rolandofgalaad Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Καλημέρα παιδιά, Ξεσκόνισε συγγενής μου κάτι VCD αλλά δεν παίζουν στο Samsung DVD player του,περίπου μοντέλο 3ετίας.Υπάρχει κάποιος τρόπος να του τα μετατρέψω και να τα γράψω σε DVD; Επίσης μπόνους ερώτηση, κάποιος αξιόπιστος MP3 youtube downloader που να επιλέγεις την ποιότητα μετατροπής και χωρίς pop-up σελίδες, νομίζω επίφοβες για virus & trojan όπως τις βλέπω κάποιες που είχα δει. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!!!
deesnider Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Αν αντιγράψεις στο σκληρό το video file που περιλαμβάνεται στο vcd, μπορείς να το μετατρέψεις σε dvd με πολλά προγράμματα (convert x to dvd, dvd flick και αρκετά ακόμα). Για το δεύτερο ερώτημα (σχετικά με το MP3 youtube downloader), μια εύκολη απάντηση που μου έρχεται είναι το δωρεάν freemake video converter, το οποίο σου επιτρέπει μεταξύ των άλλων να επιλέγεις την ποιότητα μετατροπής σε mp3 (υποθέτω ότι εννοείς το bitrate). btw, και το freemake video converter μπορεί επίσης να μετατρέψει διάφορα format video σε dvd.
rolandofgalaad Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ deesnider, το free make video converter βοήθησε πάρα πολύ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα