Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δε σε έπιασα, αλλά με αυτά τα προγράμματα κλοκάρουν τις κάρτες τους τα παιδιά και εγώ φυσικά τις δικές μου.

Δημοσ.

μηπως μπορεισ μεσω καποιου link να με βοηθησεις για το πως να χρησιμοποιησω το προγραμμα αυτο??msi after burn

Δημοσ.

καλα :( :( :( κριμα που δεν μπορεις να δωσεις καποιο link

σε παρακαλω δωσμου ενα λινκ απο που το κατεβασω και καπου να διαβασω πως λειτουργει :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Δημοσ.

βρε εγώ το λινκ να στο δώσω αλλά χωρίς την κάρτα πως θα κάνεις πειράματα;

link

Αυτό που κάνεις με αυτό το πρόγραμμα πρώτα είναι να κάνεις ρυθμίσεις για τον ανεμιστήρα της κάρτας. Πόσες στροφές δηλαδή να παίρνει στην εκάστοτε θερμοκρασία

Αυτό το κάνεις απο τα Settings-> fan tab και εγώ πχ τις είχα έτσι

post-204649-0-50792800-1323457996_thumb.png

Μετά απο το κυρίως παράθυρο του προγράμματος παίζεις μόνο με το Core clock να δεις μέχρι που είναι σταθερή με το μαμά ρεύμα (τσεκάρεις με furmark την σταθερότητά της)

post-204649-0-06434300-1323458096_thumb.png

και μετά αν θες να την ανεβάσεις πιο πάνω δίνεις ρεύμα απο το Core Voltage. Τσεκάρεις σταθερότητα πάλι και προχωράς

Δημοσ.

-msi4650-md1g 1gb -e retail

-msi 870a-g54

-kingston khx1333c7d3k2/2gx 2gb(2*1gb)

-amd athlon II*4 630 2.8 ghz quad core box tem

ocz ocz600sxs2-un steal th xstream2 powtemsuppI1

θα τον δοκιμασω σε αυτον τον υπολογιστη???θα με βοηθησεισ για το πως θα τον ανεβασω????

Δημοσ.

Ανοιξε ένα θέμα στο Overclocking and case modding τότε. Δεν την ξέρω την συγκεκριμένη και δε θέλω να σε συμβουλέψω.

Οπότε θα σου πουν τα καμάρια αν και η διαδικασία πάνω κάτω θα είναι αυτή που είπα

Δημοσ.

με την εμπειρια σ το μηχανημα που εχουμε καταληξει σε ποσο καιρο θα χρειαστει αναβαθμιση??η καρτα γραφικων και ο επεξεργαστης θα με καληψει για τα επομενα 2 χρονια???

Δημοσ.

να ρωτησω κατι πολυ γενικο υπαρχει διαφορα αναμεσα σε λογισμικο αυθεντικο και σπασμενο????

http://www.insomnia.gr/classifieds/various/software/36447-windows-7-ultimate-3264bit-%CE%B3%CE%BD%CE%AE%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC-%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-100-save100-%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B1/ αυθεντικά κλειδιά για windows 7..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...