Προς το περιεχόμενο

διακλάδωση για 2 scart υπάρχει?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω μια τηλεόραση με ψηφιακό αποκωδικοποιητή και αναρωτιέμαι αν υπάρχει τρόπος να έχω μόνιμα συνδεδεμένο και το scart του dvd player μαζί. Υπάρχει κάποιο εξάρτημα που να μπορώ να βάλω για να τα έχω ταυτόχρονα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, υπαρχει "πολυμπριζο" scart εχω ενα ! μπορω να ανεβασω και εικονα για να ξες τι να ψαξεις ! 3 θέσεων !

Edit:

Δεν ξερω που ειναι, αλλα εχει σιγουρα το carrefour πετρου ραλλη διπλα απο τα Village park

• 4 μήνες μετά...

Μια ερώτηση, γίνεται να λειτουργούν ταυτόχρονα 2 από τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στην τηλεόραση μέσω του διακλαδωτή? ρωτώ γιατί στις επιλογές από το μενού της τηλεόρασης δεν ξέρω αν μπορώ να επιλέξω 2 εξωτερικές συνδέσεις ταυτόχρονα.

Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις;;

Αν είναι στο ίδιο κανάλι scart στην TV κατά κανόνα αν δουλεύουν δυο συσκευές ταυτόχρονα έχεις πολύ μεγάλες παρεμβολές,οπότε ή πρέπει να κλείνεις την μία ή να έχεις το πολύπριζο scart με διακόπτη που απομονώνει την μια συσκευή.

Σε καμία TV δεν μπορείς να επιλέξεις δυο συσκευές στο ίδιο scart πάντα ένα-ένα τα επιλέγεις.

Πρέπει τουλάχιστον μια από τις τρις συσκευές να έχει δεύτερο scart ή έστω να έχει rca(ή απλή κεραία) για σύνδεση με την TV έτσι ώστε να ελευθερωθεί το scart για σύνδεση με το βίντεο.

Έχω ήδη διακλάδωση στην τηλεόραση, άρα μπορώ να συνδέσω και από κωδικοποιητη και βίντεο αλλά θα μπορώ να τα δουλεύω ταυτόχρονα?

διακλάδωση scart;;

Δοκίμασε,όπως λέω πάνω κατά κανόνα βγάζει τρελό παράσιτο,μπορεί όμως να είσαι τυχερή.

Αν μπορούσες να μας ανέβαζες της πίσω όψεις από και της τρις συσκευές,τα βύσματα που έχουν δηλαδή,θα μπορούσαμε να βρούμε την καλύτερη λύση(αν υπάρχει).

Να υποθεσω οτι το βιντεο που λες ειναι recorder? Το λεω καθως αναφερεις κατι για εγγραφες. Αν ναι τοτε μπορεις να συνδεσεις τον αποκωδικοποιητή σε καποια απο τις εισοδους του recorder και να βλεπεις μεσω αυτου χωρις πατεντες. Οποτε θες θα εχεις και την δυνατοτητα να κανεις εγγραφη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...