Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι αλλη επιλογη εχει οταν πατας f4?οταν κανει το πρωτο Reboot ελπιζω να μην πατας παλι f4 Ουτε να πατας κατι αλλο.

Δημοσ.

όχι,την 1η φορά δεν πάτησα τίποτα και συνέχίσε τα reboot μόνο του. Πλέον γίνεται μόνο να πατήσω f2 και να μπω στο bios menu ή f4 όπου δε γίνεται τίποτα αν το πατήσω. Δε βγάζει τίποτα.

Δημοσ.

recovery dvd's δενεχεις φτιαξει να υποθεσω ε?

τωρα να σου πω να περασεις κανονικα windows μετα να μπεις μεσα στα windows να κατεβασεις το προγραμμα που φτιαχνει recovery disks απο το site της εταιρειας και να τα φτιαξεις και να ξαναδοκιμασεις το recovery απο το cd θα με βρισεις.αλλα δεν μπορω να σκεφτω γιατι δεν κανει recovery.η να δεις για πιο νεο bios και να το περασεις και μετα να δοκιμασεις παλι?η να Μπεις στο bios και να το επαναφερεις στα defaults μηπως κατι εχει πειραχτει με κανα ahci/ide/sata και για αυτο δεν πετυχαινει το recovery.??

Δημοσ.

Τελικα το πηγα στο μαγαζι που το χα αγορασει μιας και ειναι και φιλος και μου ειπε οτι δεν μπορουσε με τπτ να ανακτησει τα recovery. windows παλι απο την αρχη και το θεμα με το κουμπι του wlan δε λυθηκε.

Λεει οτι πρεπει να το στειλουμε στην εταιρεια για να γινει. Οπως το κοβω καθομαι στα αυγα μου. :fear:

Δημοσ.

Τελικα το πηγα στο μαγαζι που το χα αγορασει μιας και ειναι και φιλος και μου ειπε οτι δεν μπορουσε με τπτ να ανακτησει τα recovery. windows παλι απο την αρχη και το θεμα με το κουμπι του wlan δε λυθηκε.

Λεει οτι πρεπει να το στειλουμε στην εταιρεια για να γινει. Οπως το κοβω καθομαι στα αυγα μου.

αν ειναι εντος εγγυησης στειλτο.λογικα δεν πρεπει να σε χρεωσουν εφοσον δεν δουλευει το Recovery.αλλιως κανε αν εχεις ορεξη αυτο που ειπα πιο πανω.

Δημοσ.

Έχει τελειώσει η εγγύηση οπότε δεν ξέρω. Τώρα για την αλλη λύση είναι λίγο μπελαλίδικη και φοβάμαι μην καταστρέψω τίποτα. :P

Σε ευχαριστώ όπως και να 'χει :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...