Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

μενω στην Βουλα και συγκεκριμενα στο Πανοραμα οπου στην περιοχη εκεινη πιανω maximum ταχυτητα 1,4 (εχω επικοινωνησει και με τον ΟΤΕ και μου το επιβεβαιωσαν..μου ειπαν επισης οτι το προβλημα βρισκετι στον δρομο που μενω και αντε σε κι αλλους 2-3 γυρω γυρω)

Η ερωτηση που θελω να κανω ειναι η εξης :

Εχω HOL εδω και 2 χρονια και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος μιας και δεν πεφτει ποτε και με απεριοριστο ιντερνετ, χωρις κλησεις, δινω 21 ευρω...

μου ηρθε μια προσφορα της Wind να δινω 15 ευρω για το ιδιο προγραμμα ή 24 ευρω αν θελω και απεριοριστες κλησεις οποτε και το σκεφτομαι..

Η Wind σαν ιντερνετ λεει τιποτα ή να μεινω εκει που ειμαι τωρα??

Με ενδιαφερει να εχω μια συνδεση να μου δινει το 100% που μπορει δεδομενης της περιοχης και να μην μου κολλαει μιας και το router το συνδεω με 2 παιχνιδομηχανες για online gaming...

και 2ον υπαρχει τροπος να αυξησω την ταχυτητα ή ειμαι καταδικασμενος μεχρι να μας θυμηθει ο ΟΤΕ και αλλαξει τις γραμμες στην περιοχη???

Σας ευχαριστω πολυ!!

Δημοσ.

Προσωπικά δεν θα πήγαινα σε wind μιας και εταιρίες κινητής τηλεφωνίας που μπλέκονται με internet κτπλ περα της κινητής τηλεφωνίας δεν τους εμπιστεύομαι. Εφόσον πιάνεις 1.4 με την hol και σε αλλη εταιρία και να πας ίσως να σου ανέβεις λίγο η ταχύτητα επειδή παίζουν με χαμηλότερο profile οπως η forthnet αλλα και πάλι δεν θα δείς καμια τρελή διαφορά, και μην ξεχνάς οτι πηγαίνοντας αλλου μπορεί να πέσει και η ταχύτητα σου αντι να ανέβει η να μείνει ίδια , ειναι γενικά πολοί οι παράγοντες.

Να αυξήσεις την ταχύτητα δεν γίνεται ειναι οσο υποστηρίζει η περιοχή σου και το βασικό ειναι ποσο μακριά εισαι απο το dslam , για καλύτερες ταχύτητε πρέπει ολοι μας να περιμένουμε κάποιο στιγμή στο μακρινό μέλλον το vdsl απο το adsl2+ που ειμαστε τώρα.

Τώρα αυτο που λές με το online gaming και απο την στιγμή που δεν μιλάμε να κατεβάζεις ταυχόχρονα κτλπ δεν νομίζω να έχες πρόβλημα και με 2 παιχνιδομηχανες επάνω , βασικότερο για εμένα θα ηταν να επενδήσεις σε ενα καλό router.

Για εμένα κάτσε εκει που εισαι και απο την στιγμή που δεν εχεις προβλήματα μην παίζεις με την τύχη σου :P

Δημοσ.

καπως ετσι το σκεφτομουν και εγω και σε ευχαριστω πολυ για την συμβουλη σου!!παντως το μονο που βγαινει απο ολο αυτο ειναι το ποσο πισω ειμαστε ακομα σαν χωρα που σε ορισμενες περιοχες οπως στην δικη μου πιανουν ταχυτητες που ειχε η ευρωπη πριν 20 χρονια!!χαχαχα!!!τελος παντων θα δουμε που θα παει το πραγμα!!!ευχαριστω και παλι!!

Δημοσ.

Προσωπικά δεν θα πήγαινα σε wind μιας και εταιρίες κινητής τηλεφωνίας που μπλέκονται με internet κτπλ περα της κινητής τηλεφωνίας δεν τους εμπιστεύομαι. Εφόσον πιάνεις 1.4 με την hol και σε αλλη εταιρία και να πας ίσως να σου ανέβεις λίγο η ταχύτητα επειδή παίζουν με χαμηλότερο profile οπως η forthnet αλλα και πάλι δεν θα δείς καμια τρελή διαφορά, και μην ξεχνάς οτι πηγαίνοντας αλλου μπορεί να πέσει και η ταχύτητα σου αντι να ανέβει η να μείνει ίδια , ειναι γενικά πολοί οι παράγοντες.

Να αυξήσεις την ταχύτητα δεν γίνεται ειναι οσο υποστηρίζει η περιοχή σου και το βασικό ειναι ποσο μακριά εισαι απο το dslam , για καλύτερες ταχύτητε πρέπει ολοι μας να περιμένουμε κάποιο στιγμή στο μακρινό μέλλον το vdsl απο το adsl2+ που ειμαστε τώρα.

Τώρα αυτο που λές με το online gaming και απο την στιγμή που δεν μιλάμε να κατεβάζεις ταυχόχρονα κτλπ δεν νομίζω να έχες πρόβλημα και με 2 παιχνιδομηχανες επάνω , βασικότερο για εμένα θα ηταν να επενδήσεις σε ενα καλό router.

Για εμένα κάτσε εκει που εισαι και απο την στιγμή που δεν εχεις προβλήματα μην παίζεις με την τύχη σου :P

Οπως τα λεει ο Spank ειναι ακου την συμβουλη του

Δημοσ.

+1 συν οτι οταν κατι παιζει καλα δεν το πειραζουμε ^_^

Δημοσ.

πανοραμα βουλας ειναι καταραμενη περιοχη λογω αποστασης.οποτε μην περιμενεις να παει πολυ παραπανω.αντε σου λεω εγω να πας σε εταιρεια που να δινει 6 margin.αντε το 1,4 να γινει 2 να γινει 3.παλι δεν αλλαζουν πολλα και κανεις δεν σου εγγυαται οτι με χαμηλοτερο margin θα εισαι καλυτερα.βεβαια αν πας σε αλλη εταιρεια επειδη θα παρεις τον ιδιο χαλκο το πιθανοτερο θα ειναι να παιξεις πανω κατω την ιδια ταχυτητα και το ιδιο σταθερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...