειρα ενα Η/Υ και εχω εναν ιδιο ακομα μετα ιδια χαρακτιριστικα αυτοσ που πιρα εχει προβλιμα με το πλικτρολογιο δεν το ανγνοριζει. Στο μανατζερ το βλεπο ποσ υπαρχει, αλλα δεν δουλευει το εκανα επανεγαταστασι κ παλι δεν δουλεψε οποτε σκευτικα να το κανω φορματ κ αναγκαστικα εβγαλα το σκλιρο κ τον εβαλα στο αλο η/υ που εχω με τα ιδια ακριβοσ χαρακτιριστικα τελειοσα με αυτα κ το εβαλα μπροσ κ παλι δεν δουλευει το πλικτρολογιο ΣΥΓΝΩΜΗ Κ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΥ εβαλα κ αλο πλικτρολογιο usb κ παλι δεν δουλευει Αλλες συσκευές usb δουλεύουν;
koliosan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Αλλες συσκευές usb δουλεύουν; το mouse δουλευει κανονικα κ τι καμερα μου τι βρισκι. παρχει καμια λυσι???????????
logitech Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 για αρχη κανε ενα clear cmos η βγαλε την μπαταρια απο την μητρικη για λιγο και ξαναβαλτει edit:στα bios δουλευει το πληκτρολογιο
koliosan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 για αρχη κανε ενα clear cmos η βγαλε την μπαταρια απο την μητρικη για λιγο και ξαναβαλτει edit:στα bios δουλευει το πληκτρολογιο θα σοθ ειμαι ευγνομον αν μπορεισ να μου δωσεισ οδιγιεσ για το cmos ποσ το κανω?????
logitech Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 κλεισε το pc ανοιξε to κουτι και βγαλε την μπαταρια απο την μητρικη που ειναι πιο ευκολο στα bios δουλευει το πληκτρολογιο http://www.youtube.com/watch?v=48jS06tW5jQ&feature=related
koliosan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 κλεισε το pc ανοιξε to κουτι και βγαλε την μπαταρια απο την μητρικη που ειναι πιο ευκολο στα bios δουλευει το πληκτρολογιο http://www.youtube.com/watch?v=48jS06tW5jQ&feature=related βασικα το πλικτρολογιο δεν μου δουλευει πουθενα γιαυτο κ εκανα φορματ σε αλο Η/Υ
Arctic Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Το πληκτρολόγιο δουλεύει σε άλλο υπολογιστή; Ή άλλο πληκτρολόγιο δουλεύει σε αυτόν; Αν ισχύει το πρώτο τότε μάλλον έχει πρόβλημα η μητρική. Αν ισχύει το δεύτερο τότε πρόβλημα έχει το πληκτρολόγιο.
logitech Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 artic αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι οτι δεν δουλευουν τα πληκτρολογια ουτε se ps2 ουτε σε usb και δεν ειναι οτι δεν δουλευευν στα win αλλα ουτε στα bios αλλα αλλες συσκευες δουλευουν πανω στις usb μονο τα πληκτρολογια δεν δουλευουν αρα κατι με τα bios πρεπει να παιζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα