Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον εχω δυο αποριουλεσ... αρχικα παιζω saints row εδω κ λιγο καιρο κ οταν μπαινω να παιξω σε φουλ γραφικα ολα κομπλε... ομως μετα απο κανα 2ωρ3ωρο παιχνιδιου αρχιζω κ εχω κολληματακια... σαν να μην εχω αρκετα φπσ... αυτο ειναι συσιολογικο να συμβαινει??? κ 2η απορια... λεω να της ανεβασω λιγο τα ρολογακια... με τη το κανω??? atitool οπως στον οδηγο???? κ τη στρεσαρω με occt?

Δημοσ.

σαν να μην εχεις FPS η σαν να θερμαινεται η καρτα πολυ και αρχιζει τα κολληματακια? τσεκαρισες θερμοκρασιες?

Δημοσ.

δεν νομίζω να είναι απο θερμοκρασίες φίλε μου την ίδια κάρτα έχω και δεν καταλαβαίνει τίποτα...

στα πόσα την έχεις?

Δημοσ.

Ναι αλλα εσυ εχεις 2 καρτες και επισης εχεις και καλυτερες μνημες.....

Σωτηρη,κατεβασε το Msi afterburner για το ανεβασμα της καρτας και το furmark για το stressαρισμα της.

Δημοσ.

θερμοκρασιεσ δεν τσεκαρω αλλα δεν πρεπει να ειναι απο αυτο γτ μπορει να παιζω τωρα καμια ωρα να το κλεισω να κατσω φβ για κανα 2ωρο κ μετα που θα ξαναμπω να κολλαει.δεν εχω μεγαλα κολληματα... ειναι σαν να βαλεισ αρνητηκη ταχυτητα στις ταινιες... το φυμαρκ θα μ βγαζει ερρορ η ψαχνω για artifacts? ποση ωρα τρεχω? κ ποια ειναι η μεγιστη θερμοκρασια που την αφηνω?

Δημοσ.

ναι ρε θάνο δεν μιλάω τώρα με τις 2 που έχω και με την μια που ήμουνα δεν καταλάβαινε τίποτα

Σωτηρη,κάνε αυτό που σου λέει ο θάνος και με το Msi afterburner βάλε τα clocks 850 και 1100 τρέξε furmark

και κοίτα η temp να μας πείς πόσο πάει.

ενδεικτηκά εμένα μαχ έχω 68c

κατέβασε και αυτό, τρέξτο την ώρα του game και σου δείχνει πάνω αριστερά τα fraps. πές μας min και max που θα έχεις.

Δημοσ.

Χμ δεν χρειάζεται το fraps.με το afterburner μπορει να βλεπει τι γινετε με τα frames του και γενικοτερα θερμοκρασιες και gpu usage και τετοια εν ωρα παιχνιδιου απο το msi on screen display απο το tray icon.

Δημοσ.

Χμ δεν χρειάζεται το fraps.με το afterburner μπορει να βλεπει τι γινετε με τα frames του και γενικοτερα θερμοκρασιες και gpu usage και τετοια εν ωρα παιχνιδιου απο το msi on screen display απο το tray icon.

ναι οκ μέσα είμαι.

Δημοσ.

εμενα 68 πηγε στα πρωτα 2 λεπτα... ομως το core temp ειναι μεγιστο οπως κ το shader κ αυτο που παρατηρησα ειναι οτι το ανεμιστηρακι δουλευει μεχρι 50% μπορω να το βαλω να δουλευει παραπανω??? χρειαζετε?

edit: τωρα ετρεξα cinebench κ μ εβγαλε 16 φπσ... ενω με τα μαμα ρολογια μ εβγαζε 60φπσ... τι παιζει?

Δημοσ.

εμενα 68 πηγε στα πρωτα 2 λεπτα... ομως το core temp ειναι μεγιστο οπως κ το shader κ αυτο που παρατηρησα ειναι οτι το ανεμιστηρακι δουλευει μεχρι 50% μπορω να το βαλω να δουλευει παραπανω??? χρειαζετε?

Όταν λές το core temp και το shader είναι μέγιστο τι εννοείς?

Μπορείς να φτιάξεις custom profile στροφών του ανεμιστήρα σε σχέση με την θερμοκρασία μέσω του msi ab.

settings > fan > enable user defined software automatic fan control και φτιάξε ένα custom διάγραμμα που βολεύει στην περίπτωσή σου και αποθήκευσέ το.

Δημοσ.

edit: τωρα ετρεξα cinebench κ μ εβγαλε 16 φπσ... ενω με τα μαμα ρολογια μ εβγαζε 60φπσ... τι παιζει?

Βγάλε ενα screen απο το Afterburner σου και άλλο ενα απο το Furmark μετά απο 4-5 λεπτά load!

Δημοσ.

Η Συμπεριφορά αυτή πάντως δείχνει ότι δεν λειτουργεί σωστά στα ρολόγια που την έχεις.

Πόσο την έχεις αλήθεια?

Έκανες όλα τα απαραίτητα βήματα για να τσεκάρεις σταθερότητα στο O/C όταν την πήγες εκεί?

Όπως είπε και ο Μάνος @Doc1355, δοκίμασε με furmark με κανά πεντάλεπτο load αφενός για θερμοκρασίες και αφετέρου για να δείς αν θα το βγάλει. :)

Δημοσ.

Η Συμπεριφορά αυτή πάντως δείχνει ότι δεν λειτουργεί σωστά στα ρολόγια που την έχεις.

Πόσο την έχεις αλήθεια?

Έκανες όλα τα απαραίτητα βήματα για να τσεκάρεις σταθερότητα στο O/C όταν την πήγες εκεί?

Όπως είπε και ο Μάνος @Doc1355, δοκίμασε με furmark με κανά πεντάλεπτο load αφενός για θερμοκρασίες και αφετέρου για να δείς αν θα το βγάλει. :)

Tα σέβη μου!

Δημοσ.

τα ρολογια ειναι 850 και 1100... εκανα ρεσταρτ το πσ κ παλι μ εβγαζε 60.94(οσο παλια δλδ) θα δοκιμασω φουμαρκ κ θα ποσταρω αποτελεσματα...

Link Link αυτα ειναι με τα μαμα ρολογια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...