captainrodos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Γιά σας. . . εχω εναν υπολογιστη παλιο περιπου 7 χρονων και επιδη μαλλον τον εκλεισα απο το κουμπι δεν μπορει να μπει στα windows. . . εχω τα xp αλλα το κακο ειναι οτι ουσε σε ασφαλει λειτουργεια μπαινει αλλα ουτε και να κανω φορματ μπορω γιατι οτι cd και να βαλω δεν μου το διαβαζει δηλαδη εκει που πρεπει να πατησεις το εντερ και να μπει σε λειτουργια cd ειναι σαν να μην πατας τιποτα. .. και το ρυθμισα και απο το bios να ξεκιναει απο cd. . Kαμια ιδεα?? Ευχαριστώ
TheELF Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Βρες τρόπο να κάνεις format(όχι τον windows απλό) τον δίσκο ή από άλλο Η/Υ ή δες αν τυχών τρέξει κάποιο live-cd π.χ. το ubuntu για να φορμάρεις από εκεί τον δίσκο.
captainrodos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 live cd εν τρεχει το δοκιμασα. . . γενικα δεν τρεχει κανενα απολυτος cd πωσ να τον κανω φορματ δεν καταλαβα. . .
TheELF Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Τον βάζεις σε άλλο Η/Υ και με κάποιο πρόγραμμα partition π.χ. το EaseUS Partition Master Home Edition σβήνεις τα partition και φτιάχνεις ένα νέο,μετά τον ξανά βάζεις στον παλιό και κανονικά θα ξεκινάει πλέων από το cd.
captainrodos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 αν βρω δευετερο pc θα το δοκιμασω. . . κατι αλλο δεν γινεται ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα