Ynwa Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδες! Μεσα στο μηνα θα παω για καινουργιο PC(κυριως για gaming)και εχω κατασταλαξει στα εξης κομματια: CASE CPU MoBo PSU Screen Θα ηθελα να μου προτεινετε ιδεες για τα: Καρτα Γραφικων(γυρω στα 250 ευρα) SSD (Θα πηγαινα για Crucial M4 64GB αλλα δυστηχως Αθηνα δεν εχουμε Vision Studio) HDD (Λετε να περιμενω μεχρι τα χριστουγεννα να πεσουν λιγο οι τιμες τους?) RAM (40-50 ευρα) Για air cooling CPU θα παω σε κανα διμηνο που θα αρχισω το OC Ευχαριστω και καλες γιορτες! Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2011 από Ynwa
zoosgr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Τα πραγματακια που εχεις διαλεξει τα θεωρω πολυ καλα,αν δεν πας καποια στιγμη για sli το τροφοδοτικο ειναι super.καρτουλα η καλυτερη λυση ειναι μια 6950 2GB και θα μεινεις και πολυ ευχαριστημενος(259 πλαισιο)!!!διαλεξε καποια με οσον το δυνατον καλυτερη ψυξη.νομιζω της saphhire radeon ειναι καλη.ssd εισαι μια χαρα και με agility 3 η vertex 3(100-115).δεν θα δεις καμια διαφορα οποιον και να παρεις πρακτικα ειτε με τον crusial και με τα 60gb εισαι υπερ καλλυμενος.ram η θα πας σε 4gb x 2 σε corsair 1600 η σε kingston hyper 1600.θα τις βρεις και τις 2 σημερα πολυ φτηνα.περι τα 40-45 ευρω,οσον αφορα για hdd ριξε μια ματια στις αγγελιες και χτυπα εναν 2tb green για να αποθηκευεις πραμα....με κανενα 100 αν ψαξεις θα βρεις και με εγγυηση!!! πατα και μια a-70 corsair πανω για ψυξη με ενα 45αρι και ξεμπερδεψες!!!καλοδουλευτο να ειναι
terry308 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 @541E + HD6950 Dirt3 2GB DDR5 Cpu Cooler Enermax ETS-T40-TB Σύνολο 839.15
dhmak Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Γειά χαρά παιδιά, έχω τον i5 2500 με την μαμά ψύκτρα και λέω να την αλλάξω με τήν Enermax ETS-T40-TB. Τί λέτε θα δώ σημαντική διαφορά ;; Και κάτι ακόμη: H μητρική μου δείχνει τον επεξεργαστή στους 60 βαθμούς, ενώ το AIDA βγάζει αυτές τις θερμοκρασίες. Λογικά η μητρική πρέπει να προσθέτει τις θερμοκρασίες και των IA και των GT Cores για αυτό μου δείχνει 60 βαθμούς. Με την νέα ψύκτρα οι βαθμοί λέτε να μειωθούνε δραματικά (40-50%, μάλλον πολλά ζητάω ε; )
Δεινόσαυρος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Γειά χαρά παιδιά, έχω τον i5 2500 με την μαμά ψύκτρα και λέω να την αλλάξω με τήν Enermax ETS-T40-TB. Τί λέτε θα δώ σημαντική διαφορά ;; Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις ψύκτρα, τέλειες είναι οι θερμοκρασίες σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα