Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με καθε επιφυλαξη οτι μπορει να κανω λαθος. Σε πιο συμπαν "[...]τετραπύρηνο επεξεργαστή AMD A6-Series A6-3400M (1.40 GHz), με επιδόσεις ανώτερες από Intel Core i5-2430"?

10253808.png

Uploaded with ImageShack.us

Δημοσ.

μου την σπαει απιστευτα αυτο --> "Αναμένεται νέα παραλαβή στις 06 Δεκεμβρίου"

εχω βαρεθει να ακυρωνω τις πραγγελιες μου απο το e-shop λογω της καθυυυυυυστεεεερηηησηςς..... (V_v)

• Moderators
Δημοσ.

εχω βαρεθει να ακυρωνω τις πραγγελιες μου απο το e-shop λογω της καθυυυυυυστεεεερηηησηςς..... (V_v)

Κακως.Για να το βαρεθεις, σημαινει πως ακομα το υπομενεις.Πες τους την αποψη σου με το πορτοφολι σουwink.gif

Δημοσ.

ωπα

ρε αυτος ειναι πιο γρηγορος και απο Desktop 4πυρηνους. :confused:

Αναλογως για τι 4πυρηνους μιλαμε.

Σιγουρα καλυτερος απο κατι amd 3 πυρηνους που ξεκλειδωνουν (αν και πως) σε 4 πυρηνους.

Δημοσ.

μασαζακι απο το e-sop κανεις? :rolleyes:

Πως λειτουργεί το Eshop-Deals;

Το Eshop-Deals.gr καθημερινά προβάλει τις καλύτερες προσφορές με εκπτώσεις έως 90%. Μπείτε στο Eshop-Deals.gr για να δείτε ένα θέατρο, να πάτε στο κινηματογράφο, να χαλαρώσετε μ' ένα μασάζ ή να απολαύσετε ένα γεύμα.

Δημοσ.

Οι μετρησεις στο site του passmark γινονται απο τους χρηστες δηλαδη μπορει καποιος να εχει τις ρυθμισεις του λαπτοπ στην εξοικονομηση ενεργειας και να ανεβασει το αποτελεσμα του. Επισης ο 2435m που ειναι ολοιδιος με τον 2430m με ελαχιστη διαφορα στα γραφικα που δεν επηρεαζει την αποδοση του επεξεργαστη ειναι πιο πανω απο τον a6 3400m. Κι εγω με τον 2410m τρεχοντας το προγραμμα του passmark εβγαλα 3600 μοναδες. Οποτε απομενει καποιος με τον a6 3400m να τρεξει το προγραμμα και να μας πει τα αποτελεσματα του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...