pOLoS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 σίγουρα , είχα πάρει μια Braun(70€) για το στρατό και τη χρησιμοποίησα μονο μια φορά , απο την άλλη έχω ακούσει καλά λόγια για τις Philips , ένα παιδί είχε στο τάγμα μια Philips και ξύριζε τελοια
l3ft3r1s Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα της ΑΤ890. Σίγουρα σαν το ξυράφι δεν υπάρχει τίποτα, αλλά είναι πάρα πολύ κοντά σε αποτέλεσμα - τόσο που μόνο εσύ ίσως καταλάβεις διαφορά. Στον λαιμό θέλει 1-2 περάσματα παραπάνω είναι η αλήθεια. Επειδή τα τελευταία 2 χρόνια χρησιμοποιούσα trimmer, και ξεσυνήθισα, το δέρμα μου ερεθίζεται τώρα - έχετε να προτείνετε κάτι?
gpapadakis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα της ΑΤ890. Σίγουρα σαν το ξυράφι δεν υπάρχει τίποτα, αλλά είναι πάρα πολύ κοντά σε αποτέλεσμα - τόσο που μόνο εσύ ίσως καταλάβεις διαφορά. Στον λαιμό θέλει 1-2 περάσματα παραπάνω είναι η αλήθεια. Επειδή τα τελευταία 2 χρόνια χρησιμοποιούσα trimmer, και ξεσυνήθισα, το δέρμα μου ερεθίζεται τώρα - έχετε να προτείνετε κάτι? Θα τη μαθει το δερμα σου και δε θα σου κανει ερεθισμο μετα. Το ιδιο γινεται και οταν πας απο ηλεκτρικη σε ξυραφι. Το προσωπο εχει πολυ καλη αιματωση γι' αυτο και δεν εχει προβλημα και με τα ξυραφια. Παντως γενικα δεν αξιζει να αλλαζουμε κεφαλες ξυριστικης ακριβες, με τετοιες τιμες που εχουν οι μηχανες στο Amazon παιρνεις καινουρια (αλλωστε θα εχει πεσει σχετικα και η μπαταρια απο τις φορτισεις). Ειχα και αδιαβροχη, αλλα επειδη αυτες φορτιζουν μονο επαγωγικα στη βαση αμα ξεμεινεις πρεπει να περιμενεις να φορτισει. Οποτε αγορασα απλη Philips που φορτιζει (και δουλευει ταυτοχρονα αν ξεφορτισει στην αναγκη αμεσα) με καλωδιο οπως τα κινητα τηλεφωνα.
papars Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Να αναφέρω ότι στην PT920 χρειάστηκα αντάπτορα για τον μετασχηματιστή αφού το φις είναι ένα είδος που μοιάζει με το ευρωπαϊκό αλλά δεν μπαίνει ούτε σε σούκο. Ο τύπος είναι BS4573 και το κόστος του αντάποτρα είναι από 7 έως 10 ευρώ σε καλή ποιότητα. Ένας φτηνός του ευρώ δεν έκανε δουλειά αφού ούτε σφιχτή επαφή έκανε - με αποτέλεσμα να πέφτει ο μετασχηματιστής, αλλά έσπασε μετά ελάχιστες φορές χρήσης. Ας το έχουμε υπόψη αυτό την επόμενη φορά που θα πάρουμε ξυριστική μηχανή ή ηλεκτρική οδοντόβουρτσα από Αγγλία / Αμερική.
PETROS13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 πάντως αν δεν κάνω λάθος την ίδια μηχανή την παρήγγειλα πριν 2 βδομάδες με 23 ευρώ! edit.. την PT720 πήρα τόσο
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 πάντως αν δεν κάνω λάθος την ίδια μηχανή την παρήγγειλα πριν 2 βδομάδες με 23 ευρώ! edit.. την PT720 πήρα τόσο Ουτε 2, μια βδομαδα, φετος την πηρες! http://www.insomnia.gr/topic/430865-amazon-boxing-day-deals-week-2612-0101/page__view__findpost__p__4479627
PETROS13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Ουτε 2, μια βδομαδα, φετος την πηρες! http://www.insomnia.gr/topic/430865-amazon-boxing-day-deals-week-2612-0101/page__view__findpost__p__4479627 έχει ξεκινήσει η δεύτερη βδομάδα
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 έχει ξεκινήσει η δεύτερη βδομάδα Γεια σου ρε Πετρο! Δεν εχεις παραλαβει ακομα ε; (με D post ή με royal; )
PETROS13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Γεια σου ρε Πετρο! Δεν εχεις παραλαβει ακομα ε; (με D post ή με royal; ) Royal! (Θα το φέρει ο Βασιλιάς με την άμαξα ) μου έχουν δώσει αυριανή ημερομηνία.. οπότε με τις καθυστερήσεις το κόβω να πάει και Παρασκευή.
lui12 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 να ρωτήσω βρε παιδιά ? τα μεταφορικά πότε είναι δωρεάν στο Amazon ?
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 να ρωτήσω βρε παιδιά ? τα μεταφορικά πότε είναι δωρεάν στο Amazon ? Οταν πωλητης ειναι το ΑΜΑΖΟΝ.co.uk και πανω απο 25 λιρες (το πολυ!!! )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα