Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Update

gk13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά.Έχω το macbook pro 13,3 με τον επεξεργαστή i5.Το βάζω να κάνει update τα:

1.Macbook Pro EFI Firmware update 2.3

2.Thunderbolt Firmware update 1.0

και κάνει το update σωστά και στην συνέχεια κάνει επανεκκίνησή.Μόλις πάει να ανοίξει ακούω ένα (Μπίπππ) και τον ήχο από τον σκληρό και σβήνει.Ξαναπατάω το κουμπί να το ανοίξω και ξανασβήνει (χωρίς να δω εικόνα).Αυτό γίνεται 4-5 φορές όπου και ξεκινάει κανονικά.Αυτό το κάνει μόνο στο update.Και ενώ μου λέει ότι το update έγινε σωστά μου τα εμφανίζει πάλι στο Software Update.

Το κάνει και σε άλλους αυτό;Τι μπορώ να κάνω;

Επεξ/σία από gk13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα παιδιά.Έχω το macbook pro 13,3 με τον επεξεργαστή i5.Το βάζω να κάνει update τα:

1.Macbook Pro EFI Firmware update 2.3

2.Thunderbolt Firmware update 1.0

και κάνει το update σωστά και στην συνέχεια κάνει επανεκκίνησή.Μόλις πάει να ανοίξει ακούω ένα (Μπίπππ) και τον ήχο από τον σκληρό και σβήνει.Ξαναπατάω το κουμπί να το ανοίξω και ξανασβήνει (χωρίς να δω εικόνα).Αυτό γίνεται 4-5 όπου και ξεκινάει κανονικά.Αυτό το κάνει μόνο στο update.Και ενώ μου λέει ότι το update έγινε σωστά μου τα εμφανίζει πάλι στο Software Update.

Το κάνει και σε άλλους αυτό;Τι μπορώ να κάνω;

Όταν κάνει beep, το κάνει πριν το chime; Επίσης, όταν κάνει beep, το λαμπάκι του sleep αναβοσβήνει μαζί με το beep;

Επίσης, δοκίμασε να κάνεις reset την PRAM (command, option, P, R μόλις ξεκινάει το μηχάνημά σου).

Όταν κάνει beep, το κάνει πριν το chime; Επίσης, όταν κάνει beep, το λαμπάκι του sleep αναβοσβήνει μαζί με το beep;

Επίσης, δοκίμασε να κάνεις reset την PRAM (command, option, P, R μόλις ξεκινάει το μηχάνημά σου).

Ναι το beep το κάνει πριν το chine.Αυτά τα 2 update συνεχίζουν να εμφανίζονται στο Software Update άσχετα αν έχουν εγκατασταθεί σωστά. :s

Ναι το beep το κάνει πριν το chine.Αυτά τα 2 update συνεχίζουν να εμφανίζονται στο Software Update άσχετα αν έχουν εγκατασταθεί σωστά. :s

Δες εδώ.

Εάν είσαι μέχρι και τα 3 beeps, τότε σου προτείνω να βγάλεις τις μνήμες, να αφήσεις μόνο μία και να προσπαθήσεις να το εκκινήσεις. Στην εκκίνηση, κάνε reset την PRAM.

Μετά, κάνε restart και κάνε hardware test.

Εάν συνεχίσει, εδώ είμαστε.

Δοκίμασε να κάνεις update πρώτα το EFI, να κάνεις restart και στη συνέχεια να κανεις update to Thunderbolt

Λοιπόν έκανα πρώτα update μόνο το Macbook Pro EFI Firmware update 2.3 και με το που κάνει restart κάνει μια φορά beep και προσπαθεί να ανοίξει 2-3 φορές και μετά από αυτές τις προσπάθειες μπαίνει κανονικά.Μετά έκανα update μόνο το Thunderbolt Firmware update 1.0 και κάνει κανονικά restart και φορτώνει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.Τώρα ξαναπάω στο Software Update να δω αν έχει κάτι άλλο και βλέπω να έχει πάλι αυτές τις 2 ενημερώσεις. :angry:

Το update το κάνεις ενώ είναι στην μπαταρία το MBP ή στο ρεύμα;

Αν είναι στην μπαταρία, δοκίμασε να το κάνεις ενώ είναι συνδεδεμένος στο τροφοδοτικό του

Το update το κάνεις ενώ είναι στην μπαταρία το MBP ή στο ρεύμα;

Αν είναι στην μπαταρία, δοκίμασε να το κάνεις ενώ είναι συνδεδεμένος στο τροφοδοτικό του

Πάλι τα ίδια και συνδεδεμένο στην πρίζα.Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο να απευθυνθώ;

Πάντως το Thunderbolt Firmware update 1.0 έγινε εγκατάσταση σωστά και δεν μου το δείχνει άλλο στο Software Update.

To Macbook Pro EFI Firmware update 2.3 παραμένει ακόμα στο Software Update (και κάνει το beep μετά από restart και 4-5 προσπάθειες για να ανοίξει,και μετά ανοίγει κανονικά).

Προσπάθησα πάλι σήμερα για το update και το έκανε κανονικά,βέβαια ξανά έκανε πάλι αυτό το beep(όταν έκανε restart) αλλά δεν το εμφανίζει άλλο στο Software Update.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...