Προς το περιεχόμενο

Philips PowerTouch Pro PT920 @amazon.co.uk 63 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει βγει και στις προσφορες Black Friday, στις 42λιρες... αλλα πηρα μια αλλη φθηνοτερη.

Δημοσ.

Παιδια καλες οι προσφορες αλλα τα ανταλλακτικα ξυραφακια των μηχανων αυτων ειναι φωτια........

κάθε πότε θέλουν αλλαγή ;

Δημοσ.

Θεωρητικά κάθε δύο χρόνια, αλλά έχω μία από το 1997 και δεν της έχω αλλάξει ξυραφάκια και ξυρίζει μια χαρά. Σίγουρα οικονομικά συμφέρει περισσότερο από τα ξυραφάκια...

Δημοσ.

για να μην ανοιγω αλλο ποστ.. και αυτη ειναι καλή τιμη.. μιση τιμή σε σχεση με skroutz.. Link

Αυτή μου ήρθε σήμερα... την τσίμπησα όταν είχε 42,50 στερλίνες. Τώρα που έπεσε στις 34, είναι πραγματική ευκαιρία :)

Θεωρητικά κάθε δύο χρόνια

Όντως... επομένως για τα 2 χρόνια που κρατάνε, μια χαρά είναι η τιμή του ανταλλακτικού.

Δημοσ.

για να μην ανοιγω αλλο ποστ.. και αυτη ειναι καλή τιμη.. μιση τιμή σε σχεση με skroutz.. Link

Αυτην την πηρα οταν την ειχαν βαλει 33λιρες... αυριο την παραλαμβανω.

Συντομα θα εχω εντυπωσεις... αλλα νομιζω τα αξιζει και συμφερει σε αυτη την τιμη.

Οσο για τα ανταλλακτικα, πιο πολυ ως εναλλακτικη την πηρα, αρα δε νομιζω να με απασχολησουν για καιρο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

την παρέλαβες τελικά,εντυπώσεις;

Ναι την πηρα... μια χαρα ειναι η μηχανη, καλο το ξυρισμα (μια φορα ως τωρα).

Κι ενας φιλος που πηρε την ιδια εμεινε ικανοποιημενος.

Σε αυτα τα λεφτα ειναι πολυ καλη αγορα.

Για να μην μπερδευομαστρε εγω μιλαω για την ΑΤ890 ;)

Δημοσ.

Πήρα την PT920 χτες και μου βγήκε €65,79 (μάλλον επειδή κατρακυλάει το ευρώ).

Ευχαριστώ τον topic starter που βρήκε την καλύτερη τιμή για το δώρο του πατέρα μου.

Δημοσ.

Πήρα την PT920 χτες και μου βγήκε €65,79 (μάλλον επειδή κατρακυλάει το ευρώ).

Ευχαριστώ τον topic starter που βρήκε την καλύτερη τιμή για το δώρο του πατέρα μου.

χαίρομαι , γράψε εντυπώσεις όταν παραλάβεις

Δημοσ.

Στον λαιμό τα παίρνουν καλά αυτές οι Philips με τις ροδέλες; Έχω μια Braun με ίσιο σύστημα μπροστά και στον λαιμό μου τα παίρνει μετά βίας και μετά από 10 περάσματα. Γι αυτό το σκέφτομαι για Philips.

Δημοσ.

Παντως σαν ξυραφακι τπτ...Ειχα παρει 2 (ακομα και αυτη που ειχε ο νεος James Bond και καλα στην ταινια) αλλα τζιφος...Μονο για μεσα στο αμαξι ειναι καλες για γρηγορο ξυρισμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...