Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...

Ανοίγω εστιατόριο, το οποίο (για να μπω στο θέμα άμεσα) εκτείνεται σε 2 χώρους! Επειδή οι 2 χώροι χωρίζονται από πετρόκτιστο τοίχο δεν σκοπεύω να ανοίξω τρύπες! Δεν θέλω όμως και να πάρω 2 διαφορετικά ηχητικά συστήματα! Θέλω ιδέες και λύσεις για το πως θα μεταφέρω ήχο σε όλο το χώρο. Είναι καλή περίπτωση τα ασύρματα ηχεία; Μπορώ να απλώσω καλώδια και τι απώλειες θα έχω; Είναι και το budget περιορισμένο και με δυσκολεύει κι αυτό!

Όποια συμβουλή δεκτή... Ευχαριστώ εκ των προτέρων, και σόρρυ αν είμαι σε λάθος thread!

Δημοσ.

Δεν θα την ελεγα συμβουλη ακριβως..αλλα μηπως να κοιταζες-ρωταγες σε καποιο εξειδικευμενο μαζι για τετοιες ηχητικες εγκαταστασεις ? :rolleyes: Ηχεια τοιχου, οροφης κλπ , εχουν αποκλειστει ? Δεν ειναι και μπαρ αλλα δεν θα θeς και μια σχετικη ενταση ? Aπο περιεργεια ποιο πολυ ,αλλα και για ενημερωση καποιου περισσοτερο γνωστη, ποσο μεγαλος ειναι ο χωρος αν επιτρεπεται και ποιο το budget ?

Δημοσ.

Κοίτα... ο χώρος στην αρχή ήταν μια πετρόκτιστη αποθήκη σε χωριό... ήταν 30-35τ.μ. Στην πορεία κάναμε "κιόσκι" με κεραμίδι και ξύλινες τζαμαρίες, περίπου άλλο τόσο... Δηλαδή μιλάμε για 70τ.μ. αλλά χωρισμένο στη μέση! Το οικονομικό με αποθαρρύνει από το να πάω σε εξειδικευμένους...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...