rockas072 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Υπάρχει έτοιμο software για site προσφορών;
koslibpro Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Υπάρχει έτοιμο software για site προσφορών; Ποια ακριβως θελεις να ειναι η λειουργεια του, για να σου απαντησω...?
alexitsios Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Υπάρχει έτοιμο software για site προσφορών; Θέλεις deal script ή deal aggregator script?
alexitsios Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 @rockas072 Υπάρχουν αυτή τη στιγμή σίγουρα πάνω από 110 deal sites. Πραγματικά δεν αξίζει ούτε καν η ενασχόληση. Ο συγκεκριμένος κλάδος έχει υπερκορεστεί και απλά θα πετάξεις τα χρήματα σου... Μην το ψάχνεις παραπέρα. Για εμένα κάνε κάτι άλλο, επειδή από όλα αυτά τα deal sites, μόνο 3 - 4 δουλεύουν και όλα τα άλλα βαράνε μύγες...
nexuss Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Υπάρχει και το http://www.opendealsapp.com/ για να φτιάξεις εύκολα και γρήγορα site σαν το groupon. Είναι πολύ καλή λύση, ειδικότερα αν θες να το χτίσεις σε drupal.
bobosss Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δες και δώ πάλι για Drupal http://mydrupal.gr/open-deals-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AE-drupal-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-site-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7-netstudio-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-blog-%CF%84%CE%B7%CF%82-netstudio
nexuss Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 @bobosss Για το ίδιο πράγμα είπαμε και οι δυο μας...
drjim123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Ας ρωτήσω και γω κάτι για τι ίδιο θέμα, για deal aggregator script υπάρχει κάτι που να μπορώ να χρησιμοποιήσω??
alexitsios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 @ drjim123 Το προηγούμενο διάστημα δεν υπήρχε τίποτα διαθέσιμο για Ελλάδα αν εννοείς. Πρόσφατα ένας νεαρός developer έβγαλε ένα wordpress plugin με πάρα πολλές δυνατότητες, αλλά είναι μόνο για την clickbanner. Το plugin διατίθεται προς πώληση εδώ: http://www.ggirtsou.gr/wp-greek-affiliate/ , αλλά απ' ότι μου είπε το εξαγόρασε η clickbanner, οπότε σύντομα θα το έχει στα διαθέσιμα εργαλεία της.
bobosss Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 @bobosssΓια το ίδιο πράγμα είπαμε και οι δυο μας... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!! αργά την νύχτα είδα το link δεν μου θύμισε κάτι και είπα να το ρίξω και γώ... Δεν έκανα κάν τον κόπο να ανοίξω το link...
nexuss Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Αυτά είναι... Το έχεις χρησιμοποιήσει καθόλου το open deals; Έχεις κάποια εικόνα αν αξίζει και αν είναι καλό;
georr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Λίγο αργοπορημένη απάντηση, αλλά εγώ θα πρότεινα τη δημιουργία απευθείας του deal aggregator site με δικό σου κώδικα και όχι με αγορασμένο πακέτο που ούτως η άλλως σε περιορίζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα