ioaspy Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα. Πήρε ο πατέρας μου το Ideos X5 U8800 και φυσικά δεν έχει ιδέα πώς να το χρησιμοποιήσει! Στο προηγούμενο κινητό του, ένα Ericsson w595 έχει γύρω στις 800 επαφές και προσπαθεί τώρα να τις μεταφέρει στην καινούρια συσκευή. Προσπάθησα να τον βοηθήσω, αλλά ούτε εγώ έχω ιδιαίτερες γνώσεις και έτσι το μόνο που κατάφερα είναι να τις εξάγω από το παλιό κινητό στο laptop και συγκεκριμένα στις Shared contacts του Outlook Express (μέσω bluetooth). Από εκεί, ενώ μία-μία μπορώ να τις στείλω με bluetooth στο νέο κινητό, δεν μπορώ να τις επιλέξω και να τις στείλω όλες . Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? Ευχαριστώ, Ιωάννα.
arxaggelos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Στο W595 υπάρχει μέσα στις επαφές το path "επαφές>επιλογές>προηγμένες>αποστολή όλων"; από εκεί μπορεί να τις στείλει όλες μαζί στο ideos. Η άλλη λύση που υπάρχει και για καλή σου τύχη (και του μπαμπά σου) υποστηρίζει τέλεια συσκευές SE και android είναι η εξής: Κατέβασε στο pc το MyPhoneExplorer και τον αντίστοιχο client από το μαρκετ στο κινητό. Τρέξε τα και τα δύο και θα μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις με τις επαφές σου. Τέλος, τα SE έχουν δύο κακές συνήθειες: 1ον, ανακατευουν κεφαλαία αγγλικά με ελληνικά στις επαφές, πράγμα που δυσκολεύει την κατανομή τους στη λίστα επαφων του android, και 2ον, ενδέχεται να είναι τα μικρά ονόματα καταχωρημένα ως επώνυμα, και το ανάποδο, που επίσης δυσκολεύει την κατανομή. Για να το λύσεις αυτό χρειάζεσαι πάλι αυτό το προγραμμα που σου είπα, και αυτόν τον οδηγό. Είναι πολύ πιό απλό από όσο φαίνεται, και το κάνεις μόνο μία φορά.
dancer_69 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Η huawei έχει μια εφαρμογή διαχείρισης του τηλεφώνου από το pc που υποστήρίζει συγχρονισμό επαφών του outlook. Η εφαρμογή είναι το hisuite
orlox Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Τέλος μπορείς από το outlook να της κανείς εξαγωγή σε αρχείο csv και να πας στο gmail σου και να τις κανείς εισαγωγή. Μόλις μπορεί το κινητό στο internet θα κάνει αυτόματα συγχρονισμό. Επίσης μέσω gmail μπορείς μα κανείς και αλλά πράγματα. Όπως το να φτιάξεις groups και γενικότερα να διαχειριστείς πολύ ποιο εύκολα τις επαφές σου.
ioaspy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Ξεκίνησα από την τελευταία λύση και έκανα κανονικά export από το Outlook Express και import σε Gmail, αλλά αναγνωρίζει μόνο αγγλικούς χαρακτήρες και έτσι δε μεταφέρονται κανονικά οι επαφές. Θα προσπαθήσω και τα υπόλοιπα που μου προτείνατε. Σας ευχαριστώ πολύ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα