Exantas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 καλημέρα σκέφτομαι να αλλάξω σύστημα αλλά επίπεδη δεν έχω την οικονομική ευχέρεια να το κάνω με τι μια αποφάσισα να το σπάσω σε 3-4 αναβαθμίσεις. η χρήση του pc είναι all around με μερικά games(skyrim, dota2). ο βασικώς μου προβληματισμός είναι αν το τροφοδοτικό θα σηκώνει την νέα κάρτα γραφικών. το σύστημα αποτελείτε από τα έξεις parts: psu:DEER 500watt mobo:ASROCK 760GM/GS3 cpu:AMD athlon ii x2 255 ram:2gb dd3 1333 οθόνη 22" ανάλυση 1680χ1050 σκέφτομαι να την σπάσω την αναβάθμιση ως εξής: 1η SSD:kingston 32gb GPU:radeon 6850 ram:2gb 2η cpu:AMD Phenom II x4 960T psu 3η οθόνη (23αρα-24αρα dell?) case silencio 550 4η MOBO SSD sata3 RAM το pc που έχω τώρα + τον 32αρι ssd θα το κρατήσω για κατεβαστιρι/htpc. επίσης σκέφτομαι το ενδεχόμενο να κινηθώ προς intel 2500k cpu. όλες οι γνώμες/παρατηρήσεις ευπρόσδεκτες. ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Στα 32gb τι θα πρωτοβάλεις ? από που είσαι ? τώρα πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exantas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 θα βάλω λειτουργικό κ μερικά προγράμματα που χρησιμοποιώ καθημερινά. τα 32 μου φτάνουν και πιστεύω ο ssd θα δώσει μια σβελτάδα στο παρών σύστημα αλλά δεν νομίζω να αξίζει η επένδυση σε κάποιον sata2 ssd έτσι κατέληξα στον 32αρι. είμαι από αθήνα. δεν ξέρω, 700-1000 ευρώ. άμα αξίζει να δώσω περισσότερα θα δω τι μπορώ να κάνω. μπορώ να διαθέσω 250 ευρώ ανά 20μερο το pc το έχω κύριος για δουλειά, αν κ τα προγράμματα που χρησιμοποιώ δεν είναι βαριά το βλέπω να μπουκώνει τώρα τελευταία(κυρίως ram). για αρχή ένας SSD κ μερική ram πιστεύω θα του δώσουν μια φρεσκάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δεν φτάνουν 32gb ... Όσο γεμίζεις έναν ssd τόσο τον δυσκολεύεις να αποδώσει σωστά, οπότε κοιτάς 60(+)gb 1) ram (4gb τουλάχιστον -2x4gb- Μιας και είναι φθηνές) 2) psu (600άρι) 3) cpu (960Τ όπως είπες) 4) gpu (6850) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exantas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 το λειτουργικό + προγράμματα μου πιάνουν περίπου 11gb. έλεγα να βάλω 32αρι ssd μέχρι να είναι έτοιμο το σύστημα κ μετά να του βάλω κάποιων 120αρι sata3 κ να κρατήσω τον 32αρι για το laptop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα