Προς το περιεχόμενο

Linksys WAG120N Αξιζει;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους . Επειδή πρόσφατα αγόρασα apple tv και stream αρω μέσω wifi πολυ σκέφτομαι ότι θα πρέπει να αγοράσω το παραπάνω ρούτερ τεχνολογίας N για καλύτερες επιδόσεις . Έχει κανείς άποψη για το παραπ´ανα; Θα δώσω διαφορά απο ένα απλό ρούτερ ;

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους . Επειδή πρόσφατα αγόρασα apple tv και stream αρω μέσω wifi πολυ σκέφτομαι ότι θα πρέπει να αγοράσω το παραπάνω ρούτερ τεχνολογίας N για καλύτερες επιδόσεις . Έχει κανείς άποψη για το παραπ´ανα; Θα δώσω διαφορά απο ένα απλό ρούτερ ;

Κοιτα αν σκεφτεις πως εγω που εχω το Linksys WAG120 δηλαδη το πιο απλο του που υποστηριζει μεχρι g, και ειμαι υπερευχαριστιμενος, τοτε ναι στο συνιστω ανεπιφυλακτα!

Δημοσ.

Νομίζω οτι και ενα κλασσικό απλό router χωρίς καμία ιδιαίτερη τεχνολογία δηλαδή N θα κάνεις την δουλειά σου. Αν θέλεις και ενα καλό router σε τιμή ευκαιρίας με g ομως θα σου έλεγα το vigor 2700vg πρέπει να κάνεις μονο μια αλλαγή στο firmware και οδηγίες εχουμε και εδώ στο forum.

Πάντως οτι και να πάρεις δεν θα έχεις πρόβλημα

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο router εχει firmware της altec telecoms η οποία εχει κλείσει ετσι το ebw.gr προμηθεύτηκε παρα πολλά κομάτια προς διάθεση. Απλά του αλάζουμε το firmware της altec με το δικό του το κανονικό για να ειναι πλήρως λειτουργικό και να μην έχουμε προβλήματα, κατα τα αλλα ειναι το ιδιο router απλα το fw της altec αλλάζει.

Γενικά ειναι μια πολλή καλή αγορά :)

Δημοσ.

οπως ειπε ο spank το firmware αλλαζει ευκολα το ρουτερ κανει 25 ευρω και αξιζει απλα ειναι g.αν θες να πας σε N τοτε καλυτερη αγορα αλλα πιο ακριβη απο το linksys ειναι το vigor 2710n.τωρα με τι ρουτερ εισαι και τι χαρακτηριστικα εχεις?το ρωταω μην δουμε καμια γραμμη με 50+ attenuation γιατι μετα εχουμε διαφορα θεματα.

Δημοσ.

οπως ειπε ο spank το firmware αλλαζει ευκολα το ρουτερ κανει 25 ευρω και αξιζει απλα ειναι g.αν θες να πας σε N τοτε καλυτερη αγορα αλλα πιο ακριβη απο το linksys ειναι το vigor 2710n.τωρα με τι ρουτερ εισαι και τι χαρακτηριστικα εχεις?το ρωταω μην δουμε καμια γραμμη με 50+ attenuation γιατι μετα εχουμε διαφορα θεματα.

Τώρα είμαι με το Linksys wag200 G. Τέταρτος χρόνος που δουλεύει απειβλημάτηστα. Δεν ξέρω πολλά αλλα τη διαφορά στη ασύρματη μετάδοση θα την δώσω μόνο απο το ότι είναι Ν ; Ποσά Mbps taxythta είναι καλό να έχει μία τέτοια λύση; Έχω βρει και κάτι net gear up to 300 Mbps speed

Δημοσ.

300mbps ειναι το πιο μεγαλο που θα βρεις οσο θυμαμαι.εκτος βεβαια αν μπορεις να ριξεις καλωδιο μεχρι εκει οποτε αυτο ειναι το καλυτερο.και το vigor υπαρχει σε εκδοση 300mbps.βεβαια πρεπει και η ασυρματη καρτα να ειναι αναλογη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...