Προς το περιεχόμενο

dual monitor και 2o taskbar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα<br style="font-family: tahoma, arial, sans-serif, FreeSans; font-size: 13px; line-height: 17px; background-color: rgb(245, 245, 245); "><br style="font-family: tahoma, arial, sans-serif, FreeSans; font-size: 13px; line-height: 17px; background-color: rgb(245, 245, 245); ">δουλεύω σε dual monitor και ψάχνω πρόγραμμα να μου βγάζει δεύτερο taskbar στην extended οθόνη<br style="font-family: tahoma, arial, sans-serif, FreeSans; font-size: 13px; line-height: 17px; background-color: rgb(245, 245, 245); "><br style="font-family: tahoma, arial, sans-serif, FreeSans; font-size: 13px; line-height: 17px; background-color: rgb(245, 245, 245); ">έχω βρεί τα ultramon το οποίο μου βγάζει κάποιο λάθος και δεν εμφανίζει 2η taskbar και το multimon το οποίο έχει πρόβλημα και δεν μου εμφανίζει το περιεχόμενο των εφαρμογών που κάνω maximize από την 2η taskbar π.χ το chat του msn θα μου το ανοίξει αλλά χωρίς το κείμενο<br style="font-family: tahoma, arial, sans-serif, FreeSans; font-size: 13px; line-height: 17px; background-color: rgb(245, 245, 245); "><br style="font-family: tahoma, arial, sans-serif, FreeSans; font-size: 13px; line-height: 17px; background-color: rgb(245, 245, 245); ">αν έχετε δοκιμάσει κάποιο και δουλεύει ποστάρετε

• Moderators
Δημοσ.

UltraMon

..το οποιο απ οτι βλεπω το αναφερεις καπου μεσα στο post. Δοκιμασε να το απεγκαταστησεις και να το εγκαταστησεις ξανα, δουλευει αψεγαδιαστα σε αρκετες εγκαταστασεις με dual monitors που το εχω δοκιμασει.

Δημοσ.

Το επιβεβαιώνω και εγώ. Πολύ καλύ περίπτωση και πανάλαφρη το UltraMon.

Μόνο μειονέκτημα πως το extended window menu button(ή όπως λέγεται αυτή η ομάδα κουμπιών που εμφανίζει πάνω δεξιά σε κάθε παράθυρο) πχ δεν εμφανίζεται σε Chrome.

Σε άλλα παράθυρα εφαρμογών, εμφανίζεται κανονικά. Λεπτομέρεια όμως. Συμβιβάζομαι χαλαρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...