pOLoS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Ξυριστική μηχανή Philips PowerTouch Pro PT920 link 63 ευρω στο skroutz ξεκινάει από 105
astymagos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 για να μην ανοιγω αλλο ποστ.. και αυτη ειναι καλή τιμη.. μιση τιμή σε σχεση με skroutz.. Link
KoGi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Εχει βγει και στις προσφορες Black Friday, στις 42λιρες... αλλα πηρα μια αλλη φθηνοτερη.
louben Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια καλες οι προσφορες αλλα τα ανταλλακτικα ξυραφακια των μηχανων αυτων ειναι φωτια........
pOLoS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια καλες οι προσφορες αλλα τα ανταλλακτικα ξυραφακια των μηχανων αυτων ειναι φωτια........ κάθε πότε θέλουν αλλαγή ;
Bezbozny Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Θεωρητικά κάθε δύο χρόνια, αλλά έχω μία από το 1997 και δεν της έχω αλλάξει ξυραφάκια και ξυρίζει μια χαρά. Σίγουρα οικονομικά συμφέρει περισσότερο από τα ξυραφάκια...
l3ft3r1s Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 για να μην ανοιγω αλλο ποστ.. και αυτη ειναι καλή τιμη.. μιση τιμή σε σχεση με skroutz.. Link Αυτή μου ήρθε σήμερα... την τσίμπησα όταν είχε 42,50 στερλίνες. Τώρα που έπεσε στις 34, είναι πραγματική ευκαιρία Θεωρητικά κάθε δύο χρόνια Όντως... επομένως για τα 2 χρόνια που κρατάνε, μια χαρά είναι η τιμή του ανταλλακτικού.
KoGi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 για να μην ανοιγω αλλο ποστ.. και αυτη ειναι καλή τιμη.. μιση τιμή σε σχεση με skroutz.. Link Αυτην την πηρα οταν την ειχαν βαλει 33λιρες... αυριο την παραλαμβανω. Συντομα θα εχω εντυπωσεις... αλλα νομιζω τα αξιζει και συμφερει σε αυτη την τιμη. Οσο για τα ανταλλακτικα, πιο πολυ ως εναλλακτικη την πηρα, αρα δε νομιζω να με απασχολησουν για καιρο.
KoGi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 την παρέλαβες τελικά,εντυπώσεις; Ναι την πηρα... μια χαρα ειναι η μηχανη, καλο το ξυρισμα (μια φορα ως τωρα). Κι ενας φιλος που πηρε την ιδια εμεινε ικανοποιημενος. Σε αυτα τα λεφτα ειναι πολυ καλη αγορα. Για να μην μπερδευομαστρε εγω μιλαω για την ΑΤ890
papars Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Πήρα την PT920 χτες και μου βγήκε €65,79 (μάλλον επειδή κατρακυλάει το ευρώ). Ευχαριστώ τον topic starter που βρήκε την καλύτερη τιμή για το δώρο του πατέρα μου.
pOLoS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Πήρα την PT920 χτες και μου βγήκε €65,79 (μάλλον επειδή κατρακυλάει το ευρώ). Ευχαριστώ τον topic starter που βρήκε την καλύτερη τιμή για το δώρο του πατέρα μου. χαίρομαι , γράψε εντυπώσεις όταν παραλάβεις
mindtrapper Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Στον λαιμό τα παίρνουν καλά αυτές οι Philips με τις ροδέλες; Έχω μια Braun με ίσιο σύστημα μπροστά και στον λαιμό μου τα παίρνει μετά βίας και μετά από 10 περάσματα. Γι αυτό το σκέφτομαι για Philips.
Salvation81 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Παντως σαν ξυραφακι τπτ...Ειχα παρει 2 (ακομα και αυτη που ειχε ο νεος James Bond και καλα στην ταινια) αλλα τζιφος...Μονο για μεσα στο αμαξι ειναι καλες για γρηγορο ξυρισμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα