GoldenEye Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Τα εν λογω κινητα εχουν αποσυρθει απο την σελιδα του πλαισιου NOKIA N8 249 Ευρω NOKIA Ε7 300 ευρω Lg Optimus 2x 249 Ευρω. τις προσφορες δεν τις εχω δει αλλα εχουν αναφερθει στο myphone.gr http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3883189#post3883189 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3883852#post3883852 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3883900#post3883900 επισης οι τιμες σε πολλα προιοντα στο καταστημα ειναι αρκετα χαμηλοτερες απο αυτες του site. ειδικα σε τηλεορασεις πχ panasonic ut30 (3d plasma 42 ιντσων με 2 σετ ενεργα γυαλια) στα 639 και LG 42LW4500 3D LED TV 42 ιντσων με 7 παθητικα γυαλια 669 και samsung 42D6000 3d led 200hz Link στα 599
quic307 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μηπως κανανε λαθος? Εκτος αν τα χρησιμοποιουν για κραχτες, το εχουμε δει σε πολλα καταστηματα αυτο οποτε και ευκαιρια...
plpapadopoulos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Κράχτες και εικονικές τιμές/αποθέματα. Την ξέρουμε καλά την τακτική καιρό τώρα...
louben Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 ΠΑιδια ελεος η κλασικη πολιτικη του πλαισιου ποιος τους πιστευει πια????????
Konstantin77 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 ΠΑιδια ελεος η κλασικη πολιτικη του πλαισιου ποιος τους πιστευει πια???????? τι εβαλαν 10 κραχτες στα forum....? αφου βλέπω οτι καποιοι αγόρασαν!
athanaso77 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Κράχτες και εικονικές τιμές/αποθέματα. Την ξέρουμε καλά την τακτική καιρό τώρα... Οι συσκευές πωλούνται κανονικά σε αυτές τις τιμές. Είμαι ένας από τους αγοραστές και το επιβεβαιώνω.
lionheart75 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Γνωρίζει κανείς να μου πεί αν έχουν κομμάτια LG Optimus 2x στο κατάστημα Αλίμου? Διότι με το διπύρηνο optimus 2x στα 250 το Galaxy S που σκεφτόμουν αποτελεί παρελθόν νομίζω. Ειδικά δε αν δίνουν και blueray player μαζί (είμαι διστακτικός στο κατα πόσο ισχύει αυτό γενικά ή στην περίπτωση του παιδιού που το πήρε πρόκειται απλά για μεμονωμένη περίπτωση λάθους).
kamui Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Πράγματι, φαντάζομαι από Δευτέρα θα πουν πάει έληξε ήταν μόνο για το Σάββατο. Θα τσεκάρω αύριο Θεσσαλονίκη κατα πόσο ισχύει. Οι συσκευές πωλούνται κανονικά σε αυτές τις τιμές. Είμαι ένας από τους αγοραστές και το επιβεβαιώνω. Από ποιό κατάστημα έκανες την αγορά (αν επιτρέπεται)
deathlok Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Στην Αργυρούπολη σο πλαίσιο πήρα στις 5 και μισή το Σάββατο τις δύο τελευταίες συσκευές. Δεν ρώτησα αν θα ξαναφέρουν, δεν μου είπαν τπτ για blue ray κτλ. Πλήρωσα για κάθε συσκευή 249 χωρίς να κάνω σύνδεση ή κάτι άλλο. Για όποιον βιαστεί ότι λεφτά που έχω και έκανα σκούπα για να τα πουλήσω κτλ να αναφέρω πως το κινητό το αγόρασα μετά από πάρα πολύ σκέψη την προηγούμενη εβδομάδα 305 euro από το birdphone οι δύο συσκευές που πήρα τώρα ήταν για φίλους που έπαθαν σοκ μόλις τους είπα την προσφορά. Επίσης ΔΕΝ είναι λάθος τιμή γιατί ρώτησα τον υπάλληλο και μου είπε τα έχουμε προσφορά τόσο χαμηλά. Τέλος τα κινητά του πλαισίου έχουν μέσα και το καλώδιο hdmi από το birdshop το δικό μου δεν το είχε μέσα στο κουτί (παραεισαγωγή)
lionheart75 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Στην Αργυρούπολη σο πλαίσιο πήρα στις 5 και μισή το Σάββατο τις δύο τελευταίες συσκευές. Δεν ρώτησα αν θα ξαναφέρουν, δεν μου είπαν τπτ για blue ray κτλ. Πλήρωσα για κάθε συσκευή 249 χωρίς να κάνω σύνδεση ή κάτι άλλο. Για όποιον βιαστεί ότι λεφτά που έχω και έκανα σκούπα για να τα πουλήσω κτλ να αναφέρω πως το κινητό το αγόρασα μετά από πάρα πολύ σκέψη την προηγούμενη εβδομάδα 305 euro από το birdphone οι δύο συσκευές που πήρα τώρα ήταν για φίλους που έπαθαν σοκ μόλις τους είπα την προσφορά. Επίσης ΔΕΝ είναι λάθος τιμή γιατί ρώτησα τον υπάλληλο και μου είπε τα έχουμε προσφορά τόσο χαμηλά. Τέλος τα κινητά του πλαισίου έχουν μέσα και το καλώδιο hdmi από το birdshop το δικό μου δεν το είχε μέσα στο κουτί (παραεισαγωγή) Kρίμα, οπότε να μην πάω κάν αύριο.
k_dinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Πειτε με καχύποτπο, αλλά βλέπω πως οσοι κανανε αγορα απο το myphone έχουν ολο κι ολα καμια 10ρια μηνυματα και ολα για αυτο το θεμα. Και η ημερομινίες εγγραφής τους είναι μεσα στο Δεκεμβριο του 2011 ΄η τον Νοεμβριο (Δηλαδη μεσα στην εβδομαδα). Τι στο καλό, η τυχη του πρωτάρη??? Αν είναι έτσι να σβήσω το λογαριασμό μου που έχω απο το 2003 εκει και να κανω έναν νεο μηπως μου κατσει και μενα κατι!
deathlok Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 ναι στο myphone έχω 10 μνμ εδώ πόσα έχω και από πότε είμαι γραμμένος. Ξεκολλήστε λίγο το μυαλό σας.
Konstantin77 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 ναι στο myphone έχω 10 μνμ εδώ πόσα έχω και από πότε είμαι γραμμένος. Ξεκολλήστε λίγο το μυαλό σας. να σε ρωτησω κατι, γιατι δεν το ποσταρες εδω αφου εισαι τοσα χρονια γραμμενος και πηγες αλλου να ανοιξεις λογαριασμο και να το γραψεις; ειμαι περιεργος πως το ξεραν τοσοι και απεφυγαν το site ενω ειναι πολυ παλια μελη. μπραβο στον starter topic!
deathlok Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 να ανοίξω λογαριασμό; Μήπως και στο myphone είμαι γραμμένος από το 2004; (δεν είναι θέμα μαγκιάς απλά είμαι μεγάλος σε ηλικία ) Να έγραφα τι εδώ ότι πήγα και πήρα τα δύο τελευταία τηλέφωνα σκάστε από την ζήλια σας; Στο myphone έγραψα για να διευκρινίσω για το blue ray. Έγινε μία προσφορά ΔΕΝ ανακοινώθηκε πουθενά και το στοκ ήταν αστείο για το μέγεθος του καταστήματος (άντε λέω εγώ να είχε 5-10 συσκευές σε κάθε κατάστημα) το media markt με το nexus έχει ξεπουλήσει ολόκληρες παλέτες. Αυτό δλδ αυτόματα πρέπει να σημαίνει ότι το πλαίσιο πλήρωσε κράχτες; Έλεος με τις θεωρίες συνωμοσίας. Για εμένα (λέω ξανά πως το δικό μου optimus το έχω αγοράσει 305euro από το birdphone πριν 7 ακριβώς ημέρες) καλά έκανε το πλαίσιο και δεν ανακοίνωσε την τιμή για δύο λόγους: 1) Μικρό στοκ (με την γνωστή δικαιολογημένη εν μέρη γκρίνια του τύπου αφού είχατε 5 συσκευές τι μας παραμυθιάζεται) 2) Ας κερδίσουν και τπτ οι "κακομοίριδες" οι άνθρωποι που εμπιστεύονται το πλαίσιο και πάνε από εκεί για τις αγορές τους χωρίς να έχουν ψάξει πρώτα όλη την υφήλιο (εγώ όλο τοκ κόσμο ψάχνω αλλά δεν με πειράζει να κερδίσει και ο απλός συμβατικός πελάτης κάτι, δεν ήρθε η συντέλεια του κόσμου).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα