Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια αν και αρχικα θα φανει γελοια αυτη η συγκριση μου εδωσαν δωρεαν εναν q6600 ο οποιος ειναι GO και δοκιμασμενα τον εφτασα μεχρι 3,3 και τον e6400 που τον εφτασα στα 4,1 stable

ποιος απο τους 2 συμφερει να μεινει?κυριως παιζω παιχνιδια

Δημοσ.

Ο q6600 ειναι καλυτερη επιλογη φυσικα για τα παιχνιδια που χρησιμοποιουν πανω απο 2 πυρηνες.Βεβαια δεν τα πηγαινει και ασχημα στα παιχνιδια που θελουν 2 πυρηνες.

Φυσικα επειδη δεν γινεται να αλλαζεις επεξεργαστες για τα παιχνιδια βαλε τον τετραπυρηνο επανω και δωστου να καταλαβει.

(κολοφαρδε)...

Δημοσ.

σιγουρα ετσι?γιατι η διαφορα μεταξυ των 2 επεξεργατων ειναι 800 mhz και ειχα μεινει στο οσο ποιο πολλα γκιγκαχερτζ τοσο το καλυτερο

Δημοσ.

Ρε batista.εχεις ενα παιχτη που παιζει ποδοσφαιρο που εχει 2 ποδια και ειναι πολυ γρηγορος

Εχεις τωρα και εναν αλλο παιχτη που εχει 4 ποδια αλλα ειναι πιο αργος.

Η μπαλα παιζεται και με 2 ποδια αλλα φαντασου πως θα ηταν να παιζοταν με 4....

Τι ειπα παλι ο %$#@%^...

Δημοσ.

Ρε batista.εχεις ενα παιχτη που παιζει ποδοσφαιρο που εχει 2 ποδια και ειναι πολυ γρηγορος

Εχεις τωρα και εναν αλλο παιχτη που εχει 4 ποδια αλλα ειναι πιο αργος.

Η μπαλα παιζεται και με 2 ποδια αλλα φαντασου πως θα ηταν να παιζοταν με 4....

Τι ειπα παλι ο %$#@%^...

χ0αχ0α0χα0χα0 λιωνωωω! Τι λεει!!!!! αχ--α-χα-χα-χα αρε Θανο!

Τον 6600 βαλε ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρα ειναι ο 6400 γι αυτο χαρισε μου εμενα η πουλησε μου τον 6600 για να μην εχεις διληματα και προβληματισμους.

Επεξ/σία από tigergreg
Δημοσ.

κοιτα ο 6600 παει ευκολα με μετρια ψυχτρα 3,5-3,6 χωρις πολλα-πολλα ...και ειναι πολυ σουπερ . Επισης ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΔΙΠΥΡΗΝΟ!!!!;-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...