ilianna Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Έπειτα από format, εντοπίστηκε το εξής πρόβλημα. Κατά την εκκίνηση των Windows, πρέπει κάθε φορά να ενεργοποιώ με το συνδυασμό πλήκτων (fn+f9 του λάπτοπ) το wifi ώστε να αρχίσει να εντοπίζει τα δίκτυα κάτω αριστερά στη γραμμή εργασιών. Πριν αυτό δε γινόταν. Πώς μπορώ να το αλλλάξω τώρα αυτό ώστε σε κάθε εκκίνηση να μη χρειάζεται να το κάνω με το χέρι κάθε φορά;
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 εκανες recovery με το recovery που δινει μεσα η εβαλες εσυ δικα σου windows??
ilianna Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 βασικά άλλος μου τα βαλε αλλά πρέπει να βαλε κανονικά τα αυθεντικά windows από την αρχή.
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 και αν φευγω εκτος τοπικ γιατι δεν περασατε αυτα που ειναι μεσα στο Recovery που στα περναει σαν οπως το πηρες απο την εταιρεια και παιζουν ολα τελεια??κατι αλλο δεν μπορω να σκεφτω .το εχω ξαναδει σε λαπτοπ αλλα δεν μπορω να φανταστω.ισως καποιο απο τα εξτρα προγραμματακια που εχει το laptop Με το recovery να στο κραταει ανοιχτο η να το ανοιγει αυτοματα.εκτος αν το laptop ειχε vista πχ και σου περασε 7 αρια οποτε εκει δεν αξιζει να κανεις recovery.
ilianna Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 ιδέα δεν έχω, το είχα αφήσει να το κάνει αυτός γιατί έλειπα. Καλά αν δεν βρεθεί τρόπος δεν πειράζει, απλά είπα μήπως καποιος ξέρει καμιά ρύθμιση..
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 εγω δεν ξερω κατι παραπανω.το μονο που θα μπορουσα να πω ειναι να δοκιμασεις πιοο νεους drivers για την ασυρματη καρτα και να κοιταξεις στο site Της εταιρειας μηπως δινει κανα συμπληρωματικο προγραμμα.
ilianna Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Ανανεώνω πάλι το θέμα μιας και τώρα με καίει περισσότερο Ξέρει κάποιος έναν τρόπο να γίνεται αυτόματα το Wlan ON σε κάθε εκκίνηση ;
corrupted Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Για νεοτερους drivers και/η συμπληρωματικο προγραμμα που προτεινε ο poulinos, κοιταξες? Ποια ασυρματη καρτα εχει?
ilianna Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Η κάρτα μου είναι αυτή: Atheros Inc. AR5001 Wireless Network Adapter [168c:001c] (rev 01) Όχι δεν είχα βρει κάποιος drivers καινούριους παρόλο που το λάπτοπ κάνει από μόνο του update στους drivers.. Σύμφωνα με αυτή τη λίστα δεν υπάρχουν για τα windows 7 (32 bit) που έχω εγώ.. >www.atheros.cz/atheros-wireless-drivers.php
corrupted Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 AR5001Α ή AR5001X άραγε??? Βρηκα καποιους drivers, δεν ξερω βεβαια αν κανουν καθως δεν εχω την ιδια Atheros καρτα αλλα μπορεις να τους δοκιμασεις... http://www.x-drivers.com/catalog/drivers/wireless_networks/companies/atheros/models/ar5001x/13141.html (Βαζεις τον κωδικο και πατας στο "Download:") Εναλλακτικα, μπορεις να δοκιμασεις τον driver απο το http://www.atheros.cz/atheros-wireless-drivers.php για καποια αλλη Atheros καρτα, φτανει να ειναι η εκδοση 10.0.0.45. Μπορει να παιζει...
ilianna Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Λοιπόν δοκίμασα το πρώτο και τζιφος. Μου έβγαλε πρόβλημα στην κάρτα δικτύου , καπάκι bsod και έκανα επαναφορά συστήματος Στο 2ο link δεν βρίσκω κάτι να κατεβάσω..
poulinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 στο official site Της εταιρειας δεν βρηκες κανα συμπληρωματικο προγραμμα????επισης ασχετο λιγο αλλα εχω δει laptop που εκλεινε το wireless οταν το εβγαζες τελειως απο το ρευμα και ειχες και εκτος την μπαταρια.αλλα επιμενω στο Recovery αμα και το recovery ειναι με windows 7.
ilianna Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 άμα πάω στο μαγαζί που το πήρα λες να έχουν το recovery και να το διορθώσει το πρόβλημα;
poulinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 άμα πάω στο μαγαζί που το πήρα λες να έχουν το recovery και να το διορθώσει το πρόβλημα; αμα κρατουσαν τα recovery η εφτιαχναν απο καθε λαπτοπ θα ειχαν στοιβες με dvd. το recovery Πρεπει να ειναι μεσα στον δισκο και ενεεργοποιειται ειτε μεσα απο τα windows ειτε ενεργοποιειται με καποιο πληκτρο οταν ξεκιναει το Pc εκτος αν καποιος εχει σβησει το partition με το recovery>οχι να κανει format το c αλλα να σβησει το recovery partition(δεν ειναι το c:). αλλιως δεν ξερω αν θα τα βρεις στο ιντερνετ πουθενα η αν εχει κανεις το ιδιο μοντελο να στα γραψει.
ilianna Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Τελικά υπήρχε το recovery partition κ ενεργοποιούνταν με το f4. Το πατησα, άνοιξε μια λίστα με διάφορες επιλογές κ εγω πατησα εγκατάσταση original προγραμμάτων κ οδηγών της Samsung. (Samsung είναι το λάπτοπ μου) Μου έβγαλε πως πρέπει να γίνει είσοδος στα windows για συνέχεια, πατησα Οκ, έκανε επανεκκινηση και απο τότε υπάρχει το εξής πρόβλημα: Ανοίγει η αρχική οθόνη της Samsung , παει να κάνει boot κ αρχίζει το ίδιο απο την αρχή. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μπω στο boot menu. Έβαλα κ το cd των windows 7 αλλα είναι κανονικά ο οδηγός που βγαίνει όταν κανεις φορματ, δε γίνεται κάτι άλλο. Τι κάνω τώρα; Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα