ΠάρηςΓ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Το λαπτοπ ειναι 1 μηνός όχι δικό μου αλλα το ατομο που το χρησιμοποιούσε εκανε λιγη χρηση. http://www.mgmanager.gr/product/26007/dell-inspiron-n5110-i5-2410-4gb-500gb-g525m-1gb-156-w7hp-2y-nbd.html Σαν αυτο μονο που ειναι με το 7200 δισκο που ηταν προτεινόμενο και εδώ. Ξαφνικά όταν κουναγες το καπακι αρχισε να τα χάνει και να κανει γραμμές.Αλλα αν το επιανες απο τα πλαγια. Αν επιανες το πλαστικό γυρω απο την οθονη με ελαχιστη δυναμη εκει που εχω το χερι μου εκανε αυτο που βλεπετε μεχρι που ξαφνικα χαλασε και εγινε μονιμο. Οταν λεμε ελαχιστη δυναμη εννοώ οση ακριβως χρειαζεται για να πατηθει ενα κουμπι στο πληκτρολογιο. Σημαδια απο πτωση δεν εχει κανενα και απο οτι ξερω δεν το εχει κακομεταχειριστεί κανεις ουτε εχει πεσει τιποτα.. Ακομα εχει και μερικες ζελατίνες να φανταστείτε!!! . Ειναι στην πένα. Φοβαμαι μη πουν κακη χρηση στη Dell κτλ και που θα ειναι αστειο γιατι απο οτι ξερω δεν εγινε. Εδω το δικο μου λαπτοπ που εχει πεσει απο 3το οροφο , εχω πατησει καταλαθος απο πανω την οθονη δεν χαλασε... Και αυτο που ειναι στη πενα να χαλάσει;; Ελπιζω να μην υπάρχει θεμα με την εγγυηση.. Στο ιντερνετ δεν βρηκα να ειναι κοινο προβλημα αυτο... Δε ξερω παιδες τι μπορει να εγινε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα