Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπάρχουν αυτά τα κινητά τελικά ή πάμε τσάμπα... το 2χ ειναι απιστευτα κάτω...

Καπου εκει το παιρνεις, παντος 300 παιρνεις το Atrix

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είπε κάτι πολύ συγκεκριμένο. Να πάει σε κατάστημα και να αγοράσει κάποιο κινητό με τιμή Internet. Στο Πλαίσιο δεν γίνεται αυτό, αν πας στο κατάστημα πληρώνεις τιμή καταστήματος, ακόμα και αν έκανες παραγγελία μέσω internet.

και παλι οχι.

true story.

ειχε ερθει ο διευθυντης(παλια,δεν δουλευω πια εκει) κ μου λεει,αν ερθει πελατης κ στο ζητησει με τιμη ιντερνετ,αλλιως δεν θα το παρει θα του το δωσεις?

σκεφτομαι εγω..

και μου απαντα,φυσικα κ θα το δωσεις.

Δημοσ.

υπαρχει περίπτωση να βρούμε πουθενα στην Αθήνα το 2Χ με 249 να πάω να το πάρω αυριο μεσημέρι...; :rolleyes:

ειδικα με δώρο το bd player θα αφησω και tip στον πωλητή :-D

Δημοσ.

Ίσως αν "ακούστηκε" να κάνουν και οι υπόλοιποι τη κίνηση, όπως έγινε και με τα Samsung Galaxy S στα 250....βέβαια θα μου πεις άλλη κλάση αλλά δεν ξες τέτοιες εποχές για να κάνεις τζίρο.

Δημοσ.

Ότι είπα παραπάνω έγινε τελικά. 1ας μέρας προσφορά μάλλον. Μόλις πήρα τηλέφωνο και ο πωλητής μου είπε πως σήμερα άλλαξε η τιμή στα 379. Θεσσαλονίκη (Καλαμαριά) μεν πήρα αλλά φαντάζομαι πως η τιμή άλλαξε για όλα τα καταστήματα.

Να πούμε του στραβού το δίκιο βέβαια δεν αρνήθηκαν τη προσφορά.

EDIT

Πήρα το κατάστημα του κέντρου Θεσσαλονίκης, η κοπέλα εξυπηρετικότατη είπε έχουν 1 κομάτι να μου το κλείσει στα 249 που κοστίζει. Είδε στο pc βέβαια (μόλις ανοίξαν δεν γνώριζε) και μου λέει τελικά πήγε 379 οπότε σίγουρο πλέον. Αλλά!!! το Blueray ισχύει ΑΚΟΜΗ και όσοι δεν το πήρατε μπορείτε να το πάρετε αργότερα. (Δεν είχε διαθέσιμα κομμάτια και μου είπε μπορώ να πάω όταν θα έχουν να το πάρω).

Δεν το έκλεισα φυσικά είναι +130 ευρά πάνω, skroutz έχει 300+ και το blueray δεν το έχω και καμιά ανάγκη.

Δημοσ.

πηγα και μου ειπαν 249 και μετα απο λιγο λενε 379... δε γίνεται. Αλλαξε... Θα πέσει ξύλο?

ρε γαμωτο... μία φορά δε σας διάβασα το ΠΣΚ και εχασα...

Να στε καλά όση δώσατε για μία ακόμη φορά σωστές πληροφορίες

Δημοσ.

πηγα και μου ειπαν 249 και μετα απο λιγο λενε 379... δε γίνεται. Αλλαξε... Θα πέσει ξύλο?

ρε γαμωτο... μία φορά δε σας διάβασα το ΠΣΚ και εχασα...

Να στε καλά όση δώσατε για μία ακόμη φορά σωστές πληροφορίες

παιδες και εδω τα ιδια...379 και γελουσα...συγχαρητηρια στα παιδια που το εκρυψαν... ο ενας γιατι το αγορασε ακριβωτερα και ενιωσε λλαααλλακαας και οι υπολοιποι για δικους τους λογους ενοχής...!

Δημοσ.

Είπε κάτι πολύ συγκεκριμένο. Να πάει σε κατάστημα και να αγοράσει κάποιο κινητό με τιμή Internet. Στο Πλαίσιο δεν γίνεται αυτό, αν πας στο κατάστημα πληρώνεις τιμή καταστήματος, ακόμα και αν έκανες παραγγελία μέσω internet.

Αυτο ισχυει οντως

και παλι οχι.

true story.

ειχε ερθει ο διευθυντης(παλια,δεν δουλευω πια εκει) κ μου λεει,αν ερθει πελατης κ στο ζητησει με τιμη ιντερνετ,αλλιως δεν θα το παρει θα του το δωσεις?

σκεφτομαι εγω..

και μου απαντα,φυσικα κ θα το δωσεις.

Δεν ειναι ιδια περιπτωση αυτη που αναφερεις

Κραταω μια επιφυλαξη μηπως εχει αλλαξει πολιτικη

Δημοσ.

δεν εχουν καn blue ray

Τηλεφωνικα μου το ειπε. Και να ειχαν θα το επαιρνες πια?

το χασαμε το διπυρηνο. Myphone.gr απο δω κ περα.

Δημοσ.

οχι βεβαια... η ανακοίνωση ήταν θαμένη σε ένα τοπικ για το συγκεκριμένο κινητό

Τι θα κάνεις θα τα παρακολουθείς όλα... χεσε μέσα

Εδω ειναι η πηγη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...