ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Έχω μια τηλεόραση με ψηφιακό αποκωδικοποιητή και αναρωτιέμαι αν υπάρχει τρόπος να έχω μόνιμα συνδεδεμένο και το scart του dvd player μαζί. Υπάρχει κάποιο εξάρτημα που να μπορώ να βάλω για να τα έχω ταυτόχρονα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jethro Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Ναι, υπαρχει "πολυμπριζο" scart εχω ενα ! μπορω να ανεβασω και εικονα για να ξες τι να ψαξεις ! 3 θέσεων ! Edit: Δεν ξερω που ειναι, αλλα εχει σιγουρα το carrefour πετρου ραλλη διπλα απο τα Village park Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 ολέ! σ΄ευχαριστώ πολύ, επειδή είμαι επαρχία αν βρεις έστω και φωτογραφία δώσε μου ένα link να μπορώ να το ψάξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jethro Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Τετοιο ! μερικα εχουν και διακοπτη ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μια ερώτηση, γίνεται να λειτουργούν ταυτόχρονα 2 από τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στην τηλεόραση μέσω του διακλαδωτή? ρωτώ γιατί στις επιλογές από το μενού της τηλεόρασης δεν ξέρω αν μπορώ να επιλέξω 2 εξωτερικές συνδέσεις ταυτόχρονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις;; Αν είναι στο ίδιο κανάλι scart στην TV κατά κανόνα αν δουλεύουν δυο συσκευές ταυτόχρονα έχεις πολύ μεγάλες παρεμβολές,οπότε ή πρέπει να κλείνεις την μία ή να έχεις το πολύπριζο scart με διακόπτη που απομονώνει την μια συσκευή. Σε καμία TV δεν μπορείς να επιλέξεις δυο συσκευές στο ίδιο scart πάντα ένα-ένα τα επιλέγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Άρα δεν μπορώ πχ να γράψω μια εκπομπή από κανάλι που βλέπω μέσω απόκωδικοποιητη στο βίντεο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Πρέπει τουλάχιστον μια από τις τρις συσκευές να έχει δεύτερο scart ή έστω να έχει rca(ή απλή κεραία) για σύνδεση με την TV έτσι ώστε να ελευθερωθεί το scart για σύνδεση με το βίντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Έχω ήδη διακλάδωση στην τηλεόραση, άρα μπορώ να συνδέσω και από κωδικοποιητη και βίντεο αλλά θα μπορώ να τα δουλεύω ταυτόχρονα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 διακλάδωση scart;; Δοκίμασε,όπως λέω πάνω κατά κανόνα βγάζει τρελό παράσιτο,μπορεί όμως να είσαι τυχερή. Αν μπορούσες να μας ανέβαζες της πίσω όψεις από και της τρις συσκευές,τα βύσματα που έχουν δηλαδή,θα μπορούσαμε να βρούμε την καλύτερη λύση(αν υπάρχει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Να υποθεσω οτι το βιντεο που λες ειναι recorder? Το λεω καθως αναφερεις κατι για εγγραφες. Αν ναι τοτε μπορεις να συνδεσεις τον αποκωδικοποιητή σε καποια απο τις εισοδους του recorder και να βλεπεις μεσω αυτου χωρις πατεντες. Οποτε θες θα εχεις και την δυνατοτητα να κανεις εγγραφη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα