Giorgos09 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Με καθε επιφυλαξη οτι μπορει να κανω λαθος. Σε πιο συμπαν "[...]τετραπύρηνο επεξεργαστή AMD A6-Series A6-3400M (1.40 GHz), με επιδόσεις ανώτερες από Intel Core i5-2430"? Uploaded with ImageShack.us
xristoforos89 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 intel: Link Amd: Link Δεν εχουν τρελαθει ακομα τελειως.
Ntinaras Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 ωπα ρε αυτος ειναι πιο γρηγορος και απο Desktop 4πυρηνους.
c0prse_grinder Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 μου την σπαει απιστευτα αυτο --> "Αναμένεται νέα παραλαβή στις 06 Δεκεμβρίου" εχω βαρεθει να ακυρωνω τις πραγγελιες μου απο το e-shop λογω της καθυυυυυυστεεεερηηησηςς..... (V_v)
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 εχω βαρεθει να ακυρωνω τις πραγγελιες μου απο το e-shop λογω της καθυυυυυυστεεεερηηησηςς..... (V_v) Κακως.Για να το βαρεθεις, σημαινει πως ακομα το υπομενεις.Πες τους την αποψη σου με το πορτοφολι σου
xristoforos89 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 ωπα ρε αυτος ειναι πιο γρηγορος και απο Desktop 4πυρηνους. Αναλογως για τι 4πυρηνους μιλαμε. Σιγουρα καλυτερος απο κατι amd 3 πυρηνους που ξεκλειδωνουν (αν και πως) σε 4 πυρηνους.
panos9553 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 intel: Link Amd: Link Δεν εχουν τρελαθει ακομα τελειως. Τα εχουν χασει και πολυ μαλιστα... Κοιτα εδω http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html ποσο ποιο δυνατος ειναι ο i5-2430m..
ipal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 μασαζακι απο το e-sop κανεις? Πως λειτουργεί το Eshop-Deals; Το Eshop-Deals.gr καθημερινά προβάλει τις καλύτερες προσφορές με εκπτώσεις έως 90%. Μπείτε στο Eshop-Deals.gr για να δείτε ένα θέατρο, να πάτε στο κινηματογράφο, να χαλαρώσετε μ' ένα μασάζ ή να απολαύσετε ένα γεύμα.
Giorgos09 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Οι μετρησεις στο site του passmark γινονται απο τους χρηστες δηλαδη μπορει καποιος να εχει τις ρυθμισεις του λαπτοπ στην εξοικονομηση ενεργειας και να ανεβασει το αποτελεσμα του. Επισης ο 2435m που ειναι ολοιδιος με τον 2430m με ελαχιστη διαφορα στα γραφικα που δεν επηρεαζει την αποδοση του επεξεργαστη ειναι πιο πανω απο τον a6 3400m. Κι εγω με τον 2410m τρεχοντας το προγραμμα του passmark εβγαλα 3600 μοναδες. Οποτε απομενει καποιος με τον a6 3400m να τρεξει το προγραμμα και να μας πει τα αποτελεσματα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα