Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνεχώς βγαίνουν κανουρια πράγματα ειδικά στον τομέα της πληροφορικής.δηλαδη πιστεύεις ότι ο i5 2500k δεν και υπέρ αρκετός για τις ανάγκες σου;

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

προκειται να βγουν καινουργιοι επεξεργαστεσ τον μαρτιο??και αν ναι αξιζει να περιμενω????

Ετσι σκέφτομαι και εγώ χαχα. Αλλά να σου πω με αυτή τη λογική δεν πρόκειται ποτέ να πάρεις νεο υπολογιστή καθώς η τεχνολογία τους εξελίσσεται συνεχώς και ταχύτατα.

Γνώμη μου εέναι φτιάξε ένα καλό μηχάνημα που θα σου αντέξει 4-5 χρόνια με μια αναβαθμισούλα και απόλαυσε το όσο περισότερο μπορείς.

Δημοσ.

o 2500κ πιστευω οτι ειναι αρκετος απλα ρωτησα!!αν ηθελα κατι καλυτερο σε επεξεργαστη τι θα μ προτεινατε???

Δημοσ.

o 2500κ πιστευω οτι ειναι αρκετος απλα ρωτησα!!αν ηθελα κατι καλυτερο σε επεξεργαστη τι θα μ προτεινατε???

τον 2600κ που ειναι ομως καθαρα overkill... O 2500K θα σε υπερκαλυψει για πολλαα χρονια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θελω την γνωμη σασ για τροφοδοτικο και κουτι!!το κουτι ειαιαρκετα ακριβο αυτο που μ ειπε η καρμεν!κατι ποιο οικονομικο???και σε ποιο τροφοδοτικο να παω???

Επεξ/σία από fwtis16
Δημοσ.

karmen Ακούειιιιιιιι

Ποιο κουτί είναι ακριβό βρε; Το 600Τ? Αν ναι δε στο πρότεινα εγώ :P

Εγώ πρότεινα αυτό

http://www.skroutz.gr/s/343444/Supercase-LX-803.html

Στα υπόλοιπα που έχεις καταλήξει; Για να δούμε και για το Psu αν και θυμάμαι ότι είχες ένα ocz 600άρι?

Δημοσ.

θα το αφησω εκει που ηταν και θα παρω αλλο!!τι εχεισ να προτεινεισ??υπενθυμιζω η συνθεση ειναι η εξης

intelcore i2500k

asus socket 1155 p8z68-vpro/gen3(b3)glan audio raid

corsair vengeance low profile 8gb dual channel ddr3

thermalright silver arrow

cruial mp4 128 gb

sapphire radeon hd6970 2 gb

κουτι αυτο που ειπες

Δημοσ.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το Supercase LX-803 να μην χωράει την 6970 και ίσως και την ψύκτρα.

Συζήτησα πριν 1-2 μέρες με άτομο που έβαλε μέσα την 6950direct cu αν θυμάμαι καλά ποια 6950 ήταν

Χώραγε και έμεναν και 2,5 δάκτυλα από ότι μου είπε

(μην ρωτήσεις γιατί τον ρώτησα :P)

Αρα η 6970 θα χωράει :)

edit: Αν είδα καλά η ψύχτρα είναι 14 πόντους μπόι; Αν ναι χωράει επίσης χμμμμμμ μάλλον είναι 16 πόντους ύψος. Θα μετρήσω να σου πω

edit2: Η συζήτηση http://www.insomnia.gr/topic/429298-gaming-pc/page__st__40

Δημοσ.

να μην ξεπερναει τα 70 αλλα οσον το δυνατοω οικονομικοτερο αλλα να με καλυπτει

Enermax Luxuray ECA3190 - BS ATX - Micro ATX??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...