JohnXarxas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 θα αγοράσω ένα domain name απο το http://www.papaki.gr/ η ερώτηση μου ειναι: τι ειναι ολα αυτα που δινουν δωρεαν? Free HostingΔωρεάν Hosting εως 400 MB Full DNS ManagementDomain masking/forward Google AdWordsΔωρεάν διαφήμιση στο Google Full Control PanelΠλήρες Control Panel Under Construction PageΔωρεάν DNS Hosting 5 e-mail mailboxesΔωρεάν Email και αφου τελος παντων παρω εγώ το domain μου, πως θα το κανω εγκατάσταση στο site που ήδη έχω (φτιαγμένο στο weebly.com, μου δινεται η δυνατοτητα αλλα δεν ξερω πως)
koslibpro Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 θα αγοράσω ένα domain name απο το http://www.papaki.gr/η ερώτηση μου ειναι: τι ειναι ολα αυτα που δινουν δωρεαν? Free HostingΔωρεάν Hosting εως 400 MB Full DNS ManagementDomain masking/forward Google AdWordsΔωρεάν διαφήμιση στο Google Full Control PanelΠλήρες Control Panel Under Construction PageΔωρεάν DNS Hosting 5 e-mail mailboxesΔωρεάν Email και αφου τελος παντων παρω εγώ το domain μου, πως θα το κανω εγκατάσταση στο site που ήδη έχω (φτιαγμένο στο weebly.com, μου δινεται η δυνατοτητα αλλα δεν ξερω πως) Αν εχεις free account στο weebly,πιστευω σε συμφερει πολυ περισσοτερο να πας στο παπακι και σε αυτα που σου δινει. Τωρα οσον αφορα αυτα που σου δινει:σου δινει αποθηκευτικο χωρο για τα αρχεια της ιστοσελιδας σου,σε βοηθαει στην προωθηση σου στο google και σου δινει και ενα control panel της σελιδας σου προκειμενου να ελεγχεις οτι χρειαζεσαι. Προσωπικα,πιστευω οτι το papaki.gr προσφερει καλυτερες δυνατοτητες ειδικα απο ενα free weebly.. Edit:ξεχασα,σου δινει και 5 e-mails με την καταληξη της ιστοσελιδας σου.
JohnXarxas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Αν εχεις free account στο weebly,πιστευω σε συμφερει πολυ περισσοτερο να πας στο παπακι και σε αυτα που σου δινει. Τωρα οσον αφορα αυτα που σου δινει:σου δινει αποθηκευτικο χωρο για τα αρχεια της ιστοσελιδας σου (Free HostingΔωρεάν Hosting εως 400 MB) ,σε βοηθαει στην προωθηση σου στο google (Google AdWordsΔωρεάν διαφήμιση στο Google) και σου δινει και ενα control panel της σελιδας σου (Full Control PanelΠλήρες Control Panel) προκειμενου να ελεγχεις οτι χρειαζεσαι. Προσωπικα,πιστευω οτι το papaki.gr προσφερει καλυτερες δυνατοτητες ειδικα απο ενα free weebly.. Edit:ξεχασα,σου δινει και 5 e-mails με την καταληξη της ιστοσελιδας σου (5 e-mail mailboxesΔωρεάν Email) αυτα τα δύο? Full DNS ManagementDomain masking/forward Under Construction PageΔωρεάν DNS Hosting στο weebly όμως το site ειναι έτοιμο σχεδιασμένο, και πρεπει απλα να βάλω τα περιεχόμενα ειναι εντελώς απλο, λειτουργει με έτοιμα θέματα ενω να φανατστω πως η παπια δεν μου δινει τέτοια δυνατότητα έτσι? γιατι εγώ απο σχεδιασμο html κλπ δεν ξέρω.... Υ.Γ στο weebly σκοπεύω να γινω πληρωμένο μελος αν δεν έχει έτοιμα templates το παπακι
koslibpro Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 αυτα τα δύο? Full DNS ManagementDomain masking/forward Under Construction PageΔωρεάν DNS Hosting στο weebly όμως το site ειναι έτοιμο σχεδιασμένο, και πρεπει απλα να βάλω τα περιεχόμενα ειναι εντελώς απλο, λειτουργει με έτοιμα θέματα ενω να φανατστω πως η παπια δεν μου δινει τέτοια δυνατότητα έτσι? γιατι εγώ απο σχεδιασμο html κλπ δεν ξέρω.... Υ.Γ στο weebly σκοπεύω να γινω πληρωμένο μελος αν δεν έχει έτοιμα templates το παπακι Αυτα τα δυο αφορουν καποιες επιπλεον υπαρχουσες ρυθμισεις σχετικα με τους dns σου.(λογικα δεν θα χρειαστει να πειραξεις και πολυ αυτες τις ρυθμισεις,εκτος απο το να συνδεσεις την διευθυνση σου με το hosting,αν δεν το κανουν αυτοματα αυτοι). Μαλιστα.αν δεν εχεις λοιπον καποιο συγκεκριμενο λογισμικο cms,τοτε ισως πρεπει να μεινεις στο weebly..επειδη αλλιως θα χρειαστει να ξανασχεδιασεις το site σου οπως το θελεις εσυ,να ξαναγραψεις τα κειμενα,να φτιαξεις τα μενου και ολα τα συναφη.
JohnXarxas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 οκ ευχαριστώ πολυ άλλη μμια ερώτηση μολις πάρω το domain μου πως θα το κανω εγκατάσταση
koslibpro Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Αν γινεται αυτοματα απο το παπι,εισαι οκ.αλλιως θα το βαλεις ως addon domain στο cpanel σου.λογικα θα σου εχει και οδηγιες..
JohnXarxas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 έχεις δίκιο μπηκα μεσα και λεει ότι μπορώ να στειλω το ακολουθω μηνυμα σε αυτον που μου προσφερει τις υπηρεσιες του domain "Hello, I have purchased my domain www.giaparea.com from you. I have built my website on Weebly.com. I need you to point my domain to the following IP: edit This is done by changing my domain's A-Records. I am not requesting that you transfer my domain, redirect my domain, or change my name servers. I want to remain with you as my domain registrar. For more detailed information, please see http://kb.weebly.com/domain-registrar.html." οποτε όλα τζετ
koslibpro Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 έχεις δίκιο μπηκα μεσα και λεει ότι μπορώ να στειλω το ακολουθω μηνυμα σε αυτον που μου προσφερει τις υπηρεσιες του domain "Hello, I have purchased my domain www.giaparea.com from you. I have built my website on Weebly.com. I need you to point my domain to the following IP: . This is done by changing my domain's A-Records. I am not requesting that you transfer my domain, redirect my domain, or change my name servers. I want to remain with you as my domain registrar. For more detailed information, please see http://kb.weebly.com/domain-registrar.html." οποτε όλα τζετ σβησε την IP ρε συ
pure_tetrahydro Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 off topic γιατι τι μπορεις να κανεις αν ξερεις την ΙΠ του αλλου?
koslibpro Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 off topic γιατι τι μπορεις να κανεις αν ξερεις την ΙΠ του αλλου? Στη συγκεκριμενη περιπτωση το παιδι ειχε αναφερει και ενα-πραγματακια που σε συνδιασμο με την IP του dns του θα μπορουσες να του παρεις το domain που ειχε κατοχυρωσει
pure_tetrahydro Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 αααα μαλιστα..οποτε αν ξερεις τιν ιπ του αλλου δεν μπορεις να κανεις τπτ ε
koslibpro Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 αααα μαλιστα..οποτε αν ξερεις τιν ιπ του αλλου δεν μπορεις να κανεις τπτ ε Μην το διακινδυνευσεις και λεμε καλα κρασια εδω περα μετα..να θυμασαι πως ολα γινονται,οποτε η προσοχη ειναι παντα απαραιτητη.
pure_tetrahydro Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 όχι απλά ρωτάω επειδή έχω μια σύνδεση και μέσω wifi boris να συνδεθείς είναι free και δεν θέλω να το κλειδώσω για άλλους λόγους..μπορώ να βρω την ip από το pc μου που είμαι συνδεδεμένος και τις συσκευές που είναι μέσα και να blockarw αυτές που μου κλέβουν internet?
koslibpro Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Καλα βεβαια αυτο ειναι ασχετο με την ιπ ενος dns. Ναι παντως μπορεις να το κανεις αυτο απο το log του ρουτερ σου.εκει καταγραφονται ολα.μπες και δες ποιες ip δεν ειναι δικες σου και επειτα με οποιον τροπο σε βολευει εσενα μπλοκαρε τες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα