insomnier12345 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα σας. Ποιο δωρεάν πρόγραμμα μου προτείνετε (Windows 7) για εγγραφή cd/dvd, audio cd, copy cd/dvd, iso buring κ.τ.λ.???? Αν είναι δοκιμασμένο, ακόμη καλύτερα... Ευχαριστώ.
insomnier12345 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Αντιγράφει;;; Αυτή τη στιγμή το θέλω για αντιγραφή ενός μουσικού cd...
karmen1983 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Παρόλο που δε το έχω χρησιμοποιήσει για να να κάνω αντίγραφο ενός cd, λογικά ναι το κάνει. Πρώτα θα το περάσει στο pc σαν Image file και μετά θα πάρεις το Image αυτό και θα το γράψεις στο άδειο cd να κάνεις το αντίγραφο. Δοκίμασε και το Ashampoo Burning Studio Free
insomnier12345 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά μπήκα από linux και χρησιμοποίησα K3b... Δεν υπάρχει κάποιο δωρεάν πρόγραμμα αντίστοιχων δυνατοτήτων του K3b για Windows 7?? :S
flik Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Το imgburn αποτελεί κατα πολλούς το καλύτερο πρόγραμμα εγγραφής δίσκων για όλες τις πλατφόρμες. Και λογικά όπως λέει η karmen αν κάνεις αποθήκευση δίσκου ως iso στον σκληρό και μετά κάψεις το iso σε άλλο cd θα κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου. Είναι φοβερά αξιόπιστο. Αλλιώς μπορείς να δεις το ashamboo free, το infrarecorder και το cdburnerxp. Όλα αυτά έχουν κλωνοποίηση δίσκου με ένα κλικ αν θες να το θέσω έτσι. Αλλά πιο αξιόπιστο πρόγραμμα απο το imgburn δεν έχω βρει.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 φίλε δοκίμασε τον infrarecorder. Είναι τέλειο και πανάλαφρο δωρεάν πρόγραμμα. Κάνει και copy cd και πολλά άλλα! Το μόνο ζήτημα είναι στην ελληνική μετάφραση: έχει κάνει ο μεταφραστής το άστοχο λάθος compilation=μεταγλώττιση wtf , το οποίο χτυπάει στο μάτι (και στον εγκέφαλο) όποτε πας να γράψεις κάτι (εγγραφή της παρούσας μεταγλώττισης χαχα). Κάτι πάντως που διορθώνεται απλά και εύκολα στο language file με το σημειωματάριο!
hariskar Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 φίλε δοκίμασε τον infrarecorder. Είναι τέλειο και πανάλαφρο δωρεάν πρόγραμμα. Κάνει και copy cd και πολλά άλλα! Το μόνο ζήτημα είναι στην ελληνική μετάφραση: έχει κάνει ο μεταφραστής το άστοχο λάθος compilation=μεταγλώττιση wtf , το οποίο χτυπάει στο μάτι (και στον εγκέφαλο) όποτε πας να γράψεις κάτι (εγγραφή της παρούσας μεταγλώττισης χαχα). Κάτι πάντως που διορθώνεται απλά και εύκολα στο language file με το σημειωματάριο! +1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα