Chaos3X Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Γειά σας παίδες, θα ήθελα τα φώτα σας για την επιλογή οθόνης. Το budget είναι 200€ περίπου. Μερικές που κοιτάω είναι οι παρακάτω: http://www.eager.gr/...productid=10823 http://www.plaisio.g...0H-S23A350H.htm http://www.plaisio.g...231P-BN-AEU.htm Επίσης εδώ στο forum διαβάζω ότι όλοι προτείνετε την Dell U2312HM. Eίναι όντως τόσο καλή? Με χρόνο απόκρισης 8MS? http://www.eager.gr/...productid=10315 Αναμένω τις πολύτιμες συμβουλές/υποδείξεις σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά...
ninos30 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Οι 2 LG που έβαλες έχουν ίδιο panel με την U2312. Πάρε όποια σου αρέσει περισσότερο. Όχι την Samsung, είναι ΤΝ
Chaos3X Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Οι 2 LG που έβαλες έχουν ίδιο panel με την U2312. Πάρε όποια σου αρέσει περισσότερο. Όχι την Samsung, είναι ΤΝ Αν έχουν ίδιο panel όπως λές, πως δικαιολογείται η διαφορά στον χρόνο απόκρισης? Οι LG έχουν 5MS ενώ η Dell έχει 8MS... Δηλαδή στην ουσία είναι οι ίδιες οθόνες??? Ρωτάω γιατί παντού διαβάζω ότι η Dell είναι κορυφή και την προτείνουν παντού ενώ τις LG πουθενά και γενικά ακούω τα χειρότερα για LG...
ninos30 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ PANEL ΦΟΡΑΝΕ. Της LG. Έχουν το LM230WF3 της LG (E-IPS). Μην δίνεις σημασία στις παπαριές που γράφονται δεξιά κι αριστερά με τα RT. Όλες οι μετρήσεις είναι G-2-G κι ο καθένας δίνει όσο θέλει. Στο R-2-F είναι στα 8. Αλλά αν διαβάσεις λίγο ΟΛΑ τα θέματα που ανοίγονται για τα monitors, θα συνειδητοποιήσεις πως το RT είναι μια μπαρούφα. Αν εσένα το μάτι σου πιάσει Ghosting, όχι στα 8 αλλά στα 16ms (και παραπάνω), τι να πω... μάλλον κατάγεσαι από τον πλανήτη Krypton. Απεναντίας το input-lag είναι πολύ πιο σημαντικό και η u2312 τα πάει περίφημα. ΤΕΣΠΑ, εγώ το έχω ξαναπεί. Τζάμπα ανοίγονται νέα θέματα... Δεν έχει να προσφέρει κάτι καινούριο το δικό σου. Διάβασε τα τελευταία +100 που έχουν ανοίξει με τίτλο "Αγορα Νέας Οθόνης..." και θα πάρεις όλες τις απαντήσεις.
Chaos3X Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Ωραία, και το input lag είναι λόγω panel? Δηλαδή σε αυτά τα δύο monitor δεν υπάρχει διαφορά όσον αφορά το input lag ή παίζει ρόλο ανάλογα την υλοποίηση? Κι αν υπάρχει ποιά έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα σε σχέση με την άλλη πάντα. Κι αν έχεις κάτι άλλο κατά νού να μου προτείνεις ακούω...
ninos30 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Ωραία, και το input lag είναι λόγω panel? Δηλαδή σε αυτά τα δύο monitor δεν υπάρχει διαφορά όσον αφορά το input lag ή παίζει ρόλο ανάλογα την υλοποίηση? Είναι ένας συνδυασμός. Και η υλοποίηση παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο. Δες το review της U2312 εδώ. Βγάζει ένα εκπληκτικό 0,6μ δλδ σχεδόν όσο μια CRT, Και η IPS231P τα πάει πολύ καλά με 6,9, αλλά όπως βλέπεις είναι αρκετά μεγαλύτερο. Και κάτι άλλο δεν υπάρχει, γιαυτό σε όλα τα topic αυτές προτείνουμε, τις 2 LG και τις 2 DELL (όσο υπήρχε και η U2311). Εγώ θα έπαιρνα την DELL πάντως
Chaos3X Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Είναι ένας συνδυασμός. Και η υλοποίηση παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο. Δες το review της U2312 εδώ. Βγάζει ένα εκπληκτικό 0,6μ δλδ σχεδόν όσο μια CRT, Και η IPS231P τα πάει πολύ καλά με 6,9, αλλά όπως βλέπεις είναι αρκετά μεγαλύτερο. Και κάτι άλλο δεν υπάρχει, γιαυτό σε όλα τα topic αυτές προτείνουμε, τις 2 LG και τις 2 DELL (όσο υπήρχε και η U2311). Εγώ θα έπαιρνα την DELL πάντως Θέλεις να μου πείς για ποιούς λόγους?
ninos30 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Θέλεις να μου πείς για ποιούς λόγους? Κυρίως γιατί μου αρέσει το after-sales service της DELL. Επίσης μου αρέσει περισσότερο το design της και τέλος μου αρέσει που έχει display-port που εν προκειμένω εγώ το χρησιμοποιώ αφού έχω 3 οθόνες στο PC μου (με ΑΤΙ VGA όπου για 3 οθόνες θέλεις DP εκτός αν έχεις ειδική έκδοση FLEX). Τελευταίο, γιατί γουστάρω περισσότερο να έχω DELL σε σχέση με την LG. Δες το κάτι σαν Mercedes/BMW... Άλλοι γοσυτάρουν το ένα ή το άλλο, απλά για την μάρκα.
Chaos3X Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά σας εμπιστεύτηκα και πήρα κι εγώ την U2312HM. Καμιά βοήθεια για καλιμπράρισμα? Επίσης, σε τι colour mode είστε? Εγώ σε Multimedia. To gaming mode είναι καλύτερο? Το βρήκα κάπως φωτεινό... Brightness: 35 Contrast: 75 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ninos30 για τις συμβουλές σου και την υπομοή σου, να'σαι καλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα