Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Πριν κανά μήνα έβαλα 2ο λειτουργικό στον υπολογιστή μου. Το Ubuntu 11.10 μαζί με Windows 7. Έχω 2 απορίες - προβλήματα:

1) Κατά την εκκίνηση μου βγάζει μια μοβ οθόνη η οποία έχει κάποιες επιλογές που θέλω να αλλάξω (πχ έχει σαν 1ο λειτουργικό το Linux). Πως το κάνω αυτό???

2) Μου έχει 2 επιλογές για Linux (εντάξει λογικό, 1 για το κανονικό και 1 για recovery mode), άλλες 2 για memory test (τι χρησιμεύει αυτό???) και άλλες 2 για τα Windows 7 (ένα sda2 και ένα sda3. Τί είναι το καθένα???).

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Για το 1 εννοεις να βαλεις τα windows σαν πρωτο λειτουργικο? Γινεται, απλα θελει εκτενη χρηση τερματικου :P

 

Το memtest ειναι μια εφαρμογη που ελεγχει τη ram του συστηματος σου για προβληματα. Το γιατι εχει 2 επιλογες εκει ή γιατι ειναι εγκατεστημενο παρολο που δεν χρειαζεται, δεν το γνωριζω.

Οι αλλες 2 επιλογες για windows 7 εινια λογικα μια για την κανονικη εκκινηση των windows και αλλη μια για εκκινηση απο το recovery partition (σε λαπτοπ δεν εισαι?).

Δημοσ.

Χρησιμοποίησα το EasyBCD 2.1.2 αλλά έκανε τα πράγματα χειρότερα. Τώρα μου βγάζει 2 μενού επιλογής!!!

Πρώτα το παλιό και μετά αυτό του EasyBCD 2.1.2!!!!

Έκανα απεγκατάσταση του EasyBCD 2.1.2 και ακόμα το εμφανίζει. Τώρα έχω 2 προβλήματα!!!

 

Help!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...