JonSchafferGR Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σε ολο το forum! Εχει ενας φιλος μου εναν desktop http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01373935&cc=us&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_R1002_USEN και θελει να αλλαξει την καρτα γραφικων και συγκεκριμενα για να παιζει το modern warfare 3. Μπορειτε να μου προτινετε καρτες γραφικων που να κανουν για αυτο το desktop? Υ.Σ Δεν τον νοιαζει να παιζει το παιχνιδι στα max settings αλλα κυριως για online. Ευχαριστω εκ των υστερων για τις απαντησεισ σας
haris013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σε ολο το forum! Εχει ενας φιλος μου εναν desktop http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01373935&cc=us&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_R1002_USEN και θελει να αλλαξει την καρτα γραφικων και συγκεκριμενα για να παιζει το modern warfare 3. Μπορειτε να μου προτινετε καρτες γραφικων που να κανουν για αυτο το desktop? Υ.Σ Δεν τον νοιαζει να παιζει το παιχνιδι στα max settings αλλα κυριως για online. Ευχαριστω εκ των υστερων για τις απαντησεισ σας πολυ δυσκολο με αυτα τα χαρακτηριστηκα... ρωτα τον αμα εχει την δυνατοτητα να αναιβασει τον επεξεργαστη του επισης τι τροφοδοτικο εχει?
JonSchafferGR Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Πως μπορω να δω το τροφοδοτικο απο το everest?
haris013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 ανοιξε το πλαινο του υπολογιστη και θα δεις μια ετικετα στο τροφοδοτικο.βγαλτην μια φωτογραφια και αναιβασε την εδω η αλλιως πες μας τι λεει
JonSchafferGR Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπον, απο 'τι μου λεει, επεξεργαστη δν μπορει να αλλαξει, οσο για το τροφοδοτικο ειναι: LiteOn Model No.PS5301-08HF ROHS 300W
haris013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπον, απο 'τι μου λεει, επεξεργαστη δν μπορει να αλλαξει, οσο για το τροφοδοτικο ειναι: LiteOn Model No.PS5301-08HF ROHS 300W δυστιχως σκουρα τα πραγματα.. μπορει να αλλαξει τροφοδοτικο?με το συγκεκριμενο που εχει δυστιχως δεν μπορει να βαλει καποια καλυτερη καρτα γραφικων απο αυτη που εχει και να παιζει παιχνιδια..(να υπολογιζει γυρω στο 50αρι για το τροφοδοτικο)
Bimmermeister Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Φίλε,δεν αξίζει να αναβαθμίσει κάτι σε αυτό το pc.Ο επεξεργαστής είναι πολύ αργός,οι μνήμες είναι DDR2 και τρέχουν Max στα 667MHz και οι χωρητικότητά του όπως βλέπω είναι 2GB,εκτός και αν τις άλλαξε ο φίλος σου.Γενικά είναι πολύ παλιό και πολύ μέτριο το σύστημα...μην πετάξεις λεφτά.Είναι σαν να βάζω μοτέρ από Ferrari σε τρακτέρ....που στην τελική δεν γίνεται γιατί έχεις και μικρό τροφοδοτικό!(300W) Μιλάμε πάντοτε για να μπορεί να παίζει το MF3....
JonSchafferGR Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δεν νοιμιζω να μπορει να αλλαξει τροφοδοτικο... Για να καταλαβω ομως, αν βαλει μια NVIDIA 520 για παραδειγμα, το το τροφοδοτικο δεν θα μπορει να την συκωσει?
haris013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 ακομα και την 520 που δεν ειναι ουτε για πλακα για παιχνιδια http://www.videocardbenchmark.net/high_end_gpus.html με το ζορι παλι ισως να την σηκωσει το τροφοδοτικο αλλα οπως ξανα ειπα η 520 ειναι για ταινιες htpc κλπ..
JonSchafferGR Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δηλαδη, για να καταλαβω, να αγορασει καινουργια καρτα γραφικων? Αν ειναι να μου πειτε καποιες καρτες γραφικων που να μπορουν να ειναι συμβατες με την μητρικη...
haris013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 για να αγωρασει καινουργια καρτα γραφικων για παιχνιδια πρεπει να παρει τροφοδοτικο πρωτα.
ColdFusion Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 το μηχάνημα είναι παρα πολύ παλιό για να παίξεις το παιχνίδι ... Ίσως ο φίλος σου θα πρέπει να σκεφτεί την αγορά ενος νέου pc ..
haris013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 το μηχάνημα είναι παρα πολύ παλιό για να παίξεις το παιχνίδι ... Ίσως ο φίλος σου θα πρέπει να σκεφτεί την αγορά ενος νέου pc .. με καινουργιο τροφοδοτικο και κλοκαρισμα της cpu κατι μπορει να γινει βεβαια οχι ολα στο φουλ,υψηλες αναλυσεις και φιλτρα..
JonSchafferGR Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Οκ σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας και για την βοηθεια σας Αν και μαλλον δεν προκειται να παρει καινουργιο τροφοδοτικο.
haris013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Οκ σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας και για την βοηθεια σας Αν και μαλλον δεν προκειται να παρει καινουργιο τροφοδοτικο. ε μαλλον τοτε θα μεινει με την καρτα που εχει πες του αμα μπορει να κανει υπομονη να μαζεψει χρηματα και να στησει νεο pc γιατι με αυτο που εχει δεν μπορει να παιζει παιχνιδια ουτε κατα διανοια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα